Profil Kapcsolatok Vendégkönyv Blog

Ezt el kell mondanom. 2. resz.
1 | 209 Hívások | 01.04.2018, 10:51

Mult ev marciusaban ezzel a cimmel irtam egy blogot. Akkor leirtam a tenyeket es most leirom roviden a tapasztalataimat. 

Sajnos nincs happy end. 14 honap mely szamomra rengeteg elmenyt, oromet, keseruseget, bizonytalansagot, remenyt es szeretetet is adott. Feladtam mindent, orszagot csereltem, mert hitem es erzeseim szerint ez igy volt helyes, ez szamomra nem is volt kerdes. Anelkul hogy a reszletekbe mennek egy dolgot biztosan megtanultam. Ha ket olyan embert hoz ossze a sors, akiknek eloelete nagyban kulonbozik, csak sulyos kompromisszumok aran kepesek a mindennapokat osszehangolni.

Peldakent talan azzal szemleltetnem a dolgot, hogy aki onhibajabol vagy nem, de hosszu idore kimarad pl. a munkaero piacrol, az egyre nehezebben tud ujra beilleszkedni a munka vilagaba, ha talal munkat. Igy van ez azoknal az embereknel is, akik sok-sok evet toltottek tars nelkul, kialakult egy eletritmusuk, felepitettek egy sajat onallo eletet, ahol elszoktak attol, hogy megbeszeljenek dolgokat, es nehezen tudnak vagy akarnak valtoztatni megszokasaikon. A parkapcsolat ertelmezese teljesen mast jelenthet szamukra mint egy olyan valaki szamara, aki parkapcsolatban toltotte eletet.

Sokan mondjak, hogy ha ket ember szereti egymast, nem lehetnek akadalyok. Ezt en is igy gondoltam. De tevedtem. Van aki a kompromisszumot onfeladasnak tartja. Hibatlan ember nincs, magam sem vagyok az. De egyet biztosan tudok. Egy jo es tartos kapcsolat erdekeben nap mint nap tenni kell, kuzdeni es akarni.

A mi korunkban kulonleges adomany, ha ket embert ossze hoz a sors, es megszepitik, boldogga teszik egymas eletet. Tudom nem minden aron.

Tisztaban vagyok azzal, hogy az emberek jobban szeretnek olyan torteneteket olvasni, ami happy and, de itt es most csak errol tudtam beszamolni. Megosztottam a kezdeteket, ezert ugy gondoltam megosztom a veget is.

Tovabbi szep napot mindenkinek.

 

 

Kategória: Allgemein | 11 Hozzászólás(ok)

Írjon egy hozzászólástsssss

Hiba