Profil Galéria Kapcsolatok Vendégkönyv Blog

Fiatalosan Evezünk a Dunán ...
8 | 53 Hívások | 09.08.2018, 19:13

Fiatalosan evezünk a Dunán ...

Péter barátommal 30 évvel ezelőtt ismertük meg egymást. Ő lett akkor az állandó tenisz partnerem. Egy idő után a teniszezést abbahagytuk, manapság Péterrel az evezés kapcsán találkozom. Ő a Dunakanyarban lévő evezős egyesületnek a tagja és a nyári szezonban15-20 alkalommal elmegy a Dunára evezni. Az evezések alkalmából meghívja a régi ismerőseit. Egy-egy alkalommal én is vele megyek..

Péter sohasem volt házas, de barátnői mindig voltak, akikkel ma is tartja a kapcsolatot. Barátom már lemondott arról, hogy valaha is megházasodjon, a régi hölgy partnerei pedig szintén lemondtak arról, hogy hozzámenjenek.

Péter szívesen hív el engem is egy-egy csónakázási alkalomra, mert az én 12 évvel idősebb életkorom némi perspektívát jelent számára. Amikor a hajót vízretesszük, mindig megkérdezi tőlem.előzékenyen, hogy bírni fogem-e a cipelést. Mindig megnyugtatom, hogy amit ő elbír, azt feltehetően még én is bírni fogom.

Azért, hogy nehogy önhitnek tartson, gyorsan hozzáteszem, hogy azért érzem az idő múlását. Ez láthatóan megnyugtatja őt.

Bevallotta, hogy a lányok már nem érdeklik annyira, mint régebben. Új kapcsolatokra nem törekszik, beéri régi kapcsolatainak az ébrentartásával. A hét elején Péterrel evezni voltunk. A hajó vízretétele és kiemelése most sem okozott gondot. Most is megkérdezte,  az evezés végén, hogy nem fáradtam-e el? Biztosítottam, hogy nem, de hozzátettem, hogy azért múlik az idő.

Ekkor kíváncsian megkérdezte tőlem, hogy mikor vettem észre először, hogy azért már megöregedtem.

Megnyugtatásul mondtam neki, hogy  ezt még azért nem vettem észre.

Ezen mindketten jót nevettünk.

Remélem, hogy még sokáig!

 

 

Kategória: Allgemein | 0 Hozzászólás(ok)

Írjon egy hozzászólást

Hiba