Profil Kapcsolatok Vendégkönyv Blog

Internetes Beszélgető Kapcsolat
2 | 101 Hívások | 07.07.2018, 09:54

Internetes beszélgető Kapcsolat ...

 

Hosszú évek óta tartom az internet közösségi oldalain a kapcsolataimat barátaimmal, osztálytársaimmal, volt kollégáimmal,  és új ismerőseimmel. 

Az 50plusz oldalon ismeretségi körömet bővítettem és rendszeresen osztom meg gondolataimat akár nyílvánosan, de tartósan inkább magánlevélben.

Hosszútávú hölgy   partneremmel általában élőben is beszélgetek. A kamera használatát szívesen mellőzöm, ugyanis az inkább feszélyezi a spontán beszélgetéseket. 

Egy-egy tartósabb kapcsolat évekig eltarthat.

Az elmúlt közel három év sok spontán élményt jelentett számomra. Eddig ez volt a leghosszabb idő, amelyet egy társas kapcsolatra törekvő hölgy klubtársnőmmel beszélgető kapcsolatban eltöltöttem.

Bevallom, hogy egyáltalán nem csalódtam. A kapcsolatunk mindig élményként marad meg emlékezetemben.

A történet azzal kezdődött, hogy egy picinyke, nem igazán érdekes témámhoz egy szakszerű és jóindulatú hozzászólás érkezett. Ezen felbátorodtam. A hölgy adatlapját, profilját, törekvéseit megismerve arra gondoltam, hogy ebből akár hosszabb internetes kapcsolat is létrejöhet.

Csak baráti kapcsolatban gondolkoztam,  túl a 75. évemen, közel 55 éves házas voltam.

Amikor internetes ismerkedésre adtam a fejem, akkor elhatároztam, hogy az ismeretlenség homályából mindenkinek csak az igazat mondom. Hosszabb távon csak ennek van értelme.

Az új  beszélgető partnernőm közel másfél évtizeddel volt fiatalabb nálam. Férjét eltemette, gyerekei felnőttek már. Mivel életkoránál fiatalabbnak látszott és briliáns humora is volt, ezért remélhette, hogy az élet jócskán tartogathat számára még nagyszerű élményeket, kellemes meglepetéseket.

Természetesen tudtam, hogy nem én vagyok a legszebb álma, de úgy gondoltam, hogy kapcsolatunk mellett, kapkodás nélkül, könnyebben ki tudja várni a remélt igazit.

Kívánom neki, hogy így legyen.

 

 

 

 

 

 

Kategória: Allgemein | 0 Hozzászólás(ok)

Írjon egy hozzászólástsssss

Hiba