Profil Galéria Kapcsolatok Vendégkönyv Blog

Minden az agyban dol el...?
8 | 142 Hívások | 09.06.2018, 15:56

 

Szoba kerult, hogy van aki nehezen fogadja el azt, hogy öregszik.

Soha nem ertettem, hogy ami termeszetes,az elet velejaroja miert nem lehet elfogadni?

Hiszen ez nem valaszthato opcio,tehat ez van, ezt kell szeretni (vagy nem szeretni, de akkor csakis magaval tol ki az illeto szemely.)

Lehet, hogy en,mint atlag ember nem tunök tul hitelesnek, de eppen a minap olvastam az  egyik kedvenc szinesznommel,Sandra Bullock-al egy interjut egy hetilapban.

Reszben a jo alakitasai mellett azert is szeretem ot, mert egy termeszetes szepseg, abban a vilagban, ahol nagyon sokan mar az elso rancok megjelenesekor plasztikai sebeszhez fordulnak. Sot meg ranc sem kell hozza, hanem eleg annyi, hogy nem elegedettek az orrukkal, a szajukkal, a mellukkel...stb....es ennek a lancolatnak sosincs vege, mert tulajdonkeppen soha nem tudtak es nem tudjak elfogadni magukat olyannak amilyenek.

A riporter kerdesere, hogy mit gondol az 54. eveben jaro öregedo szineszno a szepsegrol, ezt valaszolta:

" Hogy miert nem megyek kes ala?

Mert szeretek igy kinezni. Ugy szeretem magam, ahogy vagyok.Az tunt fel, hogy az ido vasfoga nem harapott belem tulsagosan, amennyit meg igen, azzal tudok elni es azt mondtam magamnak: akkor ez van.Mostantol ez a szep.Vagy elfogadom, hogy igy nezek ki, vagy mastol sem varhatom el, hogy elfogadjon."

Sztereotipia,de szerintem igaz, hogy minden kornak megvan a maga szepsege.

Ha nem nyugdijas lennek,nem tehetnem meg hogy evente honapokat töltsek Svedorszagban a csaladommal.Szabad vagyok, s sokszor egyik naprol a masikra összepakolok, es "felpattanok" egy repulore, s nem egeszen 2 ora alatt mar itt is vagyok.

Most peldaul kulon öröm, hogy olyan nyar van itt,amire meg az öregek sem emlekeznek. Majus eleje ota egy csepp eso nem esett, ragyogo napsutes van.Ha most hazamennek senki nem hinne el, hogy az Eszaki tenger partjan sultem ilyen barnara-par nap alatt- amilyen mar evek ota nem voltam.

Mar reggel kimentunk a Lilleby nevu hely közeleben levo öbölbe, melynek joreszt sekely vize hetek alatt, kellemesen felmelegedett. A parton homok, majd egy terasszal feljebb fuves, bokros resz van, amely szinte körbeöleli a tengeröblöt,ölet felkinalva a napozoknak.

Furdes elott meg megittuk a reggeli italunkat egy hangulatos kavezo emeleti teraszan, melyrol ralattunk a tengerre, ahol a a tavolban, a nyilt vizen vitorlasok siklottak.

Idilli volt mindez. Velem szemben a lanyom kortyolgatta a kavejat, mellettem az unokam kanalazta a fagylaltot....boldog voltam!

Szerettem volna megragadni a pillanatot, s fogva tartani meg sokaig!

 

 

Kategória: Allgemein | 5 Hozzászólás(ok)

Írjon egy hozzászólást

Hiba