Profil Galéria Kapcsolatok Vendégkönyv Blog

Nő-Férfi Levelező Barátság
0 | 119 Hívások | 09.09.2018, 12:58

Nő-Férfi levelező barátság ... 

Magamat a kiegyensúlyozott férfiak közé sorolom. Ehhez az is hozzátartozik, hogy kapcsolataimban mindig kölcsönösségre törekszem, ami nagy szerencse, mert ezáltal elkerülhetők a nagy pofára esések.

Általában, a nőkkel való barátságban nem felejtem, hogy testileg, lelkileg egy esendő férfi vagyok. Ezt nem szoktam  előre érzékeltetni, mert ez legyen csak az én prívát gondom. 

A helyzetemet könnyíti, hogy a nők iránti vonzalmamról, viszonzás hiányában könnyedén le tudok mondani: azaz soha nem futok a nők után. Miért tennék másképpen? Nem búsulok, hogy öreg vagyok. Legfeljebb igyekszem a fiatal hölgyek között megkeresni azt, aki könnyedén el tudja viselni az öregedő férfiakat. Persze tudom, hogyTe nem ezek közé tartozol.

A barátságról csak annyít említek, hogy könnyedén meg lehet különböztetni a másféle kapcsolattól. Barátságnál nincs szükség napi kapcsolat tartására. Baráti kapcsolatban csak akkor keresik a partnerek egymást, ha megosztandó gondolataik vannak. A szertelen csapongások a baráti kapcsolatra nem jellemzők. A személyes vonzásnak szerepe alig van. Ha ilyen adódna, akkor gyanítható, hogy az már nem baráti kapcsolat.

Úgy gondolom, hogy baráti kapcsolatban,  a levél az egyik héten megy és másik héten a válasz már várható, de az nem biztos, hogy meg is érkezik. Szerencsés esetben: igen.

Ha így gondolod, akkor legyen így.

Ha nem ezt gondolod, akkor megkérdezem, hogy Te mit vársz el egy kölcsönösen kellemes, baráti, levelező kapcsolattól?

 

Kategória: Allgemein | 4 Hozzászólás(ok)

Írjon egy hozzászólást

Hiba