Profil Galéria Kapcsolatok Vendégkönyv Blog

Találkozás a Fiatalemberrel
1 | 129 Hívások | 04.05.2018, 22:04

Csak összejött! Jó volt a hangulat, és ezt nem csak képzeltem, hiszen alighogy hazaért, már küldte is a lelkes emailt, amire én ugyanolyan lelkesen válaszoltam. Szal semmi kínos és fájdalmas, első randi utáni várakozás... Amit pl. kénytelen volt átélni a politikai okokból elutasított, előző randipartnerem. (Mivel múlt szerdán dolgoztam utoljára, kihasználtam a  hétköznapi +11 órákat, és találkoztam mindkét régi levelezőtársammal.) Neki sem azért válaszoltam később, hogy kinlódjon szegény, hanem mert kerestem a megfelelő szavakat. Hogy is kéne tapintatosan, de azért egyértelműen a tudtára adni, hogy nem szeretnék újra találkozni vele. A politikai ellentét tűnt a legkézzelfoghatóbb magyarázatnak...Így is besértődött, és azt javasolta: írjam ki a bem. lapomra, mely pártra szavazók kíméljenek! Eszem ágában sincs! Meg is írtam neki, hogy ez azért sokkal bonyolultabb. Hiszen a fiamat sem tagadtam ki azért, mert a jobbikra szavazott! :-) 

És most eszembe jutott életem legnagyobb megalkuvása, sőt árulása. Amikor László azt mondta Radnótira, hogy "az a zsidó?" akkor én nem kértem, hogy álljon meg, mert én most kiszállok...Ehelyett azt mondtam, hogy Radnóti keresztény volt! Ezen aztán elvitázgattunk egy darabig...És később sem rohantam el tőle semmikor, már azután sem, hogy tudtam merre van a buszmegálló! Csak kivártam, amíg azt mondta: azért nem telefonált, mert nincs mit mondania. 

Na de térjünk vissza a Fiatalemberre. Talán neki is meg kéne írnom, hogy ne találkozzunk többet. Elfelejtettem mennyi idős, de így ránézésre nem több negyvennél, és azért ez mégiscsak durva korkülönbség. :-(

Utánanéztem: 36 éves, az annyi mint +22 év :-( Ha nem vagyok olyan későn érő típus, bőven a fiam lehetne!

 

 

 

Kategória: Allgemein | 7 Hozzászólás(ok)

Írjon egy hozzászólást

Hiba