50plusz-Klub közösség idősek és az 50 év feletti generáció számára.

Miért éri meg az idősek közössége és hogyan lesz valaki tag?

Sok 50 év feletti ember számára gondot jelent, hogy a munkahelyről való távozás vagy a gyermekek, unokák távolléte miatt a szociális kapcsolatai megfogyatkoznak, vagy akár teljesen megszakadnak. Ilyen esetben egy idősek számára létrehozott közösség , segítséget jelenthet abban, hogy valaki ismét aktívan részt tudjon venni a társadalmi életben.

A közösség egy internetes találkozóhely, amely idősek számára lehetőséget teremt arra, hogy új barátokat találjanak, vagy meglévő kapcsolataikat ápolják, hasonló érdeklődésűekkel megosszák gondolataikat, valamint egy olyan hely, ahol hasznos információkat és segítséget kaphatnak. A regisztráció nagyon egyszerű és könnyen végrehajtható, néhány személyes adat megadásán kívül szükség van egy e-mail címre, egy felhasználónévre, amellyel valaki megjelenik a közösségben. A regisztráció ingyenes és minden kötelezettségtől mentes.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a közösség idősek számára?

Az 50plusz-Klub közösséget rendszeresen több mint 500.000 tag látogatja, ami nagyszerű lehetőség új barátságok és társas kapcsolatok kialakítására. Mindenki kap egy saját postaládát, ápolhatja a kapcsolatait és meglévő témacsoportokhoz vagy regionális csoportokhoz csatlakozhat. A személyes profil által, amelynél az ember maga döntheti el, mennyire részletesen állítja össze, és mit szeretne magáról elmondani, bemutatkozhat a többi tagnak. A chaten különféle témákról lehet eszmecserét folytatni, saját chatszobát lehet nyitni, és azokat, akiket az ember szeretne, meg tudja oda hívni. Ezen kívül számos fórum áll rendelkezésre különféle témákban, mint Társas kapcsolatok & szerelem, egészség, utazás, szabadidő és sport, vagy politika, tudomány, vallás, filozófia, és még sok egyéb téma. A kínálat annyira sokrétű, hogy mindenki talál egy fórumot, ahová csatlakozni tud.

Az idősek közösségében ugyanakkor utazásokat is kínálnak, amely esetben a választék a tagok igényeit célozza meg. Terjedelmes a kínálat a közös szabadidős program szervezéséhez, amely esetben természetesen sok program a regionális csoportok által kerül megszervezésre. Az 50plusz-Klub Magazin által rendszeres tájékoztatást lehet kapni fitnesz és egészség témában, különleges látnivalókról és úti célokról, pályázati ötletekről az 50 év feletti generáció számára. Minden újdonság, akár az összes tagot érinti, akár az egyes regionális csoportokat, a szolgáltatás rubrikában van összefoglalva, a rubrikában még további hasznos tippet is lehet kapni pl. az on-line flörtöléssel kapcsoltban.

Legyen Ön most ingyenesen és kötetlenül tag és éljen az 50plusz-Klub közösségének sokoldalú lehetőségeivel!

Regisztráció