Tegnap leültünk beszélgetni, kv-ni két társammal innen a klubból. Sose találkoztunk még, mégsem voltunk teljesen idegenek egymásnak, hisz itt vagyunk mindhárman már jó ideje. Kíváncsi voltam, hogy alakul ez a délután.
Gyorsan telt az idő, beszélgettünk mindenféléről, jókat nevettünk, kicsit pityeregtünk...szóval igazi női traccsparti lett a "randi"-ból :)
Felvetődött az az ötlet, hogy le kellene írni a jó tapasztalatainkat is, nem kellene hagyni, hogy csak az önsajnálat, és a másik nem hibáztatása legyen a téma. Mert mostanában főleg ezek kerültek előtérbe a fórumon is és a blogokban is.
Szeretnénk egy kis örömet is látni! Ha velünk megtörténtek jó dolgok / a rosszak mellett :) /, ha mi találtunk itt olyan partnert akit elfogadunk, aki fontossá vált számukra, akkor biztosan sokan vannak még akik szintén tudnának mesélni.
Elvégre ez a társkereső klubként is működik. Tudom, hogy sokan barátokká váltak, hogy sokan itt maradtak azután is miután társra találtak. Talán egy kis reményt adnának a türelmetleneknek a pozitív történetek.
Mit szóltok a dologhoz? Ki kezdi? :)
Kedves Kata!

Minden korban voltak jól bevált, kellemetlenséget nem okozó ismerkedési módszerek. Példának említem a jól ismert, kellő időben, kellő helyen leejtett zsebkendőket.
Soha nem az számít, hogy hol, milyen véletlen helyzetben ismerkedünk, hanem inkább az, hogy méltóságunkon csorba ne essen.

Mai modern világunkban persze mások a módszerek, mint régen. Az interneten a férfiaknak és a hölgyeknek is tanítják ingyen is, és fizetős tanfolyam keretében is a kapcsolat építési módszereket. Most csak egy ilyen ingyenes ismerkedési módszert említek.

"Fogj egy fényképezőgépet és álcázd magad turistának!

Menj el egy közeli nevezetességhez, és ha megtetszik egy pasi, csak menj oda hozzá, és kérd meg, hogy fényképezzen le téged az egyik nevezetesség előtt.

Ezzel remek lehetőséget teremtesz az ismerkedésre, ráadásul úgy, hogy egy pillanatig sem ciki a helyzet, hiszen teljesen természetes, hogy magadat nem tudod lefotózni, valakinek a segítségét kell kérned.

Ha lefotózott kérdezd meg, hogy itt lakik-e a környéken, vagy ő is a nevezetességet jött megnézni.Ha talpraesett a pasi és tetszel neki, akkor úgyis ki fog találni valamit, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Végső soron te is megkérdezheted tőle, hogy nincs-e kedve veled folytatni a városnézést.

A lényeg az, hogy mozdúlj ki otthonról, és ne add fel a próbálkozást.

Előbb, utóbb mindenképpen találkozol egy olyan pasival, akivel már az első perctől kezdve jól kijöttök egymással."


Szeretettel: Belmonte
[attachment=.JPG[/attachment]
P1011135 (1)[attachment=0]P1011135 (1).JPG
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kedves Belmonte!

Ez igazán kedves felvetés volt. Igen, ez is lehet egy út.

Én egy örök kételkedő vagyok, amit sajnos, nem sikerült legyőznöm. Ennek bizonyítéka ez a videó is.

http://hetfobun.hu/2018/02/07/puzser-ro ... resesevel/

Sokan vannak, akik hasonlóan gondolkodnak. Szerintem itt az oldalon/klubban is.
Puzsért lehet szeretni/nem szeretni, de h ne lenne őszinte, azt nem gondolom.

De azt hiszem, azért elég sokan vagyunk, akik nem keresgélni, hanem társat találni és megtartani szeretnének.

Igen, Kata! Nagyon jó lenne, ha pozitív tapasztalatokat megosztanánk egymással. Ha készen állok rá, megteszem én is.

ditke
cron