Sziasztok leendő Túratársak! Ismét szervezünk egy kirándulást, a változatosság kedvéért a Pilisbe. :D Mivel az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk májusban, az a tervünk, hogy bepótoljuk az akkor elmulasztott Dera-szurdok bejárást, elmegyünk a Szent-kúthoz, megnézzük a Zsivány-sziklákat és Dobogókőn fejezzük be a túrát. A múltkor remek helyet találtunk fent a pihenésre, hatalmas bográcsokban főtt a halászlé és a babgulyás a szabadban. Értelemszerűen most lentről kezdjük a túrát Pilisszentkeresztről, ide busszal jutunk el Pomázról.
A túra időpontja: 2013.június 30. vasárnap. A találkozó 1/2 8 - 3/4 8 között lesz a Batthyány téren a HÉV végállomásnál. A jegyét mindenki egyénileg váltja meg, a BKV-bérletekhez kiegészítő kell Pomázig, 65 év felett ingyenes.
Remélhetőleg addigra levonul az árhullám és semmi nem akadályoz meg minket egy jó hangulatú kirándulás abszolválásában. :D Külön ígéretet kaptam az illetékes Túratársaktól, hogy szuper időnk lesz, elintézték a megfelelő helyen. A levlistás jelentkezés továbbra is érvényben van, Vajk blogjában megtaláljátok a módját. Erre azért van szükség, hogy tudjuk, kire számítsunk, nehogy lemaradjon valaki. Persze, jelentkezés nélkül is eljöhet bárki, de akkor csak a Fórumon keresztül értesülhet az esetleges változásokról. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Kedves Márti!
Ugye engem nem felejtesz itthon?
Kalandor
Dorka!! Nélküled el sem indulnánk! Addig viszont nyalogasd a vízhólyagodat, mert ekkora hendikeppel nehéz túrázni. Végszükségben átalakítjuk a programot bográcstúrának... :D
Szia Márti!
én az alábbi lehetőséget találtam Vajk blogján: 50pluszklub-majusi-tura+subscribe@googlegroups.com
Akkor ez most is érvényes?
Szeretnék bekerülni a levlistába
üdv 
Szia Fannika! Igen, ez a lista még most is működik, bár a túra ideje viharosan közeleg. Remélem, ez csak képletesen lesz így... ! :D A rend kedvéért a fórumba is leírtam a találkozás helyét és idejét. Június 30, 1/2 8 - 3/4 8 Batthyány tér, HÉV végállomás. Úgy tűnik, hogy eddig csak azok közül jelentkeztek, akik a múltkori túrán is ott voltak. Aki nem jelzi, hogy ott lesz, arra nem várunk... De a túra továbbra is nyitott. Az időjárás függvényében a változtatás jogát fenntartjuk.
Sziasztok!
Nagyon klassz túránk volt tegnap a Pilisben. Az időjárás bőségesen kárpótolt a májusi ítéletidő miatt és az útviszonyokra sem panaszkodhatunk. Minden tervet teljesítettünk, bejártuk a Dera-szurdokot (csodaszép!), felmásztunk a Zsivány-sziklákhoz (lélegzet elállító!), Végre megpillanthattuk a panorámát Dobogókőről, elzarándokoltunk a Táltos-kapuhoz és most is vártak minket a szabadtéri bográcsételek. Kicsi, de jó kedélyű társaság jött össze, azt hiszem, hogy mindnyájan remekül éreztük magunkat.
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Sziasztok Kedves Túratársaim!

Igen, valóban nagyon jól sikerült kirándulás volt.
Átküldtem a képeket, remélem megérkeztek.
Kérek minden fórumozót, aki szereti a kirándulást, hogy ötletekkel, aktív jelenléttel tiszteljétek meg programjainkat. Nem gondolom, hogy bármelyik társkereső tudná ezt a szolgáltatást nyújtani számunkra. Ismerkedés, de nem direktben, jó társaság, remek ételek... Mi kell még?
Tudom társ. De ha otthon nézzük a laptopot, nem fog bekopogtatni... :lol:

Üdvözlettel
Erika
Kedves túratársak, fórumozók!

A hétvégén én is részese lehettem ennek a szép túrának. Nagyon jól éreztem magam és
azt hiszem mindenki, hisz a hangulat is nagyon jó volt.
Ha el fáradtunk meg pihentünk ha meg éheztünk étkeztünk, közben jókat dumáltunk.

Ajánlom ezeket a túrákat másoknak is, hisz új egyéniségeket ismerhetünk meg, és bármi kialakulhat.

Egy fontos dolog! A foto amit látunk az adatlapokon az csak egy kis részünk, az igazi énünket,
egyéniségünket, és akinek van személyiség varázsát, ilyen helyzetekben lehet igazán meg ismerni.

Ezért biztatok mindenkit, csatlakozzon, akár szervezzen, túrát ,összejövetelt.

Üdv:
Csaba
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
A szervezők nevében örömmel nyugtázom, hogy mindenki jól érezte magát...  :)

Most - gondolom - nyári szünetelünk egyet, de ősszel akár jöhet majd egy harmadik túra... Mindenkitől várunk ötleteket, javaslatokat addig is...

Még néhány kép a vasárnapi túráról kedvcsinálónak...

20130630 Dera szurdok1.jpg


20130630 Zsivany sziklak2.jpg


20130630 Dobogoko kilato.jpg
 
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kedves klubtagok!

Úgy látszik nagyon szét szórt vagyok, nagyon kell már a kirándulás és kikapcsolódás.
Ide ebbe a fejezetbe szerettem volna írni de az "Amire kíváncsi lennék" be írtam. Ott is jó / épp azt is olvastam mikor eldöntöttem irok egy levelet/ de ide passzolna. Javaslom olvassátok azt a fórumot is az is érdekes, és most meg a levelem miatt pláne :D

Üdv Csaba
Kedves Mindenki!
A túrázás érdekelne,de mivel pesti vagyok,inkább egy napos és a környéken.
Ha még szerveztek nyáron,itt tudom meg az időpontot?
Szép napokat:Lizinel
Üdvözlök Mindenkit :)

Én új tag vagyok. Nagyon szeretem a természetet és igen megörültem mikor olvastam, hogy szoktatok menni kirándulni. Remélem hamarosan ismét sor kerül rá.
Azt szeretném kérdeni, hogy mindig van bejegyzés arról, hogy mikor lesz a következő.

Üdv. Zsuzsi 
Kedves HZsuska, lizinel, és a többiek.

Én sem vagyok itt régi, de úgy fejtettem meg a dolgokat, hogy ha valaki szervez valamit itt a fórumon régi, vagy új fejezetben közre adja.
Ha van ötletetek ti is írjátok meg bármi összejöhet, és figyeljétek, írjatok a fórumba.

Üdv