Le szeretném szögezni az elején, Nem tudom hol tart ma a Gyuri a fejlődésében! De anno, mikor a csoportjába ellátogattam még meglehetősen "nyugatias" programok voltak. Felkészületlen, többé kevésbé kiéhezett, ugyanakkor roppant gátlásos embereknek tartott "szívnyitó" gyakorlatokat, amit akkor sem ő, sem a résztvevők nem tudtak kezelni. A szexhez több köze volt mint a jógához, és ma már tudom hogy a tantrához még annyi sem. Akkor csak azt tudtam hogy nem éreztem magam jól benne.
A másik iskola amit kipróbáltam nagyon sokat adott. Pl. nagyon erős jógaalapot, testi szellemi tisztítótechnikákat, rengeteg tudást az emberi testben zajló energiaáramlásról, annak uralásáról, tudatos irányításáról. Ez 2 éves folyamat. Mire az ember végig ér rajta, megtanulja megbecsülni és szentségként kezelni a szexuális energiát. A sajátját megérti, a másikét tiszteli és nagyrabecsült ajándékként értékeli ha valaki megosztja vele. És A Tantra igazi tanítása csak ez után jön...
A szívtérből lehetséges hogy nem, de a kamrából biztos tudják...... :-)
Nem kell túl misztifikálni az odafigyelő, szereteten alapuló élményt, szerintem a magunk szintjén is szépem meg lehet élni.
Végül is nincsenek itt guruk. Én örülnék, és hagynám, hogy egy férfi a szellem - test-lélek-testharmónia által elvezetgessen, és gazdag gyönyörű állapotba kerüljek a teljes harmónia által.
Etelke
Kedves Pirosruhás fénypostával küldök neked egy piros pontot, csillagosat.
Nyisd ki az ablakodat. :D
Etelke írta: Nem kell túl misztifikálni az odafigyelő, szereteten alapuló élményt, szerintem a magunk szintjén is szépem meg lehet élni.
Végül is nincsenek itt guruk. Én örülnék, és hagynám, hogy egy férfi a szellem - test-lélek-testharmónia által elvezetgessen, és gazdag gyönyörű állapotba kerüljek a teljes harmónia által.
Etelke

Grat, Etelke, én is így gondolom.
Etelke! Egyetértek, én is igy képzeltem valamikor. De ha egy házasságban ezt nem tudja megélni az ember, elkezd keresgélni. Nem egy "külsőst" kerestem, belül akartam változni. Más kérdés, hogy ez a belső változás oda vezetett hogy a szakadék csak nőtt.
Kedves Pirosruhás!
Nagyon jó dolgokat írsz.Igazad van a Gyuriékkal kapcsolatban.Már sokat változtak,de nagyon nehéz munkát vállalt fel amikor annyi kezdő és mindenféle előélettel rendelkező embernek akar egy kis tapasztalatot átadni.Igen én is kapcsolaton belül akartam tovább fejleszteni a tudásomat ,de nekem is csak nőtt a szakadék.Ennek oka volt ,de azt nem itt részletezem.Nagyon nehéz partnert találni, szerintem talán ebben egyet érthetünk.
Ajánlom figyelmetekbe:
:
https://www.youtube.com/watch?v=K3xBAAU ... 32CMl3Mesc
Szeretettel
Kedves Pirosruhás!
Nagyon köszönöm és én is ajánlom mindenkinek.
https://www.youtube.com/watch?v=K3xBAAU ... 32CMl3Mesc
Minden egyes szava nagyon lényeges.
Úgy tűnik, nem nyílik meg. Igy is kereshető: Tabuk, Titkok, Tények 2019.08.13. hatoscsatorna
Még mindig ajánlom ;-)
A tanárom és a csoporttársam műsora:-)
A szerelem maga a "tantra". Mikor a másik ugyanolyan fontos, mint én.:)

Annyi használhatatlan dolgot megtanítanak az iskolában. Milyen jó lenne ha osztályfőnöki órákon arról beszélnének, hogy az ember miként működik!
Például a szerelem, és ha elmúlik (márpedig igen) akkor hogyan kellene tudatosan tovább haladni egy házasságban.

https://www.youtube.com/watch?v=cF141e7Sh4s
lehet-e tanulni az érzelmeket?
Érzelmeket nem lehet tanulni, mert nem az értelemmel működik.
Pirosruhás írta: Ajánlom figyelmetekbe:
:
https://www.youtube.com/watch?v=K3xBAAU ... 32CMl3Mesc
Szeretettel

A 47. perc után elhangzottról... azért lehetne. lehet beszélgetni, vitatkozni.

L.