Felszabadultam, maradok a legjobb póznál.
Lászlónak válaszolnék.A 47.perc után elhangzottak annyira új dolgok hogy az emberek nagy részének meg sem fordult az agyában.A prostitúció sok ezer éves "szolgáltatás" amiből nagyon jól meg lehet élni.Sokan nagyon jól kitanulták a szakmát.Tantrikus szexet nem lehet eladni nincs belőle anyagi haszon(talán csak áttételesen).Pedig ez is több ezer éves.
A vontakozó részben a 47. perc után az hangzik el, hogy tkp. minden nem "tantrikus" szex prostitúció... Azért ez így nagyon erős.
Igen ez így nagyon erős.Ha belegondolunk akkor nagyon is igaz.Kölcsönös szeretet nélkül(csak ha a vágy van)nem más mint a másik kihasználása.Ez családon belül is nagyon sűrűn előfordul oda -vissza.Ezzel semmi gond,ez is jó valamilyen szinten és nem kell emiatt senkinek szégyenkezni.
Azért se szokott senki szégyenkezni ha valaki prostituált vagy igénybe veszi a szolgáltatást. Ezt mondja a Tantra(elfogadás ,felszabadítás).A mindennapi gyakorlat és közfelfogás az egyiket helyesli a másik meg bűnös szégyenteljes stb....
Annyiféle szeretet van...
carloponti írta: Igen ez így nagyon erős.Ha belegondolunk akkor nagyon is igaz.Kölcsönös szeretet nélkül(csak ha a vágy van)nem más mint a másik kihasználása.Ez családon belül is nagyon sűrűn előfordul oda -vissza.Ezzel semmi gond,ez is jó valamilyen szinten és nem kell emiatt senkinek szégyenkezni.
Azért se szokott senki szégyenkezni ha valaki prostituált vagy igénybe veszi a szolgáltatást. Ezt mondja a Tantra(elfogadás ,felszabadítás).A mindennapi gyakorlat és közfelfogás az egyiket helyesli a másik meg bűnös szégyenteljes stb....

Nem is tudom honnan is gondoltam, hogy te ezzel egyet fogsz érteni (haza beszél). "A másik kihasználása...." Na jó erre nem írom ide ami mos hirtelenjében kijönne belőlem, mert az kissé nyers lenne. :-) Nem értek egyet, nem így gondolom. Elárulom h. nekem eddig nem volt gondom ebből köszönöm szépen,... tantra ide vagy oda. A szerelmes meghitt együttlétet mindenki úgy teszi különlegessé, széppé, emlékezetessé ahogyan tudja és persze megvan hozzá a kulturája, érzéke is. :-) Megkockáztatom, hogy pl. az európai ember is tudhatja ezt egészen magas fokon űzni -még akkor is ha nem is hallott soha a tantráról-, nem csak a távoli keleten. :-)
Csökken a tantra életereje.
"Kölcsönös szeretet nélkül(csak ha a vágy van)nem más mint a másik kihasználása."

Én inkább úgy fogalmaznék hogy kölcsönös örömszerzés!

Az ember sok mindenre képes ösztönösen is anélkül hogy tanulná vagy tudná hogy azt hogy hívják.
Ha a vágy is kölcsönös, akkor mi abban a kihasználás?
felhasználás
leszazalekolt írta: felhasználás

:D Például. De szerintem abban az esetben senki nem használ ki senkit.
Na még egyszer.
A Tantra nem minősít,nem ideologizál és nem vallás.Nem kell benne hinni.Egy ősi tanítás ami megfigyeléseken és tapasztalatokon alapszik.A mai világban tovább fejlődött és gyarapodott.Nem ítélkezik ellenkezőleg elfogad és megért mindent.Az hogy a szexualitás felhasználása pénzkeresésre,politizálásra vagy játszmákra(ha majd ez meg az lesz majd akkor lehet róla szó) kapcsolaton belül vagy kívül teljesen mindegy az prostitúció.Ez az én és még sok másik ember személyes véleménye és semmi köze a Tantrához.
Nagyon örülök hogy Lászlónak semmi gondja a szexxel és örömmel és szeretettel csinálja vagy az nélkül.
Az elkeserít és nevetséges hogy egyesek hallomásból meg (valamit olvastam róla)alapon minősítenek így vagy úgy, közben semmi tapasztalatuk nincs róla.(Sőt még el is zárkózik tőle,de véleménye az van).
Egyszer egy papot megkérdeztek hogy mesélje már el hogy mi a szerelem.
A válasz:Négy mássalhangzó egy magánhangzó és két bolond ember.
Felhasznál vagy kihasznál teljesen mindegy.A lényeg hogy élvezzék és jó legyen.Az Ő dolguk.
Azt tudod-é, hogy kezdesz beledőlni a dugába, ami nem elsődlegesen a te hibád. :-)) Miért ? Mutatom/mondom:
"A tantra nem ítélkezik, ellenkezőleg elfogad és megért mindent."
És ugyanakkor.ezt állítja ----> "Kölcsönös szeretet nélkül(csak ha a vágy van)nem más mint a másik kihasználása. Prostituciónak nevezi."
Mert elfogad és nem ítélkezik... megért mindent. :-) Megérti de mégis úgy gondolja ahogyan az idézőjelben olvasható..... Szóval akkor mégis csak ítélkezik ? Elhatárolódik ? Nnna, kedves mester, hogy is van ez kérem szépen ? Vigyázz, mert mész a sarok felé; drukkolok neked :-)
Pap: tetszett.

L.
Nem vagyok mester csak tanultam tőlük.
Igen a vágy az alap,a nélkül nincs semmi.A tantra alapja a szeretet,az hogy meg akik a tantrával foglalkoznak, ugyan olyan emberek mint a többi és lehet saját véleményük.Ha valaki szeretet nélkül, csak úgy szokásból vagy akármiért csinálja az az Ő dolga.