szeretetből használja
Szeretettel,nem szeretetből.A" használja "nem jó szó(egy tárgyat szoktak használni vagy birtokolni).Inkább, (adja oda magát) persze ez nem egy szó.Más a minőség.
Használja, adja oda magát?

Mi lenne ha azt írnánk hogy kölcsönös akaraton alapuló vágyak kielégítése vagy még szebben kölcsönös örömszerzés.

Mert ha mind kettő akaratából, szeretettel vagy szeretet nélkül történik akkor is örömszerzésről van szó. A minőségi különbség itt van.
szereti kihasználni
Az is valami ha csak kölcsönös örömszerzésről van szó.El lehet fogadni alapnak,de ezen kívül más minőségek is léteznek.Ezt lehet tanulni (nem kötelező),szorgalom és kitartás.
carloponti írta: Nem vagyok mester csak tanultam tőlük.
Igen a vágy az alap,a nélkül nincs semmi.A tantra alapja a szeretet,az hogy meg akik a tantrával foglalkoznak, ugyan olyan emberek mint a többi és lehet saját véleményük.Ha valaki szeretet nélkül, csak úgy szokásból vagy akármiért csinálja az az Ő dolga.

Pedig mesteri módon 'elhajolsz' a kérdés elől. :-)
Nos, a mesterek kitől tanultak? Erre lennék kíváncsi, meg arra, hogy ki ellenőrzi őket, honnan lehet azt tudni, hogy amit tanítanak az a jó. Hiszen nincs két egyforma emberi lélek. :?:
Szerintem ez is olyan mint sok minden más, hogy vannak alap igazságok, alap dolgok amit mindenki saját magának úgy sajátít el, úgy alkalmaz ahogy számára, ez esetben és párjának az a legideálisabb.
Ami pedig a tanítást illeti úgy általában és nem csak a tantrára vonatkozólag, azonos dolgokat lehet sokféleképpen tanítani, átadni. Mitől függ? Elsősorban a tanító felkészültségétől, tudásától, elhivatottságától, egyéniségétől, adottságaitól és jó esetben figyelembe veszi a tanítottak ilyen-olyan adottságait, befogadóképességeit.
Simi!
Szeretem, hogy mindig olyan okosan válaszolsz.
Etelkének.Te meg olyan naivakat tudsz kérdezni.Az egyetemi professzor kitől tanult?Vagy Jézus kitől tanult? Vagy a Védákat kitől tanulták?Biztosan nem a "Szentlélektől".
Ha tanulni akarsz ajánlom a figyelmedbe:"Tantrikus szex" magyar nyelven megjelent könyv.A szerzők:Ma Ananda Sarita és Swami Anand Geho.
Lászlónak a nagy dilemmájára válaszul.Ha a nevén nevezünk valamit(prostitúció)az még nem minősítés.Minősít a jelenlegi társadalom és közfelfogás.Ha azt mondom hogy László az László,még nem minősítés.
Kitől tanultak?
Kitől tanultak?
Gondolkodj,keress kutass és magadtól rá fogsz jönni.Van az ismert az ismeretlen és a megismerhetetlen.
Én már felnőttem, nem hagyom magam bevezetni az erdőbe.
Helyes.Váljék egészségedre.