Üdvözlet Nektek! Véleményeket,hozzászólásokat várok/köszönöm/! Hogyan kerülitek el a kellemetlen helyzeteket,apró sértéseket itt a "keresőn"? Illetve elkerülhető vagy ez is része ennek a szokatlan helyzetnek?  :roll:  
Bambi drága ha valaki sérteget akkor sose Veled van a baj hanem vele :)
Elkerulni nem lehet az ilyen helyzeteket,de humorral kezelni - igen :)
Óóóóóóóó! Banya! Köszönöm! Kedves Tőled! Talán nem is a sértegetésre gondoltam. Két kategóriával találkoztam eddig.Maximális gátlástalan,illetve nagyon bizalmatlan kereső "pasikkal". A sértést szerencsére,jól kezelem /vagy még sem?/.Azon pl.,hogy nem baj ha nem okos a nő,-elég ha Én az vagyok-!!!!! Hát ezen csak jót derültem!! :lol: :lol: :lol: Szép,mosolygós napot Neked!
Szerintem nem lehet a férfiakat,{sem a nőket }két kategóriába sorolni.
Milliárdnyira már igen ,mert minden egyes egyede az emberi fajnak más és más,szerencsére!
A  Te dolgod ,a mi dolgunk ,hogy ebből a 8 milliárdnyi felajánlott lehetőségből válasszunk magunknak barátokat,társat.
Legyünk elfogadóak,nyitottak,ismerjük meg a másikat.Ha nem való számunkra társnak sem barátnak
lépjünk tovább,marad még lehetőség,mondjuk 7999999999.
   Ehhez kívánok mindenkinek sok szerencsét Tutajos
A kellemetlen helyzetbe bele lehet futni, úgy, hogy az ember nem is számít rá. Na, akkor kell eldönteni, hogy felveszi az ember a kesztyűt, vagy kikerüli. Ha felveszi, akkor egy frappáns válasszal helyrerakja az illetőt. Ha kikerüli, akkor nem is reagál rá, éreztetvén azt, hogy az illető számára nem létezik. Valóban nem csak két kategóriába lehet sorolni a férfiakat. A gátlástalan az általában rámenős is. Nem kertel, nevén nevezi a dolgokat. Azt hiszi, hogy jópofa, ha olyanokat mond, amit a másik fél sértésnek is vehet. Ezt vagy el lehet fogadni, vagy lehet visszautasítani. A bizalmatlan, az nem őszinte. Puhatolódzni próbál, kertel, nem tudja, hogy tulajdonképpen mit is akar. Nem mer nyitni a másik fél felé. Valószínűleg fél. Kitől? Hát, a visszautasítástól, magától, hogy nem fog megfelelni. Ha mindenki saját magához megfelelő társat keresne, akkor nem lenne annyi megoldatlan probléma a társkeresésben.

Mindenesetre igaz, hogy nyitottnak, elfogadónak kell lenni egymással. Különben nem jut előre az ember. Ha meg úgy látja, hogy a másik féllel nem értik meg egymást, akkor tényleg tovább kell lépni.
Szia Kalandor! Figyelmesen olvasva hozzaszolasod,igen ez tenyleg igy van. Azt mar tapasztaltam,hogy a puhatolozo,bizonytalan ferfi,elobb-utobb megtalalja azt a temat ami szamara ¨igazolast ad¨,hogy visszalepjen,tavolodjon. Arra viszont nem gondoltam,hogy ez az O elutasitastol valo felelmet takarna! Vegiggondolva,tokeletesen igazad van! :D Koszonom Neked! Mar is sokkal felszabadultabb lettem! :lol: Tudod Magamban kezdtem keresni a hibat,de ertetlenul alltam a dolog elott,hisz szamomra ez koholmanynak,valotlannak tunt. O! Barcsak minden ilyen konnyen megoldodna.Ezer koszonet,hogy mas oldalrol is megmutattad! Mosolygos,sikeres Napokat Neked! :) Eva,
Kedves Tutajos! Felindulasbol irtam azt az elkeseredett levelet,latom mar tevedtem! Valo igaz,hogy minden ember mas es mas.Akar ferfi,akar norol van szo. Ra kellett jonnom,hogy bennem ugyan az a tema valtotta ki a keseruseget. Ez nem mas mint a burkolt elutasitas. Kalandor sokat segitett ebben. (koszonom). Kaptam Toletek egy kis Onismereti lecket es le tudtam tenni egy folosleges ¨batyut¨,amit eddig cipeltem. :roll: :P HALA!  Szep napot Neked! Eva.
Topik indító hozzászóláshoz:

Rólam egyszerűen csak leperegne.
Van egy mondás, szó szerint idézni nem tudom, de a lényege ez:
Ha valamivel nem tudok mit kezdeni (mert nem fér be a világomba ! ) úgy teszek akár a kutya aki csontot talált , de sem megenni, sem elásni nem tudja.
A kutya ugyanis lepisili és megy tovább!
Ennyi, nem kell foglalkozni vele.
cron