Szia Zsezse! 

Most beszéltem az anyukámmal, szombaton 3 prakor indulnak vissza Pesterzsébetről, úgyhogy 4 óra körül nekem ok lehet a találka. Holnap délelőtt hívlak telefonon.

Üdv: Mona  
Kedves Zsezse! 

úgy tünik, a rendszer kifilterezte a számodat, én meg botor fejjel nem írtam fel azonnal.... 
Ha írsz egy helyet és időpontot holnap délután négy után  bármikor, ott leszek. 
Az én elérhetőségem harminc, ötvenkettő,  nullahét, héthatöt. 

Holnap reggel kilenckor tudok ide utoljara benézni.
(nehéz kezdet után biztos jó lesz a foyltatás) :D
Mona  
Szia Mona!

Igen ez tilos, na nem baj,holnap Sződligetnél a biciklis úton a kék duna öregek otthonánál 16 hkor jó Neked ?Üdv Zsezse
Kedves Túraklub tagok!
Én is nagyon szívesen járok kirándulni. 70 éves koromra nagyon sok helyen megfordultam. Eddig volt partnerem, akivel lehetett túrázni. Most, hogy egyedül maradtam, keresek túratársakat. Aligegy hete léptem be az Ötven+klubba, és ismerkedem a lehetőségekkel. Ezen a fórumon tudhatom meg mikor milyen program készül?  Szeretnék én is tagja lenni a Klubnak.
Üdvözlettel gedeon45 
Kedves Gedeon!

Én itt az Alföld csoportnak - melyet én hoztam létre - szervezek és vezetek túrákat, melyet a csoportoknál megtalálsz... Októberben lesz egy pilisi gyalogtúránk, azon szívesen látunk...

Más is szervez itt túrákat, a "Túraklub-ot" Myrtill csinálta, de Ő most külföldön van, ezért ez kicsit áll...

Olvasd el az Alföld csoport fórumtémáit, ott sok mindent találsz...

Üdvözlettel: Vajk 
Kedves Túra tagok!
Júlia vagyok, most ismerkedem az oldallal. Budapesten élek és szeretnék csatlakozni a kis csapathoz.
Segítséget kérek, hogy ez sikerüljön!
Mindenkinek további szép hétvégét kívánok!

Júlia
Szia Júlia!
 Üdv a klubban!
Február végén lesz egy évnyitó buli, bowling est keretében,Vajk szervezi.  
Figyeld,nézd meg az Évnyitó rendezvény címszó alatt a fórumon, majd ki lesz írva a pontos dátum és helyszín. Gyere el! Üdv: Szenta
Kedves Mindenki, én is szeretnek csatlakozni ha lehetséges .
 
Kedves Klubtagok!

Szeretnék én is csatlakozni a klubhoz ja és a túrákhoz.

Betti 
Kedves Túrázni vágyó klubtársaim!

Én az Alföld csoport nevében tudlak Benneteket túrázni hívni, mert azt szervezem én. A csoportnak bárki tagja lehet, nem szükséges alföldi lakhely hozzá. Ugyanakkor nem csoporttagok is csatlakozhatnak a rendezvényekhez.

A csatlakozást bárki megteheti a Csoportok -> Regionális csoportok -> Alföld -> Tagok -> "lépjen be ebbe a csoportba most" gombra kattintva...  

Idei első rendezvényünk - ahogy most kinéz - február végén egy közös bowlingozás lesz, melyre lehet jelentkezni a Csoportok -> Regionális csoportok -> Alföld -> Rendezvények oldalon.

A továbbiakban kerékpár- és gyalogtúráink is lesznek az év folyamán, bővebben az Alföld csoport - 2016. évi túraterv előzetes fórumban lehet ezekről olvasni.

Mindenkit szeretettel várok a 2016-os rendezvényeinkre.   

Üdvözlettel: Vajk 
  Kedves Vajk !

Lemaradtam az évadnyitó buliról...nem rég léptem be.Honnan lehet megtudni a túrákat ? Szivesen mennék.

 Köszönöm   Éva 
Szép napot kívánok minden kedves Klubtagnak!

Alig egy hónapja csatlakoztam a klubhoz. Májusban lesz egy éve , hogy nyugdíjas lettem. Szeretnék belerázódni a túrázásba, kirándulásba a segítségetekkel. Félék, hogy lassú leszek és lehagynak a többiek. Igaz olvastam István kedves írását, hogy ő is mint sereghajtó igyekezett utólérni a többieket.Így talán nekem is lesz esélyem. Hiányzik a mozgás, a társaság, az emberi kapcsolatok, a kultúra. Megváltozott az életem és remélem, hogy új kedves emberekre találok itt a csoportban. Várom az időpontokat mikor lesznek kirándulások.

Legyen kellemes napotok. Itt a tavasz ! :) Üdvözlettel Böbe
E-mail címem: et5540218@gmail.com
Kedves Éva! (bobe45)

Amikor valamelyik programunk minden tekintetben konkretizálódik (hely, időpont, találkozás), akkor kiírás készül róla a Csoportok -> Regionális csoportok -> Alföld -> Rendezvények oldalon. A kiíráshoz ott helyben lehet csatlakozni és az is látszik, kik jelentkeztek már az adott programra  addig.

Ugyanakkor minden programunknak hírverést csinálok az Alföld csoport fórumain is, tehát érdemes nézegetni a fórumtémáinkat.

Ahogy most kinéz, a május végi debreceni városnézés (1 vagy 2 napos) lesz a következő meghirdetett program, de majd később lesz részletesen kiírva.

Vajk 
Kérdezem, azóta nem tartotok ilyen tórákat Szívesen csatlakoznék...
Kedves Márti!

Én - idő hiányában - már nem tudok itt túrákat szervezni, szívesen átadnám az Alföld csoport szervezését és vezetését másnak, ha lenne rá vállalkozó.

Ugyanakkor mások is szerveznek itt kirándulásokat és egyéb programokat, kövesd figyelmesen a fórumokat, biztos találsz majd Magadnak megfelelőt.

Üdvözlettel: Vajk