Kedves Márti, én itt már restelkedtem eleget férfitársaim helyett... Magam is úgy gondolom, hogy aki itt nem vállalja önmagát (nem szükségszerűen saját névvel), annak oka van és ott nem árt az óvatosság a másik oldalról... A fórum jó lehetőség mindenkinek, hogy megmutassa magát a gondolatain keresztül, ezzel sem élnek az urak... Nem véletlenül jegyeztem meg egy másik témában, hogy ezek a férfiak már nem "azok a csodálatos férfiak", akikre fel lehetett nézni és akikre oda kellett figyelni... Tisztelet természetesen a mindig létező kivételeknek, bár itt olyanok sem nagyon mutatkoznak...
Köszi az együttérzést és a restellkedést, bár szerintem utóbbit másoktól kellene várnunk. Pontosan itt látom a probléma gyökerét: mi itt igazán jól megvitatjuk, hogy ki mit vár ettől a klubtól, mit kellene tenni a tagoknak (Sokkal több aktivitás!), csak éppen azok nem olvassák (vagy nem nyilvánítanak véleményt), akiknek ez szól. Ettől egy lépést sem jutunk előre ebben a témában, hiszen pont az érdekeltek érdektelenek. (Lehet, hogy ez képzavar...) Azért nem értem, mert ez teljesen önkéntes, mindenki saját döntése alapján van itt, hát miért nem élnek ezzel a lehetőséggel?? Ezzel semmilyen kötelezettséget nem vállalnak, még arc nélkül is elmondhatják, hogy mit gondolnak erről. Bár speciel erről megvan a véleményem...
                                                         KI A JÓ NŐ?

Kedves barátaim, még fiatal korukban, egymás után váltak el az öröknek választott feleségüktől és kötöttek házasságot új partnerükkel. Nekem, aki ismertem az előző, és utána  már az új feleséget is, restelkedve mondták, hogy a régi sokkal csinosabb, sokkal okosabb volt. Én megértően csak annyit mondtam ilyenkor, hogy kár ezen már keseregni, ha az előzővel nem tudtál együtt élni.
                                                                                                                                                    Véleményem szerint párkapcsolati szempontból AZ A JÓ NŐ, AKIVEL  A  SÍRIG LEHET ÉS ÉRDEMES  IS EGYÜTT  ÉLNI.                                                                                                                                                                                                                                                                      Az összes többi kívánság teljesülése csak hab a tortán.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
A nők szépségének titka egész valójukban van. Abban a képességükben, hogy akár egyetlen mozdulatukkal, cunamihoz hasonló érzelmi szökőárhullámokkal felboríthatják a férfiak józan ítélőképességét.
üdvözöllek tozocsi! akár nó a férfit akár férfi a nőt csak akkor viheti el érzelmi tsunami val, ha a másik fél nem ura az érzelemviléágának... nemde?

tozocsi írta: A nők szépségének titka egész valójukban van. Abban a képességükben, hogy akár egyetlen mozdulatukkal, cunamihoz hasonló érzelmi szökőárhullámokkal felboríthatják a férfiak józan ítélőképességét.
A nő ezerarcú! :D
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
:D :D :D

"A FELESéG NAPLóJáBóL:

Szombat este

A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.

Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...
Végülis felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett.

Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. álombasírtam magam. Nem tudom, mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije. Az egész életem egy katasztrófa....


A FéRJ NAPLóJáBóL:

Szombat este

A Fradi kikapott. De este egy jót dugtunk..."

Forrás:http://kecskefeszek.net/egyperces/naplok/a-ferj-es-a-feleseg-naploja.html