A mi oldalunknál kissé lazább hangnemű társkereső oldalon az egyik hölgy a következő adottságokkal, feltételekkel keresi partnerét.

Nő, 45 éves
165 cm, 65 kg, vékony
Házas, de független
Nem dohányzom
Magyar
Főiskola

KIT KERES?
Hölgyet, urat
Milyen célból: flörtölni szeretnék, társaságra vágyom
alkalmi / állandó szexpartnert keresek
Életkor: 27-50 év között
Magasság: 175-195 cm között
Testsúly:75-95 kg között
Iskolai végzettség: főiskola, egyetem

RÓLAM:
Dekoratív "könnyűbombázó" igazi férfit keres rövidebb, vagy hosszabb, komolyabb, vagy komolytalanabb kapcsolatra: a lényeg, hogy működjön a kapcsolat.

Mitől működik? Megtiszteljük egymást a figyelmünkkel, az időnkkel és őszinteséggel, tekintettel vagyunk a másikra még akkor is, ha ez egyébként nem "kötelező", csak belső igényesség. Szeretem, ha egy kapcsolatban, vagy nevezzük viszonynak, meghagyják a másik szabadságát, hogy ne legyen fullasztó, de ... elvárom, hogy a randikon túl érdeklődés és alkalom szerint meg tudjunk oldani egy-egy közös programot.

Még véletlenül se küldje el senki a farkát, mert ijedős vagyok.
Orgazmust egyébként tudok én is okozni magamnak, ehhez nem kell férfi.
A férfitól többet várok: humor, intelligencia, charme, határozottság, empátia és legyen jóképű, sportos.

Eddig szól a történet a bemutatkozásról és az igényekről. Szerintem a férfiak számára sokkal szigorúbbak a feltételek, mint egy lehetséges hölgy partnernek.

Lehet, hogy a jelentkezők között a hölgy pályázók sokkal többen lesznek?
Érdekes. El tudok képzelni olyan szituációt, amikor nincs más megoldás - egyik blogodban is volt ilyesmiről szó. Ám egy ilyen kapcsolatot szerintem rendkívül nehéz fenntartani, meglehetős önfegyelem szükséges hozzá, mert az intimitásnak ilyen foka nem létezhet - szerintem - érzelem nélkül, és mi történik akkor, ha az egyik fél komolyabban kezd el érdeklődni a másik iránt, ha "szintet" szeretne lépni, ha több szeretne lenni "alkalmi" partnernél? De ideig-óráig működhet a dolog.
Persze én most férfi-nő kapcsolatról beszélek, a másikhoz nem tudok hozzászólni.
Sok minden működhet, amennyiben a felek tudják működtetni.
No ez az a szöveg, ami mögé én nem tudok nőt elképzelni.
Ki lehet ő?
Milyen az élete?
Például van egy krónikus beteg, demens, ágyhoz kötött férje, akit természetesen nem fog elhagyni, ám igénye van szórakozásra, szexre, hogy kilépjen a mindennapok taposómalmából.
Egy ilyen kapcsolat megegyezésen, megállapodáson alapszik, ahol a két ember ennek tudatába megy bele és tisztába van a másik helyzetével, így nem árt ehhez igazodniuk. Ha ezt tiszteletbe tartják és még is előfordul, hogy az egyik fél többet kezd érezni mint kellene, ha tudja kezelni nincs gond, ha nem akkor erről mélyen hallgat és véget vet ő a kapcsolatnak vagy hamis illúzióba ringatja magát vagy épp elriasztja partnerét.