Akár fiatalabbakkal, akár idősebbekkel megyek túrázni, miért van az, hogy az erősebbik nem aránya mindig jelentősen kisebb, mint a szebbik nemé?

A tegnapi senior csapatban is a 48-ból (a két kutyát leszámítva) mindössze 10 férfiú élvezte a Budai hegyek napsütését, derűjét, szépségét. Őket is inkább a párjuk "cipelte" magával.

Hárshegyen.jpg
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Üdv! Hogy kell csatlakozni?
Kedves %, ez a beszéd! Az Interneten számos nagyszerű önszerveződő túraklub kínálgatja a programját. "Kezdésnek" nagyon tudom ajánlani pl. a HASE (Honvéd Auróra SE) természet és emberbarát csapatát, amely minden hétvégén az 50-60-as korosztály által is könnyen teljesíthető sétálós túrákat szervez..
Ez a kérdés engem is régóta foglalkoztat.
Én akárhova megyek, mindenhol lényegesn több a nő, mint a férfi. A legutóbbi, Kis-balatoni túrán 14 nő és 4 férfi vett részt, a férfiakba beleértve a túravezetőt és a sofőrt is.
Egy kedves ismerősöm kocsmárosné. Ha meglátogatom a kiskocsmájában, csupán ketten vagyunk nők. Sokan az erősebb nemből elindulnak kirándulni és közben akad egy búfelejtő hely, tele sorstársakkal. :)
Lianának sajnos igaza van. Én is így látom. Rosszabbik eset az, hogy el sem indulnak, mert meccs van a tévében... vagy mindegy is mit mutat a képernyő.
Persze tisztelet a kis létszámú kivételnek.
...meg aztán meg lehet nézni a Fórumon is az arányt :lol: :lol: :lol:
Kedves T.Tilda!
Még sosem vetemedtem arra, hogy lemondjak egy randit a Pásztói SK - Héhalom SE. mérkőzés miatt. :)
Olaszország fordítva!! Csupa csaj !! De remek !! Programok!! Március van pl Firenze potom 48 ezer 4 nap !! Akit érdekel van még hely!! Én megyek!! Csak úgy egyedül vágok neki leszünk vagy 45 en eurós rész kb 190 abban az összes belépő benne van
Agica17 írta: Olaszország fordítva!! Csupa csaj !! De remek !! Programok!! Március van pl Firenze potom 48 ezer 4 nap !! Akit érdekel van még hely!! Én megyek!! Csak úgy egyedül vágok neki leszünk vagy 45 en eurós rész kb 190 abban az összes belépő benne van


Nem igazán értem, hogy kapcsolódik ez a topic témájához.
Agicának akkor ez volt a nap kérdése.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7101369984

A kérdés...egy ilyen nap után...milyen a szex este? ))))
Kedves El, ha szereted a párodat és még a vágy nem kopott el, akkor felüdítő. :)))))))
Ja ja ha el nem alszok......))))...a végkimerültség nem ismeri a szerelmet)))

De azert jópofa kölök...-sokat nevettem a felvételen...3 percig néztem és kimerültem.....most képzeld el ezt nap mint nap)))

Életre való kölök...az óvó nénik nagyon fognak örülni neki)))

Viszont férjnek kiváló alapanyag)))

Na ilyen fiút keresek úgy 55 éves kortól)))
Engem a fiamra emlékeztetett, állandó jelleggel teljes embert igényelt, de élveztem minden pillanatát. Olyannyira hogy egy másik hasonló kis örökmozgót is el tudtam volna szívlelni. Akkor cseppet sem fárasztott, ma már biztos kimerítene. Egyébként meg vannak ettől sokkal jobban kimerítő tevékenységek is.