Akár fiatalabbakkal, akár idősebbekkel megyek túrázni, miért van az, hogy az erősebbik nem aránya mindig jelentősen kisebb, mint a szebbik nemé?

A tegnapi senior csapatban is a 48-ból (a két kutyát leszámítva) mindössze 10 férfiú élvezte a Budai hegyek napsütését, derűjét, szépségét. Őket is inkább a párjuk "cipelte" magával.

Hárshegyen.jpg
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Üdv! Hogy kell csatlakozni?
Kedves %, ez a beszéd! Az Interneten számos nagyszerű önszerveződő túraklub kínálgatja a programját. "Kezdésnek" nagyon tudom ajánlani pl. a HASE (Honvéd Auróra SE) természet és emberbarát csapatát, amely minden hétvégén az 50-60-as korosztály által is könnyen teljesíthető sétálós túrákat szervez..
Ez a kérdés engem is régóta foglalkoztat.
Én akárhova megyek, mindenhol lényegesn több a nő, mint a férfi. A legutóbbi, Kis-balatoni túrán 14 nő és 4 férfi vett részt, a férfiakba beleértve a túravezetőt és a sofőrt is.
Egy kedves ismerősöm kocsmárosné. Ha meglátogatom a kiskocsmájában, csupán ketten vagyunk nők. Sokan az erősebb nemből elindulnak kirándulni és közben akad egy búfelejtő hely, tele sorstársakkal. :)