Maha108 írta: Épp elég lelki teher , hogy úgy csináljak, mintha nem létezne Mikulás.


Kedves Maha,

de hiszen a Mikulás létezik! Én ma is láttam, és a hófehér szakálláról fel is ismertem, pedig nem volt rajta a prémes gallérú piros kabátja és a lábán sem csizma volt. :D

Ne hagyd Magad megingatni: a hölgyek igenis finomak, kellemes társalkodók és imádnivalók! Amit itt a fórumon látsz, csak színjáték. (Bár lehet, hogy néha érdemes lenne a többi résztvevőnek is belenézni a gatyájába... hátha meglepődne... vagy helyére kerülne az identitása :roll: )

Legolas.JPGLegolas2.JPGööö... én kérek elnézést :oops:
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
simi12 írta: Társkereső, vírtuális "barátnő vagy barát"? Számomra egy barátság annál sokkal mélyebb kapcsolat mintsem, hogy valakivel beszélgetek, találkozom rendezvényeken illetve közös programokon. Ő egy kedves ismerős akinek a társaságában jól érzem magam.
Tudnék róla mesélni, hogy kik mire képesek egy "barátság" címszó alapján, de nem teszem, negatív dolgoknak ne adjunk teret és kivételek mindig vannak.
Valóban többet hallunk és talán nem is minden alap nélkül arról, hogy "barátnők" mire képesek féltékenységtől és irigységtől vezérelve. Buktak már meg akár több évtizedes barátságok is férfi miatt.


Kedves simi,

Ugyanezt gondolom én is. Annyit azért a negatívumokkal kapcsolatban hozzátennék, hogy a fény mellett az árnyék is ugyanolyan fontos, arról is kell beszélni..Persze értem miért írtad a mellőzését, volt elég mostanában :) Azonban attól, hogy még nem írunk róla, léteznek és látod simi, a Peti42 már le is írta ami zavarja- Gondolom más férfiakat is.
Peti42 írta: A valóban társkereső hölgyeknek célszerű lenne kérni a blogok és fórumok azonnali és végleges bezárását (a már meglévőek törlését is beleértve).

„Locsogni” sok helyen lehet, előfizetés se kell hozzá.

A nyílt, őszinte, kíméletlen beszédnek semmi köze ahhoz, ami itt elég sűrűn megjelenik.

Pl.: Minden férfi piszkos, kövér, állandóan a mackónadrágjában nézi a tévét, közben sültkolbászt majszol, és rengeteg sört vedel.

Ezekhez képest a korábban hárpiának gondolt volt feleségeink angyaloknak tűnnek.

Kell ez egy tárkeresőn?

(Jó, tudom, nem kell elolvasni ...)


Kedves Peti42,

A naplózás és a fórumozás lehetőségét minden bizonnyal azért biztosították/biztosítják néhány oldalon az üzemeltetők,hogy általuk megkönnyítsék az ismerkedést.
Az élet, a gyakorlat bizonyította, hogy az elgondolás jó, ám a regisztráltakon múlik minden , milyenné is válik a felület.
Én végignéztem kíváncsiságból szinte az összes oldalt. Volt ahol csak egy hétig tartózkodtam és átláttam a lényeget..

A Randivonalon például nem engedik a fórumozást- jól teszik-, naplózni is csak saját magának tud az ember, illetve azt csak a másik nem tagjai olvashatják, ha ír. Egymás adatlapját sem láthatják azonos neműek, ez nagyon jó!!!!
Minden oldalon cirkusz üti fel a fejét ahol naplóznak időnként , van ahol állandóan harcolnak emberek egymással- elsősorban férfiak-nők.
Gondolom nem tudták lezárni egymással a rosszul alakult kapcsolatot vagy valamelyik nem tűri az elutasítást. Én ezeket figyeltem meg.

A Randik.hu-n a naplókhoz egy ideje nem lehet hozzászólni, értékelni lehet. Korábban hatalmas harcok voltak , beszólások. Egyvalaki felvetett egy témát, például a másik fikázását, no a hasonszőrűek ugrottak rögtön véres szájjal kommentelni. Volt/van aki semmit nem tud úgy írni, hogy ne érje kritika.

A naplózás ezáltal megkopott, de én is azt mondom, hogy fölösleges tevékenység.
Lehet írogatni,de sokszor irritáló a tartalom.
Van aki úti élményeket oszt meg, a kutyát nem érdekli, olvastam olyat amikor valaki megosztotta a nagyérdeművel, hogyan lett belőle domina A férj megerőszakolta a nászéjszakán ,i nnentől jött a lejtő.
Persze sokszor jó,amikor olyan ismereteket adnak közre, hogy ki például pénzlehúzós csaló.

A fórum egy érdekes dolog. Nekem tetszik a spontánsága. Ám szinte már nem is létezik társkereső oldalon és ki tudja itt is bezárják-e idővel. A Randivonal egykori Habostortáján egy 6-7 fős " női banda" uralta a terepet, ha valaki megjelent, azt minél előbb el akarták üldözni, csúnya viták voltak, nyilvánosan olvashatta bárki. Negyvenes-ötvenes macák úgy gondolták ,csak nekik van joguk oda írogatni. Néhány idősebb nő azért még írt ileltve pár férfi, akire azonnal ráugrottak a törzsnők. :D paifogási lehetősége ugye!

A Love-hu-n, a Frrelove-on is hatalmas cirkuszok voltak, hatalmi harcok a térért, azt is megszüntették, ugyanígy a Randik-hu-n.


"A nyílt, őszinte, kíméletlen beszédnek semmi köze ahhoz, ami itt elég sűrűn megjelenik.

Pl.: Minden férfi piszkos, kövér, állandóan a mackónadrágjában nézi a tévét, közben sültkolbászt majszol, és rengeteg sört vedel"

Sajnos én is sok rossz véleményt olvastam /olvasok a férfiakról nőktől, akik férfiakkal szeretnének ismerkedni. Akkor miért teszik ezt? Nem értem.
Persze vannak kivételek is szerencsére.
Azért az elgondolkodtató, hogy ha egy nő azt mondja , minden pasi egyforma, akkor ő mindegyiket megismerte, mindegyikkel volt szexuális kapcsolata?
A férfiak is bizalmatlanok nagyon én azt gondolom és ennek az a női magatartás az oka szerintem, amit sok nőnél látni lehet. Például a férfiak lefikázása.
Persze nőkkel is teszik ezt a másik nemből is azért akik olyanok, de szerintem minden a nőkön múlik. Valami, valahol nagyon elromlott.

A volt feleségek lehet jobbak?
Ezt mindenki maga tudja, egy biztosan látható, kivehető: túl sok a férfiak mocskolása a nők részéről még akkor is, ha ezt nem mindenki teszi.
Én sosem tennék ilyet, nekem a volt kapcsolataim a mai napig szentek és tisztelem annyira a volt férjemet is, hogy nem gyalázom meg azt az érzést ami egymáshoz kötött bennünket és aminek gyümölcsként gyermekünk is született. A gyermek apját, anyját leszólni,gyalázni is főben járó bűn szerintem.
Peti42 írta: A valóban társkereső hölgyeknek célszerű lenne kérni a blogok és fórumok azonnali és végleges bezárását (a már meglévőek törlését is beleértve).

„Locsogni” sok helyen lehet, előfizetés se kell hozzá.

A nyílt, őszinte, kíméletlen beszédnek semmi köze ahhoz, ami itt elég sűrűn megjelenik.

Pl.: Minden férfi piszkos, kövér, állandóan a mackónadrágjában nézi a tévét, közben sültkolbászt majszol, és rengeteg sört vedel.

Ezekhez képest a korábban hárpiának gondolt volt feleségeink angyaloknak tűnnek.

Kell ez egy tárkeresőn?

(Jó, tudom, nem kell elolvasni ...)
Kedves Peti!

Tartok tőle, a fórumok megszüntetésével nem szűnne meg az a fajta beszéd, amiről írtál.
Nem tudom, valóban ilyen szinten beszélnek-e a nők a férfiak egy részéről, ha igen, tényleg csúnya dolog.
Viszont azt se felejtsd el, hogy a férfiak sem kímélik a nőket. :(
A volt feleség, ha tényleg angyal, válogathat a férfiak között.
Sajnos, marad az a kínálat,amiből vagy tudsz választani, vagy a magány.
Ne add fel, a remény hal meg utoljára!
Kívánom, találj olyan nőt, aki csak akkor szól, lép, gondolkodik, ha engedélyt kap!
Igazad van, ha a bólogató nőt nem a fórumozók között keresed.
Aki fórumozik, általában önálló életvitelre is képes.
Isten mentsen meg tőlünk!
Ilcsike51 írta: Internetes társkereséshez, fórumozáshoz sv. sokan nem kedvelik, /attól függetlenül itt vannak/.
Családom egyik tagja 12 évvel ezelőtt társkeresőn fórumozott egy lánnyal. A lány őszintén, kíméletlenül írta meg a véleményét bármiről. Ma is ilyen, ezért szeretjük. Nem sunyi, alattomos. Nyílt, ha téved, bocsánatot is tud kérni. Azóta tartó házasság, két gyönyörű gyerek igazolja a sikeres fórumozást. /egy másik társkeresőn/.
Nekem ennyi elég ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjam azokat a férfiakat, akiknek nincs energiájuk tolerálni a női "locsogást". Ebből is lehet következtetéseket levonni, de ezt már nem kell leírni,hisz' egyértelmű mindenki számára.


Kedves Ilcsike51,

Tegnap már nem tudtam- lehetőség hiányában- kapcsolódni Hozzád.
Jó volt olvasni, hogy egy rokonod társkereső oldalon találta meg élete párját.
Úgy gondolom, hogy ők még fiatal emberek. Ez a generáció szerintem az esélyesebb a tartós kapcsolat, a társ megtalálására, hiszen a fiatalok még , családot szeretnének, egészen máshonnan indulnak, mint egy többgyerekes elvált vagy özvegy idősebb nő vagy férfi .
A gondolkodás is változhat az évek során.
Az idősebb korosztálynak a társtalálás nehéz már, kevés rá a példa, de lehetetlen nincs.
Akik rugalmasak, nincsenek tele irreális elvárásokkal és a kommunikációjuk is megfelelő a másik nem számára és jókor vannak jó helyen -szerencse is kell hozzá- azok találhatnak maguknak valakit.
Sokan görcsösen keresik a másikat , ezt én nem tartom jónak.
cron