Így visszaolvasva magam...tényleg nem egyértelmű...mit szerettem volna kifejezni?....most nevetek saját magamon? ))
Ujra nekirugaszkodom...és leirom másként..
Csak annnyit akartam mondani...hogy olyan nagy hatással volt rám a zene...és a mondanivalója /amit egyébként napok óta hallgatom beragadt a fülembe és képtelen vagyok kiüzni onnan/.... hogy ...nem kell külön kommentár.....mert nincsennek szavak amelyek visszadnák az érzést...az örömet...amit érzek általa.
Elfogadom a kritikát.....))) ..biztosan ha nem írok hozza semmit.....a zeneszám önmagáért beszélt VOLNA!
Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. Figyelembe vesszük a preferenciáit és arra kérjük Önt, hogy adja meg beleegyezését az "Elfogadom" gombra kattintva.
A megadott hozzájárulását természetesen Ön bármikor visszavonhatja a jövőre nézve. További információ a sütikről az adatvédelmi irányelveinkben található.
Ön határozza meg a megadott tartalom minőségét
Az Ön engedélyével támogatjuk az új termékek fejlesztését és tervezését, a termékbiztonság bővítését, valamint a személyre szabott tartalmak és hirdetések megjelenítését. Itt adhatja meg, hogy melyik típusú cookie-nak a felhasználásához járul hozzá.