Az Ötvenes Férfiakról ...


Ha meglátogat bennünket kedves házi orvosnönk, akkor adódik alkalom, hogy néhány percet beszélgessünk. Egyik alkalommal említettem, hogy szép hivatás az orvoslás, csak az a nehézsége, hogy minden ember más, és nem mindig azonos módon jelentkeznek a betegségek. Azt felelte erre, hogy ez az orvoslás szépsége.

Olvastam egy cikket az ötvenes férfiak ráérős udvarlásának kedvező oldaláról. Akkor az orvosnőnk hivatásának sokszínüsége és a gyógyítás szépsége jutott az eszembe.

"Az ötvenes életkorban a férfiak meglehetősen régimódiak. Egy életkorban a nem hozzáillő nő, nem biztos, hogy ki tudja várni a szükséges aktivitást. A fiatalok szinte azonnal és mindent akarnak, ami egy régivágású férfiban visszatetszést kelthet. Az idősebb nők viszont szeretnek csendben kivárni, és szeretik, ha udvarolnak nekik.

Az ötvenes férfiakról sokan gondolják, hogy már nem olyan aktívak az ágyban és már túl lassúak, komótosak. Egy fiatal hölgy ezt már nem tolerálja, viszont az érettebb hölgynek éppen erre a gyengédségre és ráérős szerelemre van szüksége. Ebben a korban már jól ismerik vágyaikat, hogy igazán élvezni tudják az együttléteket. Nyíltan ki tudják mondani a partnerüknek hogy mit szeretnének, amely az évek alatt szerzett tapasztalatukból fakad."

Én is voltam már ötvenes életkorban. Azt is tudom, hogy mindenki kicsit, vagy nagyobb mértékben különbözik a másik embertől.

Kedves Hölgyek! Ebben a témában most Ti vagytok az illetékesek.