Kedves Anipani!
Igen , megtanulhato. En a Saxo bankkal vettem fel a kapcsolatot es folyamatosan tanulok. A binaris opciot egy a kicsit jateknak tartom ahol eleg csak az iranyt meghatarozni. En nem foglalkoztam ezzel a lehetoseggel, viszont az online tozsdebe, tokeattettel igen. Ma mar inkabb egy vagyonkezelo segitsegevel, tanacsait megfogadva tozsdezek. Nem engedhetem meg magamnak, hogy az vagyaimat vetitsem a gorbekbe es azonnali rossz donteseket hozzak. Erdemes napi devizaelemzeseket, reszvenyekrol friss hireket kerni , nezni a naptarat , mikor jonnek ki friss jelentesek, olvasni a friss gazdasagi hireket, es miutan kepben van az ember , igy kotni. Es mindekeppen szakemberrel karoltve. A binaris opciok is tudtommal CFD alapon megy ahol is a pozicio nyitasaba beszall a brokerhaz, viszont a veszteseget neked kell azonnal elszenvedned ha magas kockazatot vallaltal. Ezert fontos megtanulni a kockazatelemzes temakoret. Mennyi veszteseget viselsz el 1 nap, 1 heten, 1 honapban. Amikor elered a hataraidat, el kell tavolodni a tozsdetol jo messzire.
Eddig két brókerházzal vettem fel kapcsolatot.Az egyik e-mailben kezdte az oktatást, a másiktól felhívtak és 2 héten keresztül való online oktatást ígértek.Ha túl leszek az oktatáson kipróbálhatom élesben is, de előbb demóval. A tőkeáttételtől én nagyon parázok,csak a saját kis pénzemet merném kockáztatni.
Én az online felületen való kereskedést felfüggesztettem . Minden kötést illetve pozíciózárást megbeszélek egy szakképzett elemzővel akiben megbízom.Előtte természetesen egyeztettünk, hogy mik az elvárásaim a hozamot illetően, és ezért milyen kockázatot vagyok hajlandó felvállalni. Én a tőke 3/4 részét alacsony, 1/4 részét közepes kockázattal fektetem be.   A demó felületen figyelem az élő  pozíciókat, illetve követem a devizaárfolyamok változásait.
Az online   tőzsde jó része és idetartozik a bináris opció is " dealing desk" kereskedés vagyis nem kerül ki a kötés a valódi piacra. Ezért a kereskedőház és az ügyfél ellenérdekeltségi viszonyban vannak egymással. Nem ver át csak éppen hagyja, hogy a tapasztalatlan kezdő kereskedő nála veszítse el  a pénzét amit természetesen jól megforgat magának a valódi piacon. 
Anipani, erzesem szerint ez a cikk is egy jel, hogy dealing desk folyik Magyarorszagon az online kereskedelemben . Egy valodi piaci kotesnel elkepzelhetetlen, hogy nem elnek a stopok es figyelmen kivul hagynak stophoz tartozo szerzodeseket.


http://civilhetes.net/gazdasag/penzt-ko ... gyfelektol
A tegnapi napot 0,68%-os erősödéssel zárta az Eur/HUF devizapár. Ez jórészt a napokban történt brókerbotránynak is köszönhető. Véleményem szerint a túlértékelt forintot helyére tette a mai magyar valóság. A 305 -ös értéktől még nem biztos, hogy elrugaszkodtunk de az irány már a céljainknak megfelel.
Mai napi bölcsességem: Ha egy görbe nem megy le akkor felmegy! :D  
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Egy érdekes  chart. 
 1. Mesterségesen beavatkoztak, és így legyengült a korona árfolyama
 2. A hírre, hogy lecserélik a pénzügyi kormányzatot bizakodóvá vált a piac és erősödni kezdett a  CZK
 3. Szerintem a csere után le fog zúgni az euró, vissza áll a CZK a normál sávba és hatalmas nyereség várható annak aki elég bátor és van elég munkára fogható pénze.  :D
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Ma délután fontos bejelentést tesz az S&P hitelminősítő Magyarország besorolását illetően. Így megláthatjuk, hogy csak a nap fogy vagy a forintunk is. :-)
Mivel ma a Boldogság világnapja van és a magyar sírva vigad, romlani fog a forint. De azért senki ne vegye a véleményemet nagyon komolyan... :lol:
Sym, Te forradalmi elmélettel gazdagítottad a technikai elemzés tudományát.
Taníts Mester! :D
Nem tettem mást, mint az általad közzétett információkat próbáltam összegezni.  Így sikerült...:D
Felminősítették Magyarországot de továbbra is bóvlik maradtunk.


A felminősítés nyomán mindhárom nagy hitelminősítő - az S&P mellett a
Moody's Investors Service és a Fitch Ratings is - azonos, a befektetési ajánlású
kategóriától egy fokozattal elmaradó besorolással tartja nyilván Magyarországot.
Látod Maha, ez a sírva vigadás. Felminősítenek, de bóvli maradsz...
Ezen az örömteli közleményen felbuzdulva el is határoztam, hogy ma befektetek egy lottó szelvénybe. Egészen addig örülhetek, amíg nem sorsolnak. 
De ha olyan ügyesek lesznek, hogy az én számaimat húzzák ki, akkor lehet, hogy sírva vigadok
majd ...hmmm... 3 233 millió Ft  :mrgreen:
És hogy lásd, hogy mennyire felkészült vagyok, az esélyem nagyobb, mint a főnyeremény.
Ez nem is rossz!  :lol:
Nyerési esélyek:
 5 találat 1 : 43 949 268
4 találat 1 : 103 410
3 találat 1 : 1 231
2 találat 1 : 44
Sok sikert, kívánom hogy nyerj!

Barátod maradok az utolsó filléredig.  :D           (na jó még utána is)  :D
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Egy kis topik karbantartás...
Ugyan a virtuális számlánk minuszban van, az EUR/HUF devizapár viszonylatában, de azért továbbra is bizakodóak vagyunk és várjuk az emelkedést. :)  
 
 Reggeli bölcsességem: Jobb ha nem kötöttél meg egy olyan üzletet amit meg kellett volna, mint ha megkötöttél egy olyat amit nem kellett volna! :D

Szép napot mindenkinek!  

  Így néz ki jelenleg a chart napi felbontásban.  
 
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.