Teljesen egyetértek! :-)
Márti
Ma ismét feljebb araszolgattunk és a spekulációnknak megfelelően haladunk.  :)
 313 felett az euró!
 Az euró tovább erősödik, így a forint újabb mélyrepülést könyvelhetett el. A EUR/HUF kurzus 313,2 forint körül jár jelenleg, ami egyben azt is jelenti, hogy négyhavi mélypontjára került a hazai fizetőeszköz az euróval szemben.
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Rég jártam erre.  :wink:

 Nagyon vigyázz, miket írogatsz a munkatársaidnak!  

"Több mint 2 százalékot esett ma a Lufthansa árfolyama, mivel a befektetők félreértettek egy cikket a Lufthansa elsősorban belső felhasználásra, a kollégáknak szánt lapjában (Lufthanseat). A cikk arról szólt, hogy a Lufthansa költségcsökkentési programja, a Score nem teljesíti az eredetileg kitűzött célokat. Az információ alapvetően nem új, sok befektető mégis egy újabb profit warningként értékelte, és elkezdték szórni a részvényeket. A pánik akkora volt, hogy a menedzsment reagált is rá, és megerősítették a 2015-re vonatkozó profitcélt. Az infó egyébként már tavaly megjelent, azt követően kétszer is profit figyelmeztetést tett közzé a cég, részben azoknak, részben pedig a rendszeres sztrájkoknak tudható be, hogy idén már több mint 15 százalékot esett a Lufthansa árfolyama."
Hozzáteszem, hogy semmiféle érdemleges hír nem volt ma a Richternél ennek ellenére 3,19 %-ot esett.
Az euro/forintunk mint egy elevátor le és fől mozog de azért az emelkedő trend  tisztán látható.
 
  
  Kép
A gorog valsag hatasara a reggeli tozsdei nyitasra megemelkedett euromat 315,87 -nel eladtam. Abban bizom, hogy a forint megerosodesevel ujra , immaron tobb eurot tudok vasarolni a most megemelkedet tokembol.
Nezzuk , hogy valtoznak az esemenyek.

Hajra forint! :-)
Így legyen!!! :D
Drukkolok, hogy erősödjön, mert szükségem lesz rá a nyaraláshoz.
Üdvözlettel:lilaorchidea 
Szia Lilao!

Mar emelkedik. Szerintem meg ma visszaerosodik a 312 Ft/ Euro kozelebe. Utana pedig meglatjuk, mi lesz.
Jo nyaralast kivanok!
Udv: Maha :-)
Jeleznem , hogy az utcai penzvaltok lassabban kovetik a valtozasokat.
Szia Maha!
Köszönöm a tájékoztatást és a jókívánságot. :)
Üdv.lilao. 
Forintunk gyengülése véleményem szerint lassan de biztosan folytatódik. Ezért egy leszúrást követően ismét érdemes lehet Eurót venni.  

Megtettem.  315,7-nél elköltöttem a pár napja lezárt pozíciómból származó tőkémet és nyereségemet.
1007 Eurót sikerült vásárolnom.
Egy gyors számolás.  305 ért vettem 1000 eurót  vagyis 305000 forintom volt. Most éppen 1007 euróm van ami jelen pillanatban ...aszongya, hooogy  316098 Ft és most emelkedést remélek. :)  
Lehet, hogy érdemes lenne áttérni a napi kereskedésre?   
 
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kedves Macha! Tulajdon képen ezt nevezik "cost everes " hatásnak.Lehet,hogy nem jól írom a szakkifejezést,de te bizti érted a lényegét.Tehát a buktában is találhatsz lekvárt.Üdv:fanni
Kedves Fanni!
 Ez a buktás lekvár tetszik! Én csak úgy ismertem, hogy buktával dicsérd a napot!  :D Ennél már csak az az eset jobb amikor a lekvárban talál az ember buktát. :)  Van ennél még cifrább megoldás mint pl. a shortolás.  
Ha azt hallod , hogy ellepték a shortosok a parkettet, nem azt jelenti, hogy rövidnadrágos fiúk táncolni kezdenek hanem olyan brókerek érkeztek akik az árfolyamok esésére kötnek pozíciókat.  
Szerződést lehet kötni a brókerházzal, hogy adjon kölcsön pl. 1000 eurót 315 forintos áron. Ezt az eurót azonnal piacra lehet dobni tehát a számlán megjelenik 315 ezer forint .  Telik múlik az idő, a shortosok elmennek kólázni meg buktát enni majd amikor leseik az euró ára pl. 307 ezerre , azonnal  megvesznek 1000 eurót és a nap végén visszaadják a kölcsönt brókerháznak. A 315 ezer és a 307 ezer közötti 8 ezer forintnyi különbséget pedig lazán elkönnyelműsködik .    :D Persze valójában nem 1000 euróval dolgoznak hanem sokmillótrilliócsilliárd euróval. :)  

Üdv: Maha  
Kedves Maha! Sajnos ismerem ezt a világot is,bár ebbe az" édesszájú" ízlésem sem tudott,rávenni. De közeli barátnőm így 2009- ben gondolom ez az évszám mond neked valamit, bizony több tízmillátt repített el,ami már nem virtuális volt.Ugyan is Misi mókus példájára mindig visszaforgatta.De amire én céloztam az egy sokkal hosszabb távú taktika, eredménye.Pl: a benzin napi, heti tankolásnál kialakult tranzakció,amit mi természetesen alkalmazva észre sem veszünk.Üdv:fanni
Csak , hogy naprakesz legyek.
Ma 316,94 -nel zart az euronk. Tehat kozeledunk , araszolgatunk a 320-as celunk fele. Hiaba jonnek a ragyogo hirek az orszagunk erdmenyeirol, sajnos a 330 forintos eurot sem zarnam ki.

Ne legyem igazam!
Én is azt mondom, hogy ne legyen!

  
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Rég jártam erre.  :)
 Aszongya, hoooogy:  22.02.2015, 9:11 kor váltottuk be az eurónkat 305 forintos vételáron. Ehhez képest ma 316,11-en zárt a mi kedves hazai fizetőeszközünk. Jó ideje egy viszonylag szűk sávban 313 és 316 között , fogjuk rá, hogy stabilan mozog de most az az érzésem , hogy emelkedés várható. Könnyen megeshet , hogy megszúrhatja a gyertya a szerintem megjósolt 330-as szintet. 
 Sym, február 22.-én  megnézzük, hogy mennyit kaszáltunk majd pozíciózárás után a nyereséget lazán elkönnyelműsködjük.  :D

 Kép