Az FxNet-ről
 A FxNet Ltd egy globális, teljesen engedélyezett, tőzsdén kìvüli (OTC) online Forex és árucikk bróker.

 Az FxNet Kulcsfontosságú Előnyei
Egy olyan brókercég vagyunk, akiknek közvetlen kapcsolatuk van a fizetésről gondoskodó szervekkel, nincs érdekkonfliktusunk a klienseinkkel, ők nyernek, mi nyerünk!
 Az MT4 Simple Trader a legkönnyebb, használati szempontból legalkalmasabb, de ugyanakkor a legkifinomultabb kereskedési platform a világon.
 Rögzített alacsony árakat ajánlunk 24/5 tekintet nélkül az órákra, hírekre, hírdetésekre stb.
 Rugalmas anyagi utánpótlást ajánlunk egészen 1USD=500USD-ig.


  Számlatípusaink
Standard számla
 Platinum számla
 Gyakorló számla
 Kérjen aznapi kivétet
 Közösségi számla

Ezek a számlatípusok megengedik a 0.01 lot-tól (1000 egység) a 20 lot-ig (2 millió egység) kereskedést egy üzlet keretén belül. 7 platform 1 számla alatt Férjen hozzá minden dinamikus FxNet kereskedési eszközhöz bárhonnan!

 Fizetési módszerek
Többfajta megalapozási lehetőségeket kínálunk ügyfeleinknek. (Bankkártyák, Webmoney, Moneybookers, Neteller, BankWire stb.)
 
100% Üdvözlési Letétbónusz!
A program érvényes 2013 Augusztus végéig. Meghívunk mindenkit, hogy nyisson egy Éles Számlát az FxNet-el és részesüljön a 100%-os Üdvözlési Bónusz ajánlatunkban.   

Elérhetőség
Timea Kálmán
Eladási es támogatási részleg  
kalmantm@fxnet.com
greenlineTel:+ 00357 25 108111
http://www.fxnet.com/     livechat 
Csak, hogy ne dögöljön be a topik.

Akinek van kedve, spekuláljunk együtt!

EUR/HUF viszonylatában úgy tűnik, nem sikerült tartósan átütni a 305-ös ellenállási szintet , így véleményem szerint felpattanás várható. Lefordítva, irány a pénzváltó, most érdemes eurót venni. :-)


Fordulat várható a CZK görbéjében miután másfél éve a cseh jegybank direkt módon gyengítette a nemzeti fizetőeszközt. Megsúgom, hogy kirúgjak a régi elnököt , igy logikám szerint új lesz. :-)
Spekulálnék, de soha nem értettem ahhoz, hogy hogyan kell munka nélkül pénzt keresni.  :(
Kedves Symbolonka... akkor most tenned kellene valamit...spekulhatnál! :( :wink: :roll:
Azért a spekulációt is lehet komolyan csinálni. Semmi sincs véletlenül.  Ha figyeli az ember a gazdasági híreket, már több esélye van a semminél egy ici-pici nyereségre.  :)
Legegyszerűbb a kezdés, ha a hazai devizát figyeljük. Ez áll a legközelebb hozzánk, naponta érezzük a változása hatását.   :) Én most "játszásiból" váltottam itt a klub pénzváltójában 1000 eurót , 305 forintos áron. Arra spekulálok , hogy itt van a mélypont és az euró ára emelkedni fog. Majdan a spekulációm szerinti legmagasabb áron visszaváltom.  Az árfolyamnyereséget zsebre teszem és lazán elkönnyelműsködöm.  (vagy visszaforgatom)  Persze ez csak játék, de akkor is spekuláció.  
Tehát, SPEKULÁCIÓRA FEL!  :) 
Csak hogy lássátok, hogy bennem is van kurázsi. :lol: Virtuálisan én is veszek 1000 eurót, ha már decemberben nem vettem 205 Ft-ért dollárt.  :(
Szuper! Akkor már ketten reménykedünk, hogy az árfolyamváltozások hullámait meglovagolva nyereségre teszünk szert. Egy év múltán meglátjuk, hogy ügyesebbek vagyunk-e mint a lakossági bankok. (2%kac-kac)   :D
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Iszonyatos, vérengző küzdelmet folytat 305 körül a medve és a bika. A medve a karmos mancsával lefelé, a bika a hegyes szarvaival fölfelé igyekszik elmozdítani a görbét . Elképzelhető, hogy napokig is eltarthat ez a küzdelem. Most jól jönne egy Matolcsy György nyilatkozat. :-)
A szép, verőfényes reggelen túl ez a cikk is tovább fokozhatja az optimizmusunkat a jövőt illetően. http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/kinossa_valt_az_eros_forint_az_mnb-nek.1.210572.html
Tehát továbbra is úgy gondoljuk, hogy jó volt az időzítés az EUR  vásárlását illetően, annak ellenére, hogy eddig még egy nyalókára valót sem kerestünk a bóton.   :D
Nem vagyok közgazdász, sem pénzügyi szakember, de a leveli béka jóslatai szerint fel fog menni 330 fölé.  :!:
Szerintem is rövid időszakra el fogjuk érni a 330-as EURót.  Mi a pénzváltók árfolyamait figyeljük, miután még kezdők vagyunk. Amennyiben 1-2 napra megkapaszkodna 320-325 körüli értékre, komoly nyereségre tennénk szert.  Majd ha nagyobb gyakorlatunk lesz, átmehetünk az online-tőzsde világába is, ahol megcsíphetjük a felszúrásokat is.  :D  

A béka is jó bár én jobban hiszek abban, hogy ha ütögetem a monitort, változik az árfolyam. Megsúgom, hogy a gazdasági világválságot egy óvatlan mozdulatom okozta, de psssszttt!!! :D  

Félretéve a komolyságot ezen a görbén ahol minden gyertya 1 hét, világosan látszik, hogy az EUR/HUF markánsan fölfelé vette a célt  
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Erős formában van forint. "A délelőtti órákban elrugaszkodott a 305 - szinttől és logikátlan módon tovább erősödöt 303 alá. Ez a mozgás nem csak nekem furcsa. http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/ ... 10679.html.
De mi katartoak vagyunk és megvárjuk márciui kamatdöntést a tisztánlátáshoz.
Újra hétfő.  Miután a brókerek a hétvégén kibulizták magukat, újra teljes gőzzel zakatolhat a tőzsde. 
 Elemzők szerint 305,00 áttörésével megnyílt egy komolyabb lehetőség az árfolyam további zuhanására, úgyhogy a stratégiájukon módosítottak és eladnák az eurót.  A gyakorlat szerint ebben az esetben haladni ajánlatos a nyájjal. DE ÉN EGY MAKACS EMBER VAGYOK.  :D  Továbbra is azt gondolom, hogy illúzió az az álláspont, hogy minden rendben van az itthoni gazdaságban és ezért indokolt a forint erősödése. 
Tehát akkor a kék sarokban a bika , piros sarokban a medve. Mehet tovább a küzdelem! :D  
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Csak halkan merem mondani, hogy úgy tűnik jó döntés volt a kitartásunk mert ismét felkapaszkodóban az euró. Most éppen 305 felett rugózik.  De ne igyunk előre a medve bőrére mert messze még a háromhúsz!  :D

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/ma_is_gyengul_a_forint.5.210879.html 
Kedves Maha!

Megkérdezném tőled, hogy mi a véleményed a BinárisOpcióról?
Ez egy kirablási módszer, vagy valóban megtanulható.