Ízlelem a gondolatot, hogy 2 hét múlva, június 11-én Bécsbe utazzam, a június 19-ig még látható a "Klimt, Kupka, Picasso és mások" tárlatot megnézni... no és sétálni, kávézni egyet.
http://www.belvedere.at/klimt_kupka_picasso_and_others

https://www.wien.info/hu/sightseeing/mu ... /belvedere
 
A Belvedere kombinált belépő az (Felső-, Alsó-Belvedere és az Orangerie) felnőtteknek 20 EUR, 65 éves kör felett 17 EUR. http://www.belvedere.at/jart/prj3/belve ... ode=active

Úgy számolom, az autómmal ötezer forint per fő körül jön ki az útiköltség, akinek ez megfelel, és kedve támad csatlakozni hozzám, még két főt tudok elvinni kényelmesen. 
Szia Nesnes!

Nagyon izgalmasan hangzik! Ha még van egy szabad hely, szeretnék veletek menni.

Mona 
Szia Nesnes !

A kiállítás megnyitása óta csábít a kiruccanás gondolata, ha van még egy helyed és "ismeretlenül" elfogadsz, szívesen csatlakoznék hozzátok.

Üdv,
Zsuzsó
Szia Nesnes! 

Zsuzsóval már többször kirándultam, ha befér még a kocsiba, kezeskedem hogy kellemes útitárs lesz egy vidám naphoz :)

Mona  
Mona, Zsuzso, ilyen gyors válaszra nem is számítottam. Ettől aztán én is jól elhatároztam magam.
Legyen így, örömmel veszem a társaságotok. :)

Megírom privátban az elérhetőségeim, a részleteket meg jól megbeszéljük addig.
Sziasztok Nesnes és Mona !

Előre is hálás köszönet, hogy befogadtok, boldogan csatlakozom hozzátok, az pedig már csak hab a tortán, hogy Klimt-ért "megőrülök"!
Én holnap reggel elutazom ( igaz, csak 3 órája értem haza a debreceni buliból!) és csütörtök estig nem leszek internet közelben, de utána jelentkezem és akár nálam is megejthetjük majd a program kitárgyalását egy finom kávé kíséretében..... ill. Mona csak gyümi teát kaphat!

Mona,külön köszi a beajánlást, ha nagy leszek, meghálálom! :P

Nem vagyok prémium tag és ma már nem fogok tudni többet írni, de ha csütörtök estig kéne valamiben "közreműködnöm", Mona ismeri az elérhetőségemet.

Üdv,
Zsuzso
Nagyszerű, írtam privátban mindkettőtöknek, ha össze tudjuk szervezni, kávézzunk, teázzunk, de akár még limonádézhatunk is megbeszélés gyanánt. Zsuzso, jó utat! :)
Szia Nesnes!Szívesen veletek tartottam volna én is de már lemaradtam.Imádom Klimt festményeit.Ha esetleg valaki kiesne a csapatból légyszíves szólj. 06203891201 Érezzétek jól magatokat.
Erzsi  
Szia Erzsi!
Észben tartom, nálam egy hely van a Bécsben dolgozó barátnőmnek fenntartva visszafelére, de ha úgy alakulna, hogy mégsem jó neki, szólok.
Részemről akár az is elképzelhető, hogy háthahátha összeáll még egy autónyi csapat, mert elfogulatlanul részrehajlón állítom, ez csudajó programnak ígérkezik. :)
Ági 
Szia Nesnes!
Köszönöm.
 
Az aktuális hírek.
- Nálam tele van az autó (4 fő vissza), odafele van egy hely (esetleg vonat vissza?)

- Azt csiripelik, hogy indul egy másik autó. Esetleg alternatívan vonatos csapat autó helyett. De erről még csak ennyit pletykálok, mert olyan kis olyan vagyok. Ha tutiéskonkrét hír lesz, mondom.  

-  ööö... nem szeretnék túlontúl kihívó és provokatív lenni... de a bécsi beépített barátnő (Isten tartsa meg jó szokását) rámutatott, hogy az Albertinában, ami sétálva is csak kb. fél óra a Belvedere-től... szóval Chagall. Június 26-ig. Ez: Chagall to Malevich | The Russian Avant-Gardes
http://www.albertina.at/en/from_chagall_to_malevich  
Szóval én oda is alighanem, majd valahogy agyürítek közötte. De ez senkit se befolyásoljon, nagyon rugalmasan le tudok válni és utána újra összetalálkozni. 
(Köz)szolgálati.

Felhatalmazódtam, hogy jelezzem, indul még egy autó, és abban jelen állás szerint még egy hely szabad, ha Derzsi úgy dönt, velünk tart. És  mert bízom benne, hogy Derzsi úgy dönt, velünk tart, így csak egy hely szabad, nem kettő. Értitek. (?) Aki igen, és jönne, de eddig nem mert szólni, az most. Szóljon. 

 Azután, vállalva a hedonizmus minden kockázatát, alighanem megfertőztem Zsuzsót is, járulékosan tervbe vettük az oroszok meghódítását. Mona még nem nyilatkozott, de... szóval ha csak rajtunk múlik...

A belépőjegyek a következőképpen alakulnak a különféle kiállításokon: 

Albertina belépő jegyek (Chagall és az orosz avantgardisták):
Felnőtt:  EUR 12.90
65 éves kortól:  EUR 9.90 

Csak az Upper Belvedere (Klimt, Kupka, Picasso és mások)
Felnőtt: EUR 14,00 
65 éves kortól: EUR 11,50 

A Belvedere egyéb jegyárakat az első hozzászólásban található linken tudjátok ellenőrizni. 
(Köz)szolgálati.
Frissítés. 


Sajnos úgy alakult, Derzsi mégsem tud velünk tartani, így a második induló autóban 2 hely van szabadon. Ha valaki csak sétálni akar Bécsben, szerintem akkor is kivételesen jó alkalom, az útra csatlakozni, reggel megyünk, este jövünk, semmi más sem kötelező, csak az ülésben ülni, amíg mozog az autó. :)  

Nem szeretném túltolni, így hacsak érdeklődés nem érkezik, csendben maradok a témában. 
Legalábbis igyekszem majd...  
Szia!- mi mennénk ketten, ha még meg vannak a szabad helyek. Honnan is mikor lenne az indulás???
Szia! Még van, írtam privát.
cron