Kedves Simi! A leszbikusok talán azért maradtak ki, mert mint azzal te is egyetértettél, nekik sokkal könnyebb elvegyülni....Őket sokkal kevesebb bántás éri...Persze nekik sem könnyű...Az is lehet, hogy belevettem őket a melegek közé...Néha nem gondolom át egészen pontosan a szavak jelentését...A természetessel is voltak gondjaim :-) Most megnéztem a meleg szót, és látom, valóban használják gyűjtőfogalomként is....

Mostanában sok filmet nézek, és ahhoz képest, hogy a transzvesztiták viszonylag kevesen vannak, a filmekben gyakran felbukkannak. Néha csak pár pillanatra, néha ők a főszereplők...Sok esetben pedig nem is azok, csak a kényszer viszi rá őket, hogy női ruhába öltözzenek...Pl. az Aranyoskámban és a Mrs. Doubtfire-ban...És ki ne hagyjam: Valaki forrón szereti :-)
Nyilván azért van ez így, mert a nézők szeretik ezeket a figurákat, mulatságosnak tartják őket...A filmen...Mert a valóságban talán ők a leginkább megvetettek...

Szóba került a Biblia. Sajnos nem ismerem annyira, hogy sok értelmeset írhatnék, de azért támadt pár gondolatom...
Ne ítélj, hogy ne ítéltessél, Az dobja rá az első követ aki maga bűntelen...
A mai korról a legkevésébé sem lehet azt állítani. hogy áthatja a Biblia szellemisége, ezért nem látom be, miért kéne a melegeket külön kipécézni ...

Hogy fojtsák el? Nem tudom mit szólna ehhez Freud? Hogy szublimálják? A melegek között sok művész van, akiknek ez sem sikerült...

Az orvosok kivették a homoszexualitást a beteségek közül, a törvény már nem bünteti őket, már csak a társadalomnak kéne toleránsabbnak lennie :-) A magyarnak biztosan...:-(
A-: Őrült nők ketrece

B-: https://hu.wikipedia.org/wiki/Taügetosz
Kedves Feczo! Valóban, az Őrült nők ketrece ebben a témában kihagyhatatlan.
És még ugyan nem láttam, de állítólag ez is egy gyöngyszem: Priscilla - A sivatag királynőjének kalandjai
Arra nem sikerült rájönnöm, hogy ez miként kapcsolódik ide:
B-: https://hu.wikipedia.org/wiki/Taügetosz

Nem alakult ki párbeszéd az ősi mesterségről, de amíg gondolkodtam róla, eszembe jutott pár remek film, amely az aranyszívű prostituált témájára alapoz:
Írma te édes, Cabiria éjszakái, Micsoda nő!
Asszem volt egy negyedik is, de az közben kiment a fejemből...
Tehát a szexről beszélünk.
Igen a nagy probléma az életben a szex.Akárki akármit mond is.Ha nem lenne sokkal egyszerűbb lenne az élet.Az ötezer háborúból amit a világon vívtak jórészt a szexualitás végett történt.
Mindenkinek van egyéni hozzáállása és mindenki másképpen éli meg.
De sokkal sivárabb lenne az élet nélküle.
Hetero, homo,biszex meg mindenféle egyéb.Prostitúció, erőszak, féltékenység,gyűlölet a ferde hajlamokról ne is beszéljünk.
És mégis van és létezik,sőt egy nagyon fontos dolog mert ha nincs rendesen megélt tartalmas szexuális élet na akkor jönnek a gondok.
Hatvan felett is elképzelhető szép és tartalmas szexuális élet,de sok ember már kiégett,és ennek is sok oka van,vagy lehet.
Sok nő vált, például férfiról nőre mert nem kapja meg azt a gyengédséget és odafigyelést egy férfitől amire vágyik.Vagy fordítva is lehetséges.
Én erre mondtam hogy tanulni sose késő.Mindenkinek tanulni kellene mert még a "jó" pap is holtig tanul.És akkor nem lenne az a sok ferde hajlam,meg amiket felsoroltam.
Kedves Carolos! Szerintem is, a szex legalább akkora probléma, mint amekkora boldogságot tud okozni, ha minden összejön...De ritkán jön minden össze :-( Kész csoda, ha igen :-)
Nálam nincs gond :)
Kedves Gyerehozzám! Te vagy a kivétel, ami erősíti a szabályt...

Van itt még valaki rajta kívül, akinek sosem okozott gondot a szex, vagy a hiánya?
Kedves Jutiq, szerinted bárki is lemeri írna ha gondja volt van a szexel? :)))) Akár csak azt hogy a hiánya mit okozhat, okozott.
Kedves Simi, majd meglátjuk...:-) Ha nem ír senki, akkor még a végén azt gondolom, hogy Gyerehozzám mégsem kivétel :-)
De az is lehet, hogy ő csak leszűkíti a gond fogalmát...Lehet, hogy csak az impotenciára gondolt, ami tényleg gond, de azonkívül még annyi kellemetlen mellékhatása lehet a szexnek, vagy a hiányának...
Kedves jutiq!

Kellemetlen mellékhatása a szexnek? Olyan témát feszegetsz és várod hogy erről bárki is beszámoljon ami szerintem sem elvárható. Lehet erről általánosságban írni, de hogy ilyen irányú saját tapasztalásáról írjon az irreális elvárás.
Mint azt az előttem hozzászóló Tibor is írta (ami persze eltünt, még az éjszaka olvasható volt) mint téma feszegető járj élen és írj te a személyes tapasztalataidról, talán lesz követőd, egyébként mi alapján várod el!?
"Ha minden összejön".
Igen ez lényeges kérdés főleg 50 felett,de 60 felett még inkább.
18 évesen még röptében is,csak menjen az energia.És az megy rendesen,ez sok embernél kiégést impotenciát okoz ha nem tud a minőségen változtatni. A csalódásokról nem is beszélve(főleg a nőknél).
Tehát nagyon lényeges hogy "minden összejöjjön" mert az örömből csak csalódás lesz.
A jó szex az öröm a frissesség az egészség forrása.Meg kell adni a módját és igenis ezt lehet tanulni.
Ne várjuk azt ami 18 évesen volt és ne is akarjuk.
Talán lehetne itt folytatni ,és leírni a tapasztalatokat.
Kedves Simi! Én nem feszegetek és nem várok el semmit...Beszélgetünk...Ami eltűnt arra nem reagálok :-)

Kedves Carolos! Saját szexuális tapasztalatot megosztani? Nem könnyű nyilvánosan...Ha visszagondolok a sajátomra, sokszor azt gondolom, hogy egészen másként kellett volna...De ha így történt akkor így kellett történnie...:-(
Nem rágódom most már rajta, hisz azzal nem lehet meg nem történtté tenni...
Kedves jutiq!

"Én nem feszegetek és várok el semmit.... Beszélgetünk"

hm....... :)))

Beszélgetéshez jobb estben partner szükséges, de ha tényleg nem várod el akkor legalább Te "beszélj" :))))

Gondolom akkor ezek csak olyan költői kérdések vagy talán hangosan gondolkodtál? :))))

"Van itt még valaki rajta kívül, akinek sosem okozott gondot a szex, vagy a hiánya?" "Saját szexuális tapasztalatot megosztani?"

Ami pedig Carolos hozzászólását illeti: Szomorú lenne ha valaki 50....60... akárhány évesen még mindíg 18 éves szinten lenne és arra vágyna. Itt nem a test fiatalságára vagy épp hajlékonyságára gondolok hanem a tapasztaltságra és ez által a jóval magasabb minőségi, megélési szintjére.
Kedves Simi! A felhívásom nem arról szólt, hogy bárki is ossza meg velünk a szexuális tapasztalatait, esetleges problémáit...Eddig is általánosságban beszéltünk a témáról, a véleményünket írtuk meg a szexszel kapcsolatban...Aki személyes vizekre evezett, az Gyerehozzám volt...Erre fel kérdeztem, hogy rajta kívül van-e még itt ilyen szerencsés ember...Mindenki addig merészkedik, akár itt akár egy személyes beszélgetésben, ami neki még komfortos...De azt elmondani, hogy valakinek ezen a téren semmi gondja nincs, azt hiszem ezt nem szükséges titkolni....De a legtöbb ember dicsekedni sem szeret, úgyhogy ez valóban a költői kérdés kategória, ami szintén megengedett egy beszélgetésben...:-)
https://index.hu/mindekozben/poszt/2020 ... ktkutatas/

Talán ide illik...nem tudom hová tűzhetnem ki ezt a cikket..

Mosolyogtam...az élet produkál...neha vicces helyzeteket))