Kedves El, én ezt inkább kínosak nevezném mint viccesnek.
Hát tényleg az....de már annyira kínos.....hogy meglepődtem magamon...hogy felnevettem....

Valóban nem vicces!!!!

Néha annyira meglepődök dolgokon...hogy nevetek...

Általában nevetéssel fejezetem ki a haragom...a csalódottságom.. a dühöm.. .a felháborodásom..

Ezért írtam.. vicces...de azért igazad van Simi....valójában nem Az!!
Nem tudom, de valamit mi NOK is nagyon elrontottunk, hogy sok ferfinak szexualis gondjai lettek 50/60 de mar 40 eves korara. En soha nem alaztam meg senkit a szexualis teljesitmenye miatt, sot probaltam ugy kezelni, hogy azt erezze fantasztikus teljesitmenyt nyujtott !! Hogy ez csalas igen, de kegyes!! Na meg a hazastarsi szexnel sem arra figyeltem /meg ha nem mindig okozott akkora oromot/, hogy pok van a sarokban /na meg hangot sem adtam neki/ :wink: :wink: :wink: mivel a Ferfiak nagyon erzekenyek szex ugyben. Lehet, hogy naiv vagyok ezen a teren nem tudom. 42 evet eltunk egyutt, joban/rosszban ahogy mondjak. Lehet, hogy megcsalt, de nem hinnem!! minden lehet. Utolag mar ugysem erdekes.
Kedves Magdolna!

Mi nők sem vagyunk hibátlanok és követünk el hibákat de nem hinném hogy a férfiak szexuális gondjait csak a nőknek tudható be.

Nagyon nem mindegy hogy egy férfi hogyan él, mit tesz vagy nem tesz meg a fittsége, egészsége érdekében. Mert bizony a környezeti tényezők, hajszolt, stresszes életmód nagyon sokat tud ártani.

Én egy más megközelítésben is látok lehetőséget az e fajta férfi problémában. Mi nők nem csak a tanulás, munka területén változtunk de a szexualitás területén is. Ma már kevésbé tabu a szex, többet tudunk róla, több a tapasztalat, és a nő is maximálisan élvezni akarja a szexet és nem elegendő a kötelező jellegű, örömet kevésbé okozó szexnek nevezett akármi. Bár normál esetben ennek a férfi örül.
Csakhogy ehhez a férfinak sokkal többet kell tennie, sokkal jobban figyelnie kell a nőre, ez bizony okozhat nem kis gondot.

Igen sok múlik azon is hogy a nő hogyan viszonyul a férfihoz, az esetleges problémájához, mennyire türelmes, elnéző és nem utolsó sorban segítő. Na de hol a határ és a férfi mennyire partner ebben?
Vannak férfiak akik nem is hajlandóak elismerni hogy esetleg nem a nő a hibás, beszélni meg pláne nem akar róla hiszen nagyon kényes téma a férfiasságon esett csorba.
Sok esetben keres külső kapcsolatot mert abban reménykedik hogy az újdonság varázsa rendbe hoz mindent. Ez igaz lehet egy rossz, kihűlt kapcsolatnál de akkor is lenne miről beszélni.

Nem hinném hogy a megjátszás célravezető lenne tartósan hiszen becsapom, félrevezetem a másikat, azt üzenem neki hogy minden rendben, nekem így is jó, ezzel nem ösztönzöm a megoldásra.
Bár azt gondolom hogy amelyik férfit tettetéssel be lehet csapni az a férfi vagy nem figyelmes, vagy nem ismeri a partnerét vagy ne adj isten a női test reakcióit sem.

Igaz kerülhetünk olyan helyzetbe amikor el kell döntenünk hogy ki és mi a fontosabb, miről mondunk le a párunkért, kapcsolatunkért. illetve van hogy ez nem is kérdés és nem lemondás hanem természetes elfogadás esetleg egy betegség kapcsán.
Hát a "szexnek nevezett valami" a férfiaknak se öröm.Inkább mennek kocsmába vagy kártyázni vagy akármi.
Meg kell adni a módját,fel kell rá készülni.Erre mondtam régebben hogy fiatalon még röptében is jó volt.
A tisztaság a hozzá állás nagyon fontos.Odafigyelés a partnerre nem csak elterülni és várni hogy a másik majd kiteszi a lelkét is .
Van egy vicc is: Sári nem vagy szűz mert nem jajgatsz. Jaj hát no.
Sokszor ott romlik el a dolog hogy a másiktól várunk el mindent ,de magunk nem teszünk meg semmit se,vagy csak éppen egy keveset.Ez oda vissza érvényes.A nők elvárják hogy mindig a férfi legyen aktív,ez nagy tévedés.
Ennyit mára.
Carolos, szó nem volt olyanról hogy a nő mindent elvár, ez csak kölcsönösen működhet abban teljesen igazad van. Az én hozzászólásom a Magdolna által felvetett férfiakat érintő problémára vonatkozott, ami természetesen közvetve az érintett nőnek is problémát jelenthet.

"Odafigyelés a partnerre nem csak elterülni és várni hogy a másik majd kiteszi a lelkét is ."

Remélem a fenti mondatodat a férfiakra ugyan úgy érvényesnek tartod mint a nőkre. Mert sajnos van az a férfi aki azt gondolja hogy a nőnek a dolga minden, olvastam már ilyet férfitól hogy " alul fullad, felül szédül, oldalt meg nem látja a tv-t. "

Igen meg lehet adni a módját, rá lehet készülni de néha a spontán dolgok sokkal jobbak még ötven felett is.
Az evés is akkor esik jobban amikor éhes vagy és nem amikor már elment az étvágyad.
Illetve egy motorhibás autót is hiába olajozgatsz, fényezgetsz nem fog addig beindúlni amíg a hibát nem hárítod el.
Jaj de jó... hogy itt mindig van rendelési idő (+tanácsadás) és nem kell előre bejelentkezni ! :-)

L.
Ugye-ugye Lászlóka, hiába idetévedő is mindíg akad. :D

De most a rendelési idő színház miatt szünetel. A csárdás királynőt már nagyon sokat láttam de nem tudom megunni, főleg úgy hogy most itt a veresi szabadtéri szinház előadásában van. :)
Igen a férfiakra is vonatkozik ugyan úgy.Egyébként teljes mértékben egyetértek Simi hozzászólásával . Az improvizáció is nagyon jó tud lenni,de akkor is tudatosnak kell lenni és a tisztaságra mind a két félnek oda kell figyelni.Könnyen kiábrándító lehet és még jobban eltávolítja a partnert.A részleteket nem írom ,remélem mindenki kitalálja hogy mire gondolok.
Carolos, a tisztaságot én azért nem említettem hiszen a tisztaság, ápoltság alapvető dolog nem csak szex vonatkozásában.
Gondolom mivel több esetben is kihangsúlyoztad van negatív tapasztalatod, sajnálom.
"A nők többsége a szüzességét is a Balatonnál veszti el" irja a mai napi Nepszava

na ehhez szoljatok hozza....
feczo. írta: "A nők többsége a szüzességét is a Balatonnál veszti el" irja a mai napi Nepszava

na ehhez szoljatok hozza....

Nem baj, majd a vízirendészet kihalássza :-))

L.
Igen a tisztaság és ápoltság alapvető kéne hogy legyen,de sajnos ez nem így van.Ráadásul ez nem iskolai végzettségen alapul.(ez tapasztalat).
"carolos54" írta: Igen a tisztaság és ápoltság alapvető kéne hogy legyen,de sajnos ez nem így van.Ráadásul ez nem iskolai végzettségen alapul.(ez tapasztalat).

Édesapám.. neked mondjam hogy ezt olyankor hogyan kell ? Azt mondod neki: Na, irány a fürdő ! :-)) Aztán véletlenül benézel hozzá, hogy hol tart éppen a mosakodásban és nem kell-e a hátát is megsikálni?. ;-)).


L.
Akkor már régen rossz és talán meg is sértődik.Magával mindenkinek tisztában kéne lennie.