Kedves Miszter!

Szerintem nem a szeretkezés ment ki a divatból csupán csak maga a szó használata. Helyette leegyszerűsítve használjuk a "szex" szót. Az egyén függő hogy a szex szó alatt ki mit ért, ki mennyire igényes akár csak az alkalmi kapcsolat terén is.
NEM!

Ne tsak beszéljünk róla, gyakori mívelése mellett olvassunk is eme kellemetes elfoglatságrúl!
Példának okáért egy remekbe szabott könyvetskét ajánlok a` nagybetsű olvasó figyelmébe:
HONORÉ DE BALZAC
PAJZÁN HISTÓRIÁK


"Fő-fő zamatú tsemege-könyv ez, a' legnemesb ízű minden jóval rakott s megspékelt, amaz igen jeles podagrás uraknak és nagybetsű borisszáknak szájok íze szerint, kiknek szól a' mi érdemes földink Rabelais Ferentz, Touraine-nek örök ditsősége. Maga a' szerző ingyen sem olyan elbizakodott, tsupán, jó Tours-vidéki atyafi lévén, tsekély vígsággal akarná jóltartani a' mondott kis kanaán szaporán lakmározó híres népét, mely föld bővebben termi a' szarvazottaknak, kuraffiaknak és kópéknek szerzetit minden egyéb vidéknél; tetejiben meg nagyszámos jeles férfiakat is adott a' Frantzia Hazának, teszem a' sikamlós emlékezetű néhai való Courrier-t, ama Verville-t, aki a' "Miként boldoguljak" szerzője, s egyéb szerte esmért nagyságokat; kirostálván számukból a' nemes Descartes urat, ezen szontyolodott tudóst, ki inkább hódol a' feneketlen álmodozásnak, hogynem mint a' bornak és jófalatnak, miért is Tours várossának minden kotsmárossi és hentessi bölts irtózattal vagynak iránta, nem akarják esmérni, sem hallani róla, s ha nevit mondják, kérdik: "Ki ő, s merre vagyon hazája?""

http://mek.niif.hu/06300/06388/06388.htm
Szerintem megfeneklett ez a téma,gondolom mások is így vannak ezzel.
"Beszéljünk a szexről." Valamilyen szinten mindenki hozzá tud szólni és sokan meg is tették. Falra hányt borsó az egész.Valaki egyszer írta :Minek beszélni róla inkább csinálni kell.