vicc;drágám adom a gyógyszered fejfájás ellen .-nem fáj a fejem.-akkor szexelünk végre?
Úgy látom az orális szex (is) remek vicctéma :-) Na meg a Nők fejfájása! :-) Tényleg, a férfiak mit csinálnak ha nincs kedvük? A legegyszerűbb talán valamivel felidegelni a Nőt...Mondjuk ezt a Nők ügyesebben tudják, csak a férfinak nehezebb elvenni a kedvét a szextől :-) Pfuj! Már megint ezek az átkozott sztereotípiák! :-)

Kedves Kinga! Végül is terveim ellenére még nem írtam a bem. lapomra, hogy impotens férfit keresek, de ahogy a blogban szó volt róla, talán mindegy is, úgysem olvassák el...Majd írj a könyvről, de ha lehet ne spoilerezz...Bár nem kell nagy fantázia a végkifejlet megsejtéséhez. :-)
Nemrég olvastam valahol, hogy a hosszan tartó meghitt együttélés még abban az esetben is szexhez vezet, ha egy leszbikus nőről és egy meleg férfiról van szó, akik eredetileg csak alibiből, baráti alapon költöztek össze...Lehet, hogy az aktus nem realizálódik, de egyéb testi kedveskedések igen. Elég kevesen vannak akik a skála két végpontján helyezkednek el, tehát megrögzött homók, vagy heterók...
Nem pont erről jut eszembe, mert ez egy másik szitu: Most kezdtem el egy könyvet VS-ről, (ez a címe: VS) aki nőnek született, de férfinak érezte magát, megnősült, és boldogan éltek...Sajnos csak addig míg a férj börtönbe nem került...Amúgy nem nagyon szokott izgatni, hogy egy könyv vagy film megtörtént eseményt dolgoz fel, de ebben az esetben igen, és már olvastam is erről az esetről egy újságban, Vay Sarolta, illetve később Sándor Grófról, de eléggé bulvárszinten. Ezt a könyvet viszont Rakovszky Zsuzsa írta, aki garancia arra, hogy mélyre lesz ásva :-)
Asszem Németországban éppen most folyik per, hogy a magukat sem férfinak, sem nőnek nem definiált embereknek mi legyen beírva a személyi okmányukba. Eddig asszem üresen hagyták...Nálunk meg felesleges a gender képzés...
A világon bármi lehet vicctéma. Viccelődve még némely komoly dolgot is könnyebb elviselni.
Bele ne írd, jutiq! Elképzelhető, hogy találkozol valakivel, akivel lenne kedved szexelni, és akkor bánkódhatsz, hogy impotens.
Vagy írd bele, hogy olyasvalakit keresel, aki elmulasztaná az aszexualitásodat! :-) Szerintem rengeteg ambiciózus férfi fog megkeresni. :-)
Már feltéve, hogy elolvassák. Talán, ha az "állapotba" írod... :-) akkor esetleg.
Igen, erre a variációra már én is gondoltam, csak nehéz megfogalmazni úgy, hogy semmiképpen ne legyen közönséges, inkább nagyon vicces, és kicsit homályos... Mostanában úgyis az a hobbim, hogy a bem szövegemet variálom, bár mint tudjuk, öncélú szórakozás ez :-)
irigykedtem.szinte minden nőt meghódítanak.fel nem foghatom hogy csinálják.nyíltan, v. de olyan könnyedén.vajon csak egy-két szavukba kerül? nős emberek.otthon mi lehet az ábra.?na és a hölgyek?akik otthon vannak és akik kaphatók.v.mindenkivel csak velem nem.és egyszer csak ott a lehetőség amiért irigykedtem és nem érzek semmi hajlandóságot.
Pedig hajlandóság nélkül nem megy! És mint tudjuk: ami nem megy, azt nem erőltetjük :-)

Azon én is sokszor csodálkoztam, hogy mások szerint milyen könnyű szexre partnert találni...Pedig én nem is vagyok túlzottan válogatós. Nem zavarnak a mínusz centik, a plusz kilók, nem kell, hogy skatulyából legyen kihúzva, azt sem bánom ha nem frissen van nyírva, borotválva, a diploma hiánya sem kizáró ok, azt sem bánom ha gyalogjáró, ha nincs kacsalábon forgó palotája...Egy feltétel van csak: jóleső érzéssel töltsön el a vonzalma...
Pedig igaz, válogatva az igényesség teljessége mellet sem nehéz szexpartnert találni, legalább is lényegesen könnyebb mint társat.
De ez logikus, simi, nem? Mennyivel könnyebb/gyorsabb/egyszerűbb betolni egy hamburgert, mint egy többfogásos menüt. Az éhséget a hambi csillapítja...
Kinga nem én vetettem fel ezt mint kételyem tárgyát. :))
Tudom, simi, csak nem figyeltem. Jutiqnak szántam. Mellesleg szerintem az itt lébecoló pasiknak is elég nagy hányada szexpartnert keres. Van, aki be is vallja, van aki nagyon ravaszul társkeresőnek álcázza magát. :-)
Kedves Simi, Kedves Kinga! Az élet, a természet, sajnos vagy nem, sokszor felülírja a logikát...Tudjátok 2*2 néha 5 :-)

Számomra a szex mindig is sokkal bonyolultabbnak, veszélyesebbnek, és persze csodálatosabbnak tűnt, mint bekapni egy hamburgert :-)
A többfogásos menü és a hamburger hasonlatnál maradva csak megjegyezném, hogy a többfogásos menüt is össze lehet csapni és lehet ízetlen sőt rossz alapanyagból hozzá nem értéssel akár ehetetlen is.
Nem szeretem ezeket a hasonlatokat, már sajnálom, hogy felvettem a fonalat...Felejtsük el a Hamburgert, és az összes menüt, de még a Michelin csillagos ételcsodákat is...

Engedtessék meg, hogy bármilyen könnyű másoknak szexpartnert keresni, magamra nézve, ezt ne tartsam igaznak.

Számomra eddig sem volt az, manapság pedig még sokkal nehezebb...
Kedves jutiq!

Nem értem a felháborodásod, itt csak vélemények leírása történt, az hogy ezek különbözőek, semmi gond vele, sőt így a jó. Miért gondolod, hogy a tiedtől eltérő vélemények téged bármire is köteleznének vagy ne engednék, hogy te másképp láss, érezz????
Pláne furcsa a reakciód, hisz te voltál ennek a "beszéljünk a szexről" fórum témának az elindítója, kezdeményezője. :o :) Sőt konkrétan a szexkapcsolat kereséssel kapcsolatos gondolat is tőled származott. :)
Kedves Jutiq,
mi csak úgy ártatlanul cseverészünk, igyekezve senkinek ellent nem mondani, senkinek a szexuális szokásait nem véleményezni. Ahogy a topic címe szól...

Úgy gondolom, hogy mivel nem szex-kapcsolatot keresel, sőt, tudtommal pillanatnyilag eléggé berzenkedsz az effajta tevékenységtől, ezért nem csoda, ha nem is találsz ilyet. Egyszerűen más a perspektívád, másfelé nézelődsz, így aztán lehet, hogy észre se veszed/vennéd az ilyesfajta kapcsolat lehetőségét.

De akár ki is próbálhatod, hogy mit eredményezne a szemléletváltás, úgy, hogy bejelentkezel egy szexpartner keresőbe. Vagy itt átírod a profilodat.