Azt kell mondanom, ez a beszéd bölcs gondolkodásra vall :-)
A beszélgetés egy blogban kezdődött, de mivel nekem szívügyem ez a topik, itt válaszolok...

Ez persze megint csak általánosítás, de talán még mindig él a köztudatban egy igaztalan kép a Férfiakról és a Nőkről: A pasi gyorsan rátér a lényegre, ami ugye maga az aktus, aztán a fal felé fordulva horkolni kezd...
Pedig a nők előtte és utána is vágynak a gyengédségre, sőt sokszor helyette is, hiszen sok nő nem tud elélvezni csak csupán hüvelyi ingerléstől. 
Tehát az aktus nélküli szexet semmiképpen nem odavetett morzsának gondolom...Sokkal bensőségesebb és kölcsönösen kielégítőbb is lehet, mint egy gyorsan lezavart numera...Természetesen akinek ez nem elégséges, az ne érje be ennyivel, tegyen a változásért: küldje orvoshoz, menjenek szexológushoz, járjanak párterápiára, és ha semmi nem használ, szakítson vagy tartson szeretőt...
Sokszor viszont elég az elfogadás, a türelem, mivel gyakran nem egy állandósult, komoly betegségről van szó, hanem pl. fáradtságból adódó átmeneti, enyhe üzemzavarról :-)
Szia !
Nagyon jól látod, tökéletesen fogalmazol ! Adni a legcsodálatosabb dolog, látni másik örömét ! Az aktus csak hab a tortán !
jutiq60 írta: A beszélgetés egy blogban kezdődött, de mivel nekem szívügyem ez a topik, itt válaszolok...


Bár látnám hogy mi volt az előzmény!
Megvan még valahol?
Szervusz. Kedves Jutiq60. Imádom ahogy véded az igazad. Maximálisan igazad van. Előszór azt hittem,hogy a németeknél laktál. Szerintem a magyar férfiak nagy többsége, nem ilyen. Azon kívül minden korrekt. Laci
Kedves Fejvagyiras! Próbáltam utánanézni, de sajnos nem találtam az eredeti blogbejegyzést...:-(

Ha már ide találtál, igazán leírhatnád, tulajdonképpen kit keresel a klubban? többen kifogásolták a bem. szövegedet, pl. annak ellentmondásosságát...Engem az lepett meg, hogy az egyik hozzászólásodban majdhogynem kikérted magadnak, hogy szexoldalon keresgélj...Pedig hát ahogy a régi reklámszöveg is mondja: cipőt a cipőboltból...Ennek mintájára elég kézenfekvő, hogy aki szexet akar, főleg ha annak egy speciális fajtáját, akkor azt egy szexoldalon, vagy ott Is, keresi...

Kedves Odilaci! Örülök, hogy egyetértesz az általam korábban írtakkal...Ami a Németeket illeti, már régóta tervezem, hogy megkérdezem két klubtársunkat, akikről tudom, hogy a német oldalon is fent vannak, milyen különbséget látnak a két társaság között.

És a végére egy kis pajzánság a Bejával :-)

https://www.youtube.com/watch?v=c0G0-uKDjbk
Én úgy értettem, hogy a német, és a magyar férfiak közt van különbség.
Lehet, hogy van különbség...Nem találkoztam még német férfival, nem is tudnék vele kommunikálni...Több mint harminc évvel ezelőtt, megismerkedtem egy fekete fiúval, aki Budapesten járt egyetemre..Szexig nem jutottunk, az udvarlási szakban semmi különbséget nem érzékeltem...Legjobban az maradt meg bennem, hogy nagyon kellemes parfümöt használt...
[quote="Fejvagyiras"][quote="jutiq60"]A beszélgetés egy blogban kezdődött, de mivel nekem szívügyem ez a topik, itt válaszolok...
[/quote]

Bár látnám hogy mi volt az előzmény!
Megvan még valahol?[/quote]

https://www.50plusz-klub.hu/blog.php?id ... blid=79191
Kedves jutiq60. Én sem tapasztalatból tudom,de fiatalon NDK-ban dolgoztam, és a német lányok panaszolták ezt a magyar fiuknak . Laci.
jutiq60 írta: Kedves Fejvagyiras!
Ha már ide találtál, igazán leírhatnád, tulajdonképpen kit keresel a klubban? többen kifogásolták a bem. szövegedet, pl. annak ellentmondásosságát...Engem az lepett meg, hogy az egyik hozzászólásodban majdhogynem kikérted magadnak, hogy szexoldalon keresgélj...Pedig hát ahogy a régi reklámszöveg is mondja: cipőt a cipőboltból...Ennek mintájára elég kézenfekvő, hogy aki szexet akar, főleg ha annak egy speciális fajtáját, akkor azt egy szexoldalon, vagy ott Is, keresi...


Kedves jutiq!
Szívesen válaszolok valamennyi kérdésedre, csak attól tartok hogy a beszélgetésünk nem a szexről szól, márpedig ugye ez a topik elméletben arról kellene hogy szóljon.
Én nagyon messze vagyok attól, hogy bármit is kikérjek magamnak, annak a megemlítése, hogy az életben nem jártam szexpartner keresőn, az nem kikérés, még csak majdhogynem sem.
Ellentmondásosnak csupán azt találtam, hogy épp olyan valaki akart engem szexoldalra átkergetni, aki nyilván jól tudja, mi folyik ott és azt is jól tudja, hogy nem idevaló, amiért jöttem. Pont egy szexoldal látogatója akarja megvédeni tőlem ezt a társaságot???? Nemár!
Abban igazad van, hogy aki szexet keres, az szakoldalra menjen, csakhogy én pont nem az vagyok, ahogy le is írtam a bemutatkozásban. Ráadásul nem is hiába, mert volt aki megértette.
Volt olyan is, akit nagyon eltalálhatott a bemutatkozásom, mert többször is idézgette, ám valahogy nagyon nem sikerült megérteni szinte semmit. Lefordította a saját nyelvére, a fordítását nyilvánosságra hozta és ez a nyelv, meg a mögötte lévő gondolkodásmód nagyon távol esik az enyémtől.

Vagyunk egy vidám társaság, benne párok is és szívesen beveszünk a játékba újakat, most épp hölgyet.
Amikor a hölgyek voltak túlsúlyban, akkor a párom járt itt hasonló felhívással, ő kábé 3 hétig bírta, mert a csapatosan jelentkező urak képtelenek voltak felfogni, hogy nem háromszemélyes dugáshoz keresünk harmadikat és nem is újabb szexpartnerre vágyunk.
Én türelmesebb vagyok.
Hölgyeim. Most olvastam el az összes hozzászólást. Szerintem nagyon elgondolkodtató. Itt egy férfi bármit ír valahonnan kap egy pofont.
Röhejes beszélgetni a szexről! Olyanoknak való akik nem csinálják! :lol:
Kedves Fejvagyírás! Biztos velem van a baj, amiért a bem. lapodon írtakról a szex jutott eszembe...Pedig valóban, te csak csupán erotikus játékost keresel kis társaságotok bővítéséhez
Bocsi, de a félreértések elkerülése érdekében, a gyengébbek kedvéért kifejtenéd, milyen erotikus játékokról lenne szó?
Én mint topikgazda úgy ítélem meg, a szex nincs olyan messze az erotikától, hogy ebben a topikban ne lenne helye. Mondjuk tekintsük az erotikát előjátéknak...:-)

Kedves Laci! Ne ijedj meg pár virtuális pofontól! Légy Férfi! :-)

Kedves Pali! Ezt már sokan írták, de én továbbra sem fogom fel, miért röhejes, és/vagy felesleges a szexről beszélgetni...Függetlenül attól, hogy a gyakorlatban űzzük-e vagy sem...Én pl. aktív korszakomban is szerettem eszmét cserélni róla, és most is, amikor már csak a pálya széléről figyelem...:-)
Kedves jutq60. Én férfinak tartom magam, szerencsére mások is. A z igazi pofonoktól nem félek, mert tudom ki áll mögötte. A virtuális pofonoktól annál jobban, mert ismeretlenül könnyebben adják, meggondolatlanul. Nincs értelme, hogy emiatt netalán elrontsam a kedvem. Laci