Boldogító lehetőségek ...


Erkölcsösnek lenni nem könnyű abban a világban, amelyben külön honlap jött létre a titkos kapcsolatra vágyóknak.

Titkos kapcsolatok olyanok között alakulnak ki, akiknek van feleségük, vagy férjük, párjuk ,csak éppen az a viszony valamiért megfáradt, ami az eredeti kapcsolatban a kezdetekben még megvolt. Felelősség nélküli kapcsolatot kínál.

Az oldal reklámja is arra épül, hogy nyugodtak legyenek a résztvevők abban, hogy csak olyan adatokat kell megadni, ami alapján kicsi az esély arra, hogy a valóság kiderüljön.A negyvenes hölgy korosztály feltünően csinos hölgyei a következőképpen mutatják be magukat.:

-- Nincs kérdés, nincs költség, vagy kötelezettség.

-- Most szakadt vége egy hosszú távú kapcsolatomnak és ki akarok próbálni valami újat. Élvezni akarom az életet, most viszont nem akarok kapcsolatot. Nyitott vagyok bárkire, akinek nagy a ... és kielégít.

A hölgyek ajánlatai ílyen hangnemben folytatódnak tovább. Tulajdonképpen azzal bíztatják a férfi embert, hogy ilyen helyzetben az udvarlással nem szükséges elfáradni.

Arra gondoltam, hogy egy rövid próbát kellene tenni. Hogyan reagálnának egy visszafogott profil megjelenésére.

A profil a következőket tartalmazta:

"Házas vagyok. Kedvelem, szeretem a nőket. Ebből nekem még semmi problémám nem keletkezett. Szeretek beszélgetni, levelezni fiatal és kevésbé fiatal hölgyekkel is. Szeretem a humort és azt, ha a partnerem is hasonló ebben. Beszélgetéssel szeretem kezdeni a kapcsolatokat. A kapcsolat további részében is kedvelem a kölcsönösséget. A magyar nyelven való szó értést különösen élvezem.

Tudom, hogy mindezek fúrcsán hangzanak, de az ilyen jellegű kapcsolatok alapja a baráti megértés. A velejáró többi, az csak hab a tortán."

Még be sem tudtam fejezni a jelentkezésemet, mikor már négy 40-45 közötti hölgy üzenetét olvashattam. Csinosak voltak. Anyagiakról szó nem esett.

A eset kapcsán meggyőződhettem, hogy minden férfinak lehetnek boldogító sikerei a nőknél, csak megfelelő helyen kell keresnie.
Kedves Belmonte!

Amit kimondatlanul közvetítesz felénk, hogy a hosszú, boldog párkapcsolat titka ha a férfi szabadon ismerkedhet társkereső és szex társkereső oldalakon. :))))))
Kedves Simi!

Talán Te lehettél az első új női klubtagunk, akit szeretettel köszöntöttem hozzám szólásod alkalmából. Azóta nem mindig értettünk teljesen egyet, de ez így volt jó.

7-8 évvel ezelőtt rendszeresen beszélgettem a Facebookon egy kétgyermekes anyukával. Jól szót értettünk egymással. Ő említette apukájának egy mondását, hogy "a férj számára az a legszorosabb kötelék, ha nincs póráz."

Én is így érzem.
Kedves Belmonte!

Semmi gond az eltérő véleményekkel. Még ha olykor-olykor nem is finomkodom a gondolataim közlésével de azt is szeretettel teszem.

Tudod én szeretem az eltérő véleményeket, talán jobban mint az igenlőket mert az sokkal inkább építő.
Teljesen mindegy, hogy én mit gondolok vagy épp mivel nem tudok azonosulni de talán mondasz vagy írsz olyat ami elgondolkodtat, ami olyan szemszögből világít meg dolgokat ami nekem eszembe sem jutna.

Talán igaza volt annak a férjnek, persze azt gondolom azon is sok múlik, hogy mit kezdenek, mennyire élnek vissza azzal a póráz nélküliséggel.

Szép délutánt Neked! :)
Kedves Simi és Belmonte,
nekem csak annyi az észrevételem mindehhez,hogy mivel már nem élünk a középkorban, nem tudom mit szólna a férj, ha a feleség is rendszeresen "kitekintgetne"?
Például fiatal férfiakkal beszélgetne éjszakába nyúlóan, és sikamlós szextémákról írna.
Lehet, hogy én konzervatív vagyok, de nekem ez is a megcsalás kategória, ha nem is annyira, mint amikor egy férj szexpartnert keres egy ilyen oldalon.
Egy jó házasságban, még ha hosszúra nyúlik és ellaposodik,kicsit unalmassá válik is, tisztelem annyira a másikat, hogy nem alázom meg.
Egy jó kapcsolat azt is jelenti,hogy a párom a barátom is.
Sajnos nekem a Sors nem adta meg,hogy most is mellettem legyen a férjem.Azóta kicsit irigykedve nézem azokat a párokat-mert van ilyen-akik 40-50 -60év után még mindig boldog szimbiózisban élnek, s lerí róluk az a fajta boldogság, amit csak egy szeretetteli közös élet adhat.
Üdvözlettel,
Íris
Kedves Iris!

Mi már sok éve itt vagyunk ebben a közösségben.

Mindig őszinte tisztelettel olvastam történeteidet, véleményed.

Most is ezt teszem.

Szeretettel üdvözöllek: Belmonte
Kedves Iris!

Maximálisan egyetértek a véleményeddel, az én értékrendembe sem fér bele az e fajta kikacsingatás sem. Ennek ellenére sokan élnek így, hogy mennyire boldog egy ilyen kapcsolat, azt én nem tudhatom, őszinte vagyok nem is igen akarom megtudni, de nincs jogom elvitatni ennek a valódiságát.
Nagyon sok kapcsolatot, életet láttam, látok. Vannak dolgok amiket már talán elfogadtam mert valóban a több rossz megoldás közül talán az a legkevésbé rossz. De rég megfogalmazódott bennem, örülök, hogy nem vagyok feleség mert én ezeket a mai "modern" nézeteket, kapcsolati helyzeteket képtelen lennék elfogadni.

Simi
Kedves Simi,
köszönöm a lojalitásod. Ritkaságszámba megy ezeken az oldalakon, ezért néha félve írom le a mondandómat, főleg azért,mert volt rá példa, hogy a vita eldurvult, bántóvá vált.
Kedves Belmonte,
neked pedig köszönöm a mindig udvarias hangnemet!
Még ha nem is értünk egyet egyes esetekben, akkor is díjazom az őszinteséged.
El sem hiszed, mennyi hazugsággal találkoztam ittlétem során.
Üdvözlettel,
Íris
Alternatív megoldásként javasolhatom a tini sorozatokat.

Pl.: Legacies (HBO vagy szürke Net)

https://www.imdb.com/title/tt8103070/

Levelezni nem lehet a szereplőkkel, de talán a látvány kárpótol.
Kedves Kata!

Szokásomnak megfelelően, az első megszólalása alkalmával, új hölgy klubtársunkat szeretettel szoktam köszönteni.

Szeretettel köszöntlek! :Érezd jól magad körünkben.

Belmonte