CROHN-BETEGSÉG A vékonybél alsó szakaszának idült, gyulladásos betegsége, néha a vastagbélben is előfordul. Változó mértékű hasi fájdalommal, véres és gennyes széklettel járó, rendkívül kellemetlen állapot. Fellángolásos és nyugalmi időszakok gyakran váltják egymást. Az akadémikus orvoslás immun-szupresszoros és szteroidos kezelést alkalmaz. Civilizációs betegség, mely teljes életmód váltással gyógyítható! Az ilyenkor szokásos gyulladáscsökkentő gyógyszerek pl. Szulfaszalazin származékok csökkentik a szervezet folsav szintjét. Érdemes még magas cinktartalmú készítményt is fogyasztani. A Krill-olaj klinikailag is igazoltan gyulladáscsökkentő hatású! Terápia bázisai: - Alap a táplálkozás megváltoztatása. Ez megfelel a Reg-enor kúrának minimum 4 hónapig! - Az adott élethelyzethez való viszonyulás megváltoztatása, a stressz csökkentése. - Napi bőséges lúgos, vagy Lourdes-es víz fogyasztása, kávé, alkohol, fekete tea, szénsavas és más „üdítő” italok teljes ELHAGYÁSA! - Jógalégzés napi rendszeres végzése. A betegség lelki hátterének feltérképezése. - Mikrobiológiai egyensúly megteremtése. Ajánlott terápia: Reg-enor : 3X1 kupak Krill Oil : 3X3 kapszula Turmeric : 3X1, 3 hétig, utána 2X1 kapszula C-vitamin : napi 10 000 mg B-vitamin : 3X1 kapszula Flóra Plus : 3X3 kapszula Vitamin D3 wiht Vitamin K2 : Napi 10 0000 Nemzetközi Egység Tünetmentes időszakban alkalmazhatóak: Kamilla, cickafark és körömvirág keverékből készített beöntő folyadék.
Chron betegség gyógyítása. Ez a betegség sajnos erős görcsökkel jár amelyre nincs /gyógymód/. A gyógyszerek szedése csökkentheti a panasz, de nem szünteti meg.
Ismerek olyan személyt aki természetes anyaggal panasz mentesé teheti a beteget. Nem tudom van-e   lehetőség arra, hogy ezt a témát megbeszéljük. e-mailt telefon számot sajnos nem adhatok. Ha keresel megtalálsz. jojo696969