Hogyan működik a Reg-Enor ital? Méregtelenítés folyamata A RegEnor használatával erősebben megindul az epe termelés. Akinek epe panaszai voltak a zsírtól ezzel a kúrával másik epe étrendet követhetnek, mert a zsíranyagcsere és a zsír emésztés megjavul. Elkezdődik a máj méregtelenítése is. Az állati zsiradék használata segíti megnyitni a Fater papillát, (epekapu) ami által elfolyhat az epefolyadék. Amikor az epe a patkóbélbe ürül, ezzel serkenti a hasnyálmirigyet az emésztőenzimek termelésére. Ettől jobb lehet az emésztésünk. A szervezet megfiatalodhat, az anyagcsere folyamatok beindulásával és a tápanyag felhasználás is javul. Az epe folyadék kiirtja a haszontalan vagy ártalmas gombákat, baktériumokat vírusokat. Kiirtja a Candidát is. Megszűnhet a Candida, ha rendesen betartjuk a Candida diéta elemeihez hasonló RegEnor diétát. A hasnyálmirigy az emésztéshez hasnyál-folyadékot termel ami lúgos hatású, az epe folyadék is lúgos kémhatású. A kettő együtt segít lúgosítani a gyomorsavval kevert ételt. Lúgosító hatás.
Szervusz, Te vagy a cég reklámembere? :)
Én is hallottam már erről , személy szerint nem ismerem, de a hozzászólásodban vannak olyan tények, amikkel egyetértek.
Az egyik az állati zsiradék.
Én zsírral is főzök. Margarin, étolaj egyéb szemét szóba sem jöhet. Semmilyen vizes felvágott, adalékanyagokkal teletöltött ki tudja miből álló, ételnek eladott áru. Tej kizárt, sajt csak párféle, tejfölben a 20%-os jól bevált régióbéli és csínyján, mert ezek nyákosítják a beleket.

Már nem emlékszem pontosan, Anya említette( egészségügyi végzettségű), hogy talán napi 20-25 gr zsír szükséges ahhoz, hogy az epe jól tudjon működni.
Azt is gyakran emlegeti, hogy a "régi öregek" táplálkoztak, a mostani ember eszik, minden szemetet és nem igazán változatosan . Ez így van.

Fogyni akkor lehet, ha lecsökkented a bevitt kalóriamennyiséget és mozogsz.
Ám 2/3 részben az étkezés dönti el és a kitartás, az akarat a sikert.

A fogyókúrák nagyon drágák és a legtöbbjük értelmetlen "kúra", de aki okosan csinálja az tényleg fogyhat és a szervezete sem sínyli meg.
Az agynak szénhidrátra van reggel szüksége, nem feltétlenül cukorra(!) , így reggel én azzal indítok és csak délben jöhet a hús megválogatva a köretet.
Ám nem szabad kihagyni a sok tojást, diót, mákot, babot, amit régen nagyon sokat használtak.
Délután 3-tól semmi, csak esetleg gyümölcs és sok-sok víz.

Ha valaki nagyon kövér és fogyni akar, a sok internetes pénzlehúzós hülyeség helyett beszéljen orvossal,dietetikussal és a felügyeletük mellett veszíthet súlyt. Ha van benne annyi akarat és le tud mondani a zabálásról.
Testkontroll, 90 napos diéta, Reg-enor. Nekem hirtelen ezek jutottak eszembe. Egyiket sem próbáltam, de az ismeretségi körömben vannak, akik sokat fogytak ezekkel a módszerekkel. Csakhogy: nagyon sok ember rövidebb-hosszabb időn belül visszahízza a leadott kilókat, vagy még többet is. Ugyanis a fogyókúra (a neve is elárulja: kúra), ennyire képes. Lemennek a kilók, azután az ember visszatér a régi életmódjához. A fogyókúrával megszerzett testsúlyt csak életmód-váltással lehet megtartani. Vagyis a kúra végeztével továbbra is oda kell figyelni, hogy mit és mennyit eszünk, és a testmozgást is folytatni kell.
Több ismerősöm is kipróbálta a Reg-enort, mind pozitív változásokról számol be. Én is sokszor gondolkodtam már, de nekem túl sok a tiltás, megszorítás, amivel jár:
A kúra ideje alatt NE fogyasszunk:
• süteményt, péksüteményeket;
• alkoholt;
• cukrot, cukorféléket, mézet;
• ecetes, vagy erjesztett savanyúságokat;
• tejet, tejterméket (kefir, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb.);
• gyümölcsöt, gyümölcsleveket, üdítőket (kivétel a fent említettek);
• olajat, margarint!

A süteményt el tudom hagyni, nem okoz gondot. Az alkohol tilalmat is túlélem, cukrot amúgy sem fogyasztok sokat. A tejtermékek már keményebb dió, mert azokat szeretem, de azt, hogy nyáron ne ehessek gyümölcsöt, vagy kovászos uborkát… hát azt már nem! :lol: