Esély ??? Szó , ami jól hangzik, ugyanakkor ha ráír egy férfi egy nőre az vagy nem válaszol, vagy eltűnik az oldalról, ha meg válaszol lekezelőleg teszi.
Ha mégis eljutnak odáig, hogy találkozzanak valami csoda folytán, akkor megígér mindent a nő, aztán a másodikra vagy el se megy, vagy ha el is megy, már visszakozik. Aztán jön a levélke,hogy bocsi mégsem téged kereslek.
Tehát esély sincs társat találni.
Kereslek, keresel????? Dehogy, hisz olyan nincs,hogy megnézi többszáz nő az adatlapot, és egy sem akar irni, vagy találkozni, azért ez érdekessé teszi a társkeresést.
Ha mégis ír, nem akar semmit csak legyél őszinte, igaz ő sem az, zárj le mindent magad körül, persze ő se zárja le egyes dolgait, legyél hűséges, igaz ő sem az, hisz két parazsat tart a kezében, alkalmazkodj, no persze te hozzá, mert ő nem fog hozzád, legyen legalább autód mert gyalog nem fog járni, legyen sok pénzed, mert ő tudja beosztani magára, rád nem nagyon, mindig legyél fitt, mert ő keveset akar melózni otthon, stb stb.
Elvárások vannak, visszafelé meg jóformán semmi. És csodálkoznak,hogy még mindig itt vannak, egyedül.
Kedves Magányos!

Azt írod ha esetleg elmegy a nő a találkozóra mindent megígér aztán a másodikra el sem megy vagy küldi levélbe, hogy bocs nem téged kereslek.

Mit az, hogy mindent megígér? Mit is kellene megígérni pláne az első találkozón?
Kedves Simi12.

Jogos a felvetésed, egy randi úgy végződik általában, hogy megkérdezem lesz e folytatás, általában a válasz, természetesen, utána jön a meglepetés,hogy vagy el sem jön a másodikra, vagy mindenféle kifogással tolja addig, míg én meg nem unom és feladom.
Volt már olyan talim, ahol az elsőnél tervezgettünk már, igaz majdnem egész napos volt, és a végén jött az ígérethalmaz, hogy milyen jó velem, persze,hogy ismét találkozunk, beszélünk majd sok mindenről, elmegyünk sok szép helyre, eszünk jó kajákat, no meg ami ilyenkor szokás, ezután jött a meglepi, többé nem válaszolt egy megkeresésre sem.
Természetesen nem azt várom az első randitól,hogy a házasságkötő terembe menjünk, ahhoz nagyon rögös úton, és rengeteg talin kell részt venni még, meg egy kis együttélés sem árt.
Hát bizony nagyon nehéz a választás, a kiválasztás. És nagyon nehéz az elvárásokat írásba foglalni, hiszen néha magunknak sem merjük bevallani vagy éppenséggel nem szeretnénk kizárni egyetlen esélyt sem.
Ezért úgy gondolom, hogy nem rossz megoldás az, ha szó nélkül kilépünk a kapcsolat-kezdeményből, mert mit is mondhatnánk, amivel ne sértenénk meg a másikat.
Az előbb egy hölgy írását olvastam, aki hasonló visszautasításokról írt.
Én azt hiszem, hogy mindenki átél visszautasításokat, kivéve aki belekalkulálja és csak a jól meghatározott célját keresi.
A nők gondolnak valamit a férfiakról és a férfiaknak is megvannak az elvárásaik.
... de én azt tapasztalom - mivel nő vagyok -, hogy a férfiak a leendő párral szemben sokkal igényesebbek, mint saját magukkal.
Gondolok arra, hogy aki szexbombára hajt, azért igyekezzék hozzáhasonlóvá válni.
A szexbomba nők nem azért olyanok, amilyenek, mert mélységesen buták! Az csak a filmekben van :-))
A férfiak a fotókon szakállasok, bajszosak, meztelenek vagy fürdőruhában, rövidnadrágban ékeskednek, esetleg alkoholt fogyasztanak... és várják azt a tüneményt, aki kiváló egzisztenciával rendelkezik, gyönyörű és őket keresi, mert azért regisztrált, mert nem talál megfelelőt jártában- keltében, és mindenáron őket szeretné "boldoggá" avatni ... hát igen!... a nők meg igyekeznek a legjobb formájukat mutatni, kedves gesztusokat tesznek, amit a férfiak néha bizony elég durván visszautasítanak... EZ A TÁRSKERESÉS ....
elvárásai mindenkinek vannak, akár bevallja, akár nem. hisz különben mi alapján választana?

aztán vagy bejön a dolog, vagy nem. esélyt kell adni az ismerkedésre. hogy ki meddig megy el ebben, s hol az a pont, h dönteni tud, hát személy és szituáció függő.

ha nehéz is, de el kell fogadnunk a másik nemleges döntését, hisz senki sem akar szekér után futni. nemde?
Esély??? Mire??? Számomra ez a szó könyörgő.... kérlek adj egy esélyt! Bizonyítási kényszer.... megakarom mutatni, hogy ilyen, olyan vagyok... Azt mutatja, hogy nincs önbizalom. Először magunkkal kell megbarátkozni, elfogadni, tudni kik is vagyunk és mit tudunk nyújtani egy kapcsolatban.. Ha magabiztos vagyok, nem kérek esélyt senkitől, hanem adok! Adok esélyt, hogy megismerhessem és Ő megismerhessen. Tudom mennyit érek és mennyit kaphatok. Nem könyörgök, hisz egyenlő eséllyel indulunk. Az, hogy mi lesz belőle??? Elfogadom, úgy ahogy kapom. Semmi nincs véletlenül... ha nemet mond az sem. Minden találkozás hordoz tanulnivalót. Lásd meg!!!
Mire esély az esély????

Talán esély arra, hogy két ember összekösse kis életét, érzelmeit, ha nem is összebútorozva, de sűrű látással egymás iránt.
Tisztességes játékkal akár létre is jöhet ez, persze csalni nem szabad, mert akkor nem jó a játék.
Mindkét fél eséllyel indul, aztán közben kiderül összeillenek e, vagy sem, látnak e egymásban fantáziát.
Ha mégsem, akkor jön a szakítás, de jó lenne, ha tisztességes úton lenne, nem csak eltűnni, igenis tessék megmondani a másik félnek miért nem, lehet tanulna belőle. Ennyit szerintem megérdemel mindenki.
Ha fáj a másiknak ha nem, igenis el kell mondani szemtől- szembe, így tisztességes.
Vagy én látom rosszul??? Nem tudom.
Maganyos65.
Szerintem, nagyon sok múlik azon mennyire őszinték , ill egy felelősségérzetnek is kell lennie, ha randizunk. Bevállalni, ha beszélgetés után mégse tetszene a másik, ezt emberségesen , udvariasan megmondani. Tovább mennék, nem mennék bele addig az együttélésbe, míg egy-két szimpatikus vonást nem fedezek fel a másikba. Persze, tudom sokan képesek lobbizni, játszmázni. Hát , én ebből kimaradnék. Színlelni sokáig nem lehet. Nem is lehet sokat várni az elején.