Ez mennyire hiteles forrás, Eleena? Nem vagyok a svéd viszonyok ismerője, de:a legtöbb indoeurópai nyelvben 3 nem van. A svédben is, így nem kellett kitalálniuk egy nemsemleges nemet. Mert van. Ha a többi információ is ennyire valós, akkor az egész cikk, vagy a nagy része bullshit.
Kedves Helianthia...annyira hiteles....mint bármely más cikk amelyeket nap mint nap olvassuk)))......

A kérdéseddel fordulj kérlek a szerkesztőhöz......nem vagyok illetékes a válaszadásban ....))))...vagy végezz nemi kutatást....ha megengedi az időt...és cáfold meg bizonyítékok alapján a leírtakat...

Ha bármiben segíthetek még ezenkívül
Bátran kérdezz)))
Ennek a cikknek a tartalma mennyire hiteles és mennyire nem, nem tudom, ettől függetlenül maga a jelenség érdekes lehet.
Teljesen mindegy, hogy én mivel értek egyet és mivel nem, mit fogadok el és utasítok el, ettől függetlenül próbálok véleményt alkotni.
Ha visszagondolunk a női léttel kapcsolatos ismereteinkkel, bizony az sem volt szívderítőbb, emberibb.

Azt sem értem, hogy a leszbikusságot miért tudjuk be a női feminizmusnak. Ennyi erővel a homoszexualitás meg férfi feminizmus terméke?
A kettő között a nemi eltérésen kívül semmi különbség nincs. Uralkodók, politikusok, művészek, közismert és köztiszteletben álló férfiak körében is megtalálhatóak voltak régen is és most is. És a keresztényi erkölcsöt hirdető papokat meg sem említem. Van ahol házasságot köthetnek, gyermeket nevelnek, fogadnak örökbe ( ez utóbbira hazánkban is van példa).

Szóval a férfi "minta" követőkre talált.
"Az ösztöneink szerint szomorúnak és magányosnak lenni kevésbé veszélyes, mint hagyni, h valaki túl közel kerüljön és megsebezzen."

https://index.hu/techtud/2019/04/06/kot ... szorongas/

sztem lesz olyan,akinek magyarázatot ad párkapcsolati problémáira,v legalábbis elgondolkoztatja.
Most nezem a FILMCAFE csatornán...egy másik férfi című filmet...nagyon találóan passzol ez a cikk hozzá!https://www.stylemagazin.hu/hir/Ez-az-e ... keresd-a-n
ot/lelekhangok/?fbclid=IwAR1W6s3g5gcE92tqgewgKB8st86zCFogDsXcOoxrlu3b2EGHGWlo7hY_U_Y
Rablópártok 1-2-3. Támogatásra érdemes partizánok.
Lehet a "rezidenciamat" áthelyezem ide?))))...a GRESHAM palota helyett....vagy az egyik téli a masik nyári rezidencia LESZ))))))


https://welovebudapest.com/2019/05/31/k ... JOXB6xm_BM
cron