Nem szeretem a sonkát... De a cikk érdekes volt.
"Ábrándozás az élet megrontója, Mely, kancsalúl, festett egekbe néz..."

https://pszicholive.hu/kapcsolataink-le ... Y5HsaWzHZ4
Az erős nőről...

Az a férfi, akinek van célja, terve, céltudatosan, tiszteletteljesen, Önazonosan tartja az irányt, karizmatikájával képes vezetni az erős Nőt is!
Azonos értékek mentén Őt követni, az erős Nőnek is könnyű.

https://youtube.com/watch?v=oBI4-338aP0&feature=share
Figyelemre méltó jóslatok: Vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt
Szent II. János Pál pápa mondta, hogy:
"A Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, történelmi küldetését nem ismerő európai és egyetemes közvéleményt és átrendezésre kényszerítené a történelem oktatását. Az iratok titkosságának feloldása ma még nem lenne megalapozott cselekedet, mert az emberiség nem érett az ismeretanyag lojális megértésére. ... De majd el fog jönni az az idő, amikor őszinte tisztelet és csodálat fogja övezni a magyarságot."
Szent Pio a következőket jövendölte:
"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
Tanpai Rinpoce-nek, a nepáli Fehér Király kolostor vezető lámája így szólt a magyarokhoz:
"Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"
Végül érdekes az is, miszerint nepáli papok 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért, s mint mondták, most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."