Tibor lehet, hogy a bajuszt ellenző hölgyek emlékeznek még nagyanyáik intő szavaira. :)

 Magyar közmondások, szólások:

 -Bajuszod nő = leánygyermeknek mondják tréfás fenyegetésként, ha bajuszos férfit megcsókol.
- Se bajusza, se pénze = nincsen se erkölcsi, se anyagi hitele.
- Bajuszt akaszt [ összeakasztja a bajuszt ] valakivel = beleköt, kikezd valakivel.
- Irigylik a bajuszát = irigykednek rá
- A bajuszos kétszer iszik = akinek hosszú bajusza van, ivás után leszophatja róla a rajtamaradt italt.
- Nincsen kocsis ostor nélkül, magyar ember bajusz nélkül.

..és hogy lásd van még hova fejlődni: 

 
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Igaza van a fiúnak.
Ha lent nem lehet olyan szép bajusza,legyen neki fent.
Természetesen az ilyen helyen növesztett bajuszra már nem érvényesek nagyanyáink bölcsességei. :D  
Ama bajusz ellen, max a múzsák protestálhatnak  :lol:
 :D
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
aniko9 írta: Nézelődőm,nézelődöm. ...
Miért kell az 50+ pasiknak az a megőszült idétlen bajusz?????
Sokkal helyesebbek lennének nélküle!
Fiúk! van kölcsön borotvám, gondoljátok meg!


Gondolkodtam egy ideig, hogy hozzászóljak-e az írásodhoz.
Az arcszőrzet viselése vagy sem, ugyanis magánügy, senki nem szólhat bele a másik dolgaiba, főleg nem azokéba, akikkel semmilyen kapcsolata nincs.
Nekem sem teszik sem a bajusz, sem a szakáll, de ha az illetőnek igen, akkor viselje.
Szerintem nagyon öregít, nekem viszolyogtató is, ,de mi közöm hozzá, ha a férfinek az tetszik?
Bizonyára vannak nők, akiknek az arcszőrzet bejön, talál közöttük partnert egy ilyen férfi.

Az kétségtelen- a pontos számokat nem tudom idézni-, hogy az 50-es korosztálytól kezdődőn a férfiak jelentős számban viselnek bajuszt.
(Emlékszem fiatal koromban is sok ilyen srácot lehetett látni.
Ez volt a divat bizonyára, már nem tudom.)

Talán 70-75 % között mozog a számuk,utána kellene néznem, de mivel engem nem érdekelnek ezek a férfiak, nem nézek utána a pontos számoknak :)
Gyakorlatilag középkortól kezdődően a férfiak "választéka" ilyen zömben.
Aki nem tetszik ezért, azzal nem foglalkozunk. Tudomására is lehet hozni, hogy mi a kifogásunk finoman, aztán az illető eldönti, hogy meghozza- az "áldozatot" értünk és levágja -.e vagy továbblép :D
Kedves Lányok!

Megszóljuk a férfiakat, amiért az első benyomás alapján - s ez döntően egy jól vagy rosszul sikerült fénykép - döntik el, hogy megnézik-e a hölgyek adatlapját vagy sem. Illetve, hogy sokan fiatalabb partnerre vágynak. Ez a bajuszosdi nem ugyanennek a női változata? Lehet, hogy eg ilyen külsőség miatt szalasztjátok el az igazit? Amúgy szerintem a bajusz férfias, az urak egy része is ezért ragaszkodik hozzá. Mai "szőrtelen" világunkban tűnik csak ápolatlanságnak. Hogy öregít? Miért baj ez? Hiszen már 50-60 fölött nekünk is kevesebb van előre, mint hátra. Mi sem vagyunk bakfisok, a nyakunk, kezünk petyhüdtebb, a szemünk sarkában - remélhetően nevető ráncok bújkálnak.És a derekunk sem darázsderék. Miért várjuk el, hogy ne a külsőnk alapján ítéljenek csak, ha mi sem tudunk ezen túllépni? S ha megszeretnek bennünket, talán még a bajuszukat is levágják. de élehet, hogy mi meg a bajuszukkal együtt szertjük meg őket.
Ne akarjuk a másikat főleg nem ismeretlenül beszabályozni, kioktatni és főleg nem minősíteni. Mindenkinek joga úgy kinézni ahogy az neki jólesik, az alapján választani ami neki jó. Nem lehet mindenkinek megfelelni és nem is ez a cél. Megfelelni elsősorban önmagunknak kell és annak az egy embernek akire vágyunk.
Balázs Tibor megközelítései rátapintanak a lényegre. Ha a piréz verzió nem szalonképes, kérlek írd meg emailben vagy FB-on. Fúrja az oldalam a kíváncsiság, s pirulós sem vagyok (már) vagy 10 éve. :-)
Így van, mindenki úgy néz ki, ahogyan neki jó, semmi közünk hozzá, mint ahogy másnak sem, hogy nekünk ki és mi tetszik vagy mi nem.Ízlések és pofonok, illetve ki miben hajlandó engedni azért, hogy legyen valakije. Azt azért jó ha tudjuk, hogy külsőre az elérhető statisztikák alapján, hogyan néz ki általában a nekünk érdekes korosztály. Nem ér meglepetés bennünket. Azt mondják okos nő trükközik, ha nem olyan jó a választék, mert bár a férfi viseli a kalapot, de a nyakat ami a fejet tartja, a nő forgatja. :D
Kedves Womanus!
Ma jó napjuk van a "pasizós" muffoknak, nem foglalkozom velük. Na jó, kis oldalvágás belefér :D
Mint elsőrangú-rendű piréz szakértő és a híres piréz gondolkodó, Kufirc közvetítője, akinek mint tudjuk több száz little-piréz utódja van... nem emlékszem, hogy mit akartam írni két és fél éve :D
Csak eccer' adná meg nekem a Jóisten, hogy vizes lábbal seggberúghatnék' egy "pasizós" 50-est.
Hm... nekem mostanában tetszik a bajusz a férfiakon. Régebben azt gondoltam szúr, biztos kellemetlen ha megcsókol.Hát, nem... sőt :))
És az sem baj, ha őszül az a bajusz. Hogy nézne ki festetten egy őszülő 50-60 körüli férfin? Az lenne igazán vicces :)
Ajánlom másoknak is, ki kell próbálni mindent - bizonyos korlátok között, ha úgy gondoljátok -, mielőtt a végső elutasító véleményt kimondja az ember lánya.
simi12 írta: Ne akarjuk a másikat főleg nem ismeretlenül beszabályozni, kioktatni és főleg nem minősíteni. Mindenkinek joga úgy kinézni ahogy az neki jólesik, az alapján választani ami neki jó. Nem lehet mindenkinek megfelelni és nem is ez a cél. Megfelelni elsősorban önmagunknak kell és annak az egy embernek akire vágyunk.


Egyetértek Veled. Mindenki maga dönti el, hogyan akar kinézni, senkinek semmi köze hozzá és mindenki maga dönti el, hogy ki tetszik neki.
A választás kérdésköréhez annyit hozzáfűznék, hogy ez szerintem kétemberes.
Hiába akar egy nő vagy egy férfi egy bizonyos férfit vagy nőt, ha az ő kinézetével, jellemével , egyebekkel nem jön be neki.