Ma egy alsónadrágban pózoló "úr " fényképét láttam. Illik vagy nem illik ilyen fényképet feltölteni erre az oldalra? Szerintetek?
Violka61 írta: Ma egy alsónadrágban pózoló "úr " fényképét láttam. Illik vagy nem illik ilyen fényképet feltölteni erre az oldalra? Szerintetek?

Kedves Violka !!
Ne lepődj meg ! Illik vagy nem illik itt ezen az oldalon találkoztunk mi már ennél cifrább képekkel is . Sajnos nem mindenki tudja mit illik és mit nem.
De lehet jelezni az ilyen képeket az üzemeltetőnek és általában leveszik.

Üdv, Bözse
 Üdv!
 Már én is agyaltam ezen:
A fekete kétoldali sziluettnél kötöttem ki, ami még talán elfogadható.Talán a felesleges telt/testes/karcsú stb. hibázásokat helyre tegye. Talán egy lépéssel előbbre vannak a felek és elejét vesszik egy kínos találkozásnak.
 Mit szóltok?
SanyiFeri 
Üdv SanyiFeri!
Nagyon tetszik a hozzászólásod 100 %-ba egyetértek veled!
"Csak" néha mokás egy-egy profil, de azért maradjunk a jóízlés határain belül! :roll:
Baráti üdvözlettel: Zsikem
Violka61 írta: Ma egy alsónadrágban pózoló "úr " fényképét láttam. Illik vagy nem illik ilyen fényképet feltölteni erre az oldalra? Szerintetek?


Ezen az oldalon illik-e? :D
Miért, ez mitől olyan különleges oldal? Semmi extra nincs benne.
Annyival másabb csak , mint a "sima" társkeresők, hogy itt zömben idősebbek találhatóak. Főleg ez a korosztály keres társat vagy barátot a kiírás szerint. Vagy ki tudja még mit :D
Tisztelet mindig a tisztességes embereknek.

Mitől rosszabb egy gatyában pózoló ( azt nem tudom hány éves, remélem nem öreg pasi, mert az már nem egy vonzó látvány) férfi fényképe, mint azé akinek csak az arca vagy szépen felöltözve áll a képen , közben pedig lehet egy szélhámos?
Ahol házas, kapcsolatban élő ( tengődő? ) státusz megjelölésével is regisztrálhatnak emberek , mert ezt a társkereső hely szabályzata nem tiltja , ezen miért akadunk fent?
Az admin, a moderátor eldönti, hogy mit enged meg az oldalon.

Gondolom az illető meg akarta mutatni a testét, sajnos nem eléggé, ha az alsónadrágja rajta volt :D :D
Attól különleges ez az oldal,hogy mi tesszük azzá amilyen.A legtöbb tag nem futkároz mint a mérgezett egér oldalról oldalra,nem akar se megbotránkoztatni,se útmutatást adni másoknak az élethez.Ez egy közöségi portál írott és íratlan szabályokkal.Az írottakat elfogadtuk amikor beléptünk,az íratlanokat pedig a jóérzés és az inteligencia diktálja :) Sok minden belefér,de vannak határok,amiket illendő /vóna/ tiszteletben tartani.Mert a megélt éveink alatt remélhetőleg nem csak a kosz tapadt ránk :lol:
Függetlenül az illendőségtől mindenki maga dönti el milyen fotót tesz vagy nem tesz fel, az egy más kérdés, hogy az alapján is lehet következtetni az illető jellemére esetlegesen a keresés céljára. Nekem még azzal sincs gondom ha valaki nem illően viselkedik mert az is egy szűrő, attól sokkal jobb mintha valaki nem a valós énjét mutatja csupán illendőségből.
A profilra feltöltött fénykép az első bemutatkozás. Az első randira is alkalomhoz illően felöltözve jelenünk meg, s elvárjuk ezt a partnerünktől is, miért lennénk elnézőbbek egy profilképpel.

Persze mindenki maga dönti el, h miképpen reagál egy gatyában pózoló ember megkeresésére.  Ezen az oldalon már atlétáért is szóltak meg férfiembert s erősen kivillanó mellekért hölgyet. Szerintem nem véletlenül. 

Nekem a túl hivalkodó, magából elsőre bárkinek "mindent megmutató"  attitűd, viselkedés, beállítottság nem szimpatikus. Nem illik gatyában bemutatkozni ismeretleneknek.
Megelőző korokban voltak társadalmi konvenciók, amelyek irányt mutattak a társas viselkedés, a emberek közötti érintkezés mikéntjére. Ezek közé tartozott az öltözködés is. Nem véletlenül alakult ki a "ruha teszi az embert" mondás is. Vagyoni helyzetet, etnikai, foglalkozási, vallási csoporthoz tartozást fejezett ki, tehát rengeteg információt hordozott a külvilág számára. Gondoljunk csak nagyszüleink szépen beállított fotóira, ahol mindenki ünneplőben, kimosakodva állt a lencse elé. Felgyorsult és hedonista, anyagias világunkban ezek a konvenciók erősen fellazultak, eltünedeztek. Így történik meg nap mint nap, hogy korábban ünnepnek számított egy-egy színházi, operai előadás, ma farmerban, hétköznapi öltözékben jár a többség ilyen helyekre is. Akkor miért lenne ez másként egy internetes közösségi oldalon, ahol a névtelenség még további lazításra inspirál? DE szerintem nincs ezzel baj, mert ugye zsák a foltját. Az atlétás fiú megtalálhatja a spagettipántosat, az öltönyös a kosztümöset, a sportos a sportosat, a főzni szerető az enni szerető molettet, mackósat, a tudálékos a helyesíráson kiakadót, stb, stb. Talán mindenkinek könnyebb lenne, ha elfogadjuk, hogy korunknak ez a közkultúrája. Azt pedig mi, a benne élők alakítjuk. Ma kevesebb kapaszkodó van, így az egyén szabadsága nő meg. Ha túl nagy a választási lehetőség, az legalább olyan zavaró tud lenni, mintha erősen korlátozott. A tradíciók halványulása pedig óhatalanul visz a szabadosság és az igénytelenedés felé, A gyorsan változó trendekkel való sodródás felé. És ez nem csak az öltözködére vonatkozik, hanem életünk minden területén tapasztalható.
Itt megint írhatnám, hogy nem vagyunk egyformák.

Alkalomhoz illően, kinek mit takar ez, mert milyen alkalom is egy első találkozás? Én nálam ez annyit jelent hogy összefutunk egy kötetlen beszélgetésre és ha már kötetlen akkor a ruházat miatt se keljen feszengeni. És nem is arra vagyok kíváncsi, hogy kinek milyen öltöny, nyakkendő van eldugva a szekrény alján amit egy évben talán egyszer magára húz és egyébként meg pl szakadt farmerba jár, hanem arra, hogy hogyan néz ki a hétköznapokban. Az pedig, hogy nem zavar ki miben megy a találkozóra csak annyit jelent, hogy annál hamarabb objektívebben tudom eldönteni, tetszik-e az amit látok vagy sem.
ditke54 írta: Nem illik gatyában bemutatkozni ismeretleneknek.

Bizony nem a'... :?
simi12 írta: nem zavar ki miben megy a találkozóra csak annyit jelent, hogy annál hamarabb objektívebben tudom eldönteni, tetszik-e az amit látok vagy sem.

Igen.
simi12 írta: nálam ez annyit jelent hogy összefutunk egy kötetlen beszélgetésre és ha már kötetlen akkor a ruházat miatt se keljen feszengeni

Dettó
Azért az üzemeltetők is adnak némi iránymutatást a profilképekkel kapcsolatban. A legelső már a feltöltéskor fogad:

„Kérjük töltsön fel egy mostani portréképet magáról (jpg, gif vagy png formátumban). A profilképen tisztán látszódnia kell az arcának. Minden más fotót a képgalériába tölthet fel.”
Nos, ha az üzemeltetők nagyon szigorúan vennék a saját szabályaikat, igen sok tag találná egyszer csak az „arctalanok” között magát. :lol:

A „gyakori kérdéseknél” ez áll:

„A képnek, amelyet be szeretne illeszteni, mindenképpen Önt kell ábrázolnia. Autójának, motorjának, házának stb. képét ugyanúgy töröljük, mint a híres emberek vagy rajzfilmfigurák képeit. Szexuális tartalmú vagy erkölcstelen képeket szintén nem fogadunk el, profiljának azonnali törlését vonják maguk után.”
Azért láttunk mi már tartósan üldögélni karón varjút… :roll:

És végül az ajánlás a „Tippek és trükkök”-ben:

„• Tegyen fel egy jól sikerült és előnyös képet magáról! A képek sokkal beszédesebbek, mint a szavak és az esély, hogy valaki felveszi a kapcsolatot Önnel, megsokszorozódik!
• Ne tegyen fel képet a volt partnerével! Ez tabu! Valamint ne tegyen fel képeket háziállatról, autóról, vagy rajzfilmfiguráról!
• Hölgyeknek: ne tegyenek fel bikinis képet – csak ha szeretik a kukkolókat!”

Azt pedig mindenkinek a józan ítélőképességére bízzák, hogy mi számít szexuális tartalmúnak, erkölcstelennek.. és előnyösnek. :)
simi12 írta: Függetlenül az illendőségtől mindenki maga dönti el milyen fotót tesz vagy nem tesz fel, az egy más kérdés, hogy az alapján is lehet következtetni az illető jellemére esetlegesen a keresés céljára. Nekem még azzal sincs gondom ha valaki nem illően viselkedik mert az is egy szűrő, attól sokkal jobb mintha valaki nem a valós énjét mutatja csupán illendőségből.


Teljesen egyetértek Veled simi.