Több oka is van. Egy részük és ez elég nagy szám,azért nem tesz fel fényképet minden társkeresőre ,mert több helyre is beregisztrál, akármilyen okból. Ezért van az,hogy szinte mindenütt ugyanazokkal az emberekkel találkozunk, kevesen vannak csak 1 vagy 2 helyen. 
Nagyon sokan csak nézelődnek,milyen a felhozatal,érdemes-e egyáltalán maradni,aztán ha úgy gondolják töltenek fel fényképet,másik reggel. Vagy élnek a privátban küldhető fényképmutatás lehetőségével.

Van egy másik réteg,nem csak férfiakra vonatkozik bármelyik megállapításom,hanem nőkre is.
Rendezetlen,zűrös a családi háttér ,házasok,külön élnek,de hiányzik a szex és ilyen helyeken hamar adódhat.

Van olyan aki leskelődni jön mert súgtak neki,hogy a párja  itt szédíti a férfiakat vagy a nőket,ezért nincs fényképe.

Sokan betegek pszichésen,  mindenféle különleges  kívánságuk van, a normál szexualitáshoz képest deviánsak.

Vannak akik olyan beosztásban, olyan helyeken dolgoznak,hogy  ismertebb emberek, ezért fénykép nélkül próbálkoznak.

Erről jut eszembe. Az egyik társkeresőn szinte habzó szájjal őrjöngött egy nő,hogy milyen szemetek az arctalan férfiak, beszólnak neki,de nem vállalják fel magukat,biztosan rondák.
Azt nem tudom milyenek voltak azok a férfiak,akiknek nem volt fényképük,de,hogy a nő  nagyon csúnya  volt,az biztos. Az ő helyében inkább én nem tettem volna ki magam  a kirakatba.

Több olyan férfi  privát fényképeit is  volt módom megtekinteni,többükkel találkoztam is,akiknek nem volt fényképük a társkeresőn nyilvánosan.
Egytől egyig jóképű.rendezett életvitelű férfiak voltak. 
Hihetetlen, de igaz. Valóban sokan nem küldenek fotót magukról. ennek lehet oka az is, hogy nem ért hozzá, hogyan kell feltölteni. Az is lehet, hogy nincs lehetősége magát lefotózni, lefotóztatni. Amennyiben ezek a feltevések nem állják meg a helyüket, abban az esetben az a szerény véleményem, hogy valami oknál fogva rejtőzködésről lehet szó, amit elítélek. Azt gondolom, hogy ebben az esetben nem méltó arra az a személy, hogy bármit is kérjek, írjak neki.
Egy azért biztos, magamról tudom, hogy aki mint én is, eleve magamtól tanultam meg mindent amit a netröl és használatáról tudni kell, hogy azt csak mi magunk tudjuk használni, bizony idő kell hozzá. És idővel bele simul és nyitottabbá válik.
A cím talán így helyesebb lenne: "Férfiak és nők fénykép nélkül, miért?"

Azt még csak értem -az előzőekben felsorolt ismérvek alapján-, hogy valaki nem tesz fel fotót magáról. De azt vajon mi indokolja, hogy az adatlapját sem tölti ki?  :wink:

És azt sem értem, hogy ezen az oldalon (tudomásom szerint vannak erre "szakosodott" fórumok), miért keres férfi férfit?  :roll:

Azt is vállalom, hogy én vagyok eltévedve... :)  
Többféle oka lehet az arcnélküliségnek. Többek között , nem szeretné ha felismerné a házastársa, vagy ismerőse egy társkeresőn mert tilosban jár. Az is előfordulhat, hogy visszaéléstőrt tart, fél , hogy rossz emberek felhasználják a fotóját. Vagy csak körülnéz a klubban, mégis milyen a választék, milyen a klíma és majd eldönti,  marad-e vagy tovább megy. Én sem kedvelem ha kép nélküli, erősen hiányos profiladatokkal bíró sziluett nézegeti az arcomat, profilomat. Én kérem ezért az arcért sokat tettem, hogy olyan lett amilyen. Az életem által rá van szobrászkodva mind az 55 évem. Láthatja bárki de ha lehet, kérek cserébe én is egy arcképet.  :D
Többféle oka is lehet, hogy miért nem tesznek fel képet. Kicsit kell csak gondolkodni, és máris beugrik pár variáció. :) Én sem teszek fel, max korlátozva vagyok.
Ha az illető komoly kapcsolatot keres, igen is vállalja az arcát, különben mi értelme az egésznek.
Szerintem mindenki elsőre a külső alapján dönt, a többit az első tali úgy is eldönti. :?
Kedves Mindenki!

Nagyon friss regisztráló vagyok,még csak ismerkedem én is az oldallal.
A profilom szintén fénykép nélküli és hogy miért?
Csupán csak óvatosságból semmi sandaság nincsen benne,csak nem szerettem volna mindjárt képpel megjelenni egy társkereső fórumon,gondoltam előbb tájékozódom ,milyen emberkék keresik fel az oldalt?
Nagyon sok minden leszűrhető egy ember hozzászólásából,profiloldalából, míg egy fénykép nekem nem sokat mond,sokszor a képen előnyösebben nézünk ki,mint valójában.Az ahogyan megfogalmazza valaki az ismerkedési oldalát többet elárul rólunk.
Sikeres társkeresést mindannyiunknak! 
Hogy miért nem tesznek fel az emberek fényképet, arra nekik mindig van valami magyarázatuk. Zsákba macskát sem vesz senki.
Ahogy mondod, fotó nélkül nem is értem, hogy gondolja? Bizonyára bennem van a hiba... :)
És ha volna olyan beállítási lehetőség, hogy csak olyan láthassa a profilomat és a képeimet, aki maga is tesz föl képet? Ahogy a Profil/Beállítások/Magánszféra menüpontban letilthatók egyes dolgok, hogy illetéktelen kíváncsiskodók ne láthassák pl. a "kapcsolataimat". Igaz ez sem véd attól, hogy valaki hamis vagy értékelhetetlen képet publikáljon, esetleg valami semleges tájképet vagy ezoterikus üzenetet töltsön fel valódi kép helyett.
Sajnos a fénykép sem biztosíték!Életem első társkeresős randiján nagy meglepetés ért.Nem az jött el,akit vártam a kép és a megadott adatok alapján.Egy teljesen más férfi állt előttem és kiderült semmi nem stimmel,se név,se lakhely,sem a magasság és a többi adat.....pedig előtte jónéhány levelet váltottunk.Nem is folytatódott az ismerkedésünk!Sajnos most is vannak fenn társkereső oldalakon ismerőseim,akikről tudom,hogy az adataik hamisak(főleg a kor és a név),elég egy régi fénykép és máris letagadható pár év.Pl:egy Győri ismerősöm betöltötte a 74-et(1941-es születésű) és 52-nek adja ki magát.Eddig ez volt a legdurvább eset,amit láttam.
De mi értelme van hazudni?Egyszer minden kiderül!Valóban félni kell,hogy visszaélnek az adatainkkal,de kockázatot kell vállalni.Arra is gondolni kell,hogy bízzak meg a leendő páromban,ha a kapcsolatunk hazugsággal indul.Én legalább is már mérlegre teszem az illetőt,és sokkal óvatosabban ismerkedek.Egy esélyt mindenki megérdemel,de,ha rossz az indítás,úgy az esélyek száma is csökken.
Jó éjszakát !
Márti
Myrtill újítását megfontolhatná az üzemeltető! Jó ötletnek tűnik, hogy az arc nélküliek nézegessék egymás szürke sziluettjét. Jogom legyen eldönteni, hogy ki láthassa a fényképeimet.
Persze az éremnek másik oldala is van. Mi lenne a pedagógusokkal, vagy az olyan beosztásban lévőkkel, akik érthető okok miatt jelenleg nem tudják vállalni a nyilvánosságot? 
Jut eszembe, hogy a korrekt társkeresők ezt kiírják és mailben küldenek is fotót magukról.
Lehet, hogy hasznos lenne egy hazugságvizsgáló bevetése is?  :lol:
Fogadalom!
Én,fénykép nélküli vállalom,hogy a mai naptól csak olyan klubtag profilját nézem,akinek szintén csak egy szürke sziluett a profilja.Vállalom a kirekesztést,önként.
A zöld szemem zavar esetleg valakit???
 
Eddig abban a hitben voltam,hogy minden szabályt betartok.     Tutajos

Ui.
Persze lehet hozni új szabályokat,akár visszamenőlegesen is. 
Kedves Tutajos,
biztos szép lehet a zöld szeme, engem egyáltalán nem zavarna ha láthatnám.  :)
Üdvözlettel:
Sym 
cron