Egy percre elfordulok, és már pártszakadásra jövök vissza :) .
Engem nyugodtan megnézhet bárki, aki ide regisztrál. Ezért tettem fel képet. Én is jobb szeretek képpel megtámogatott profilt nézegetni, de nem ez lenne az oka, ha valakit kizárnék a látogatóim közül. Ha fotó nélküli tag keres meg, azonnal kérek egy képet. Még sosem volt ebből probléma.
Marti58 írta: Sajnos a fénykép sem biztosíték!Életem első társkeresős randiján nagy meglepetés ért.Nem az jött el,akit vártam a kép és a megadott adatok alapján.Egy teljesen más férfi állt előttem és kiderült semmi nem stimmel,se név,se lakhely,sem a magasság és a többi adat.....pedig előtte jónéhány levelet váltottunk.Nem is folytatódott az ismerkedésünk!Sajnos most is vannak fenn társkereső oldalakon ismerőseim,akikről tudom,hogy az adataik hamisak(főleg a kor és a név),elég egy régi fénykép és máris letagadható pár év.Pl:egy Győri ismerősöm betöltötte a 74-et(1941-es születésű) és 52-nek adja ki magát.Eddig ez volt a legdurvább eset,amit láttam.
De mi értelme van hazudni?Egyszer minden kiderül!Valóban félni kell,hogy visszaélnek az adatainkkal,de kockázatot kell vállalni.Arra is gondolni kell,hogy bízzak meg a leendő páromban,ha a kapcsolatunk hazugsággal indul.Én legalább is már mérlegre teszem az illetőt,és sokkal óvatosabban ismerkedek.Egy esélyt mindenki megérdemel,de,ha rossz az indítás,úgy az esélyek száma is csökken.
Jó éjszakát !
Márti


És milyen indításra gondolsz? Én sem tudom hogy miként is indítsak, nincs tapasztalatom benne. Úgy érzem hogy nem mindig az indításon múlik. Csalok mindig is voltak és lesznek is.
Kedves Sanyi!
A rossz indítás alatt én azt értettem,amiről írtam is.Netán találkozol valakivel egy oldalon,aki elsőre szimpatikus,pár levélváltás után egyre szimpatikusabb,találkoztok.Akkor azonban kiderül,hogy a Hölgy vagy 20 évvel korábbi képet tett fel,és 30 kilóval több,igaz 160 cm-nek írta magát,de 180,Te pedig 170 cm vagy,magyarul van fél fej köztetek.Azt írta,elvált,valójában,még csak tervezi a válást,inkább csak jobb körülményeket szeretne.A modora megnyerő,szépen fogalmaz,papíron "eladja" magát,de a valóság egész más!Hát ezt értem én rossz kezdés alatt.Én mindig valós adatokkal,és képpel regisztrálok és ezt várom el cserébe.Attól,aki kép nélkül van fenn,én is rögtön kérek fotót,ha nem hajlandó küldeni privátban sem,és elfogadható magyarázatot sem ad,akkor hagyom.Remélem,kimerítő választ adtam!
Üdv.:Márti
Bar a forum cime nem illik ram, mert a masik nemhez tartozom, de most en is fenykep nelkuli lettem. Kimoderaltak a szelfi babamat, gondolom az alabbi szabaly miatt:

"Kérjük töltsön fel egy mostani portréképet magáról (jpg, gif vagy png formátumban). A profilképen tisztán látszódnia kell az arcának. Minden más fotót a képgalériába tölthet fel."

Pedig szerintem hasonlitottunk egymasra. Az arc tisztan latszott, a kep is teljesen uj volt, es a formatuma is megfelelt. :-) Ha komolyan vennenka szabalyt, akkor bizony sok mas kepet is torolni lehetne a fentiek alapjan.
Pedig eredetileg, a számítógépes kommunikáció őskorában profilképnek találták ki a kis arcképeket. 
Logikátlannak tűnik, hogy minden további nélkül lehet egy felhasználó arctalan, ugyanakkor egy mindenki számára kifejező grafika pedig tiltott. Sőt pont itt az oldalon van olyan grafika ami számítógépes úton lett megalkotva egy fotóból és szerintem zseniális. :)  
És Téged miért moderáltak ki, Maha?
Jó látni a régi kedves ismerősöket a szürke egy árnyalatában.   :wink: Mindezek ellenére felismerlek benneteket.  :lol:
Maha írta: Pedig eredetileg, a számítógépes kommunikáció őskorában profilképnek találták ki a kis arcképeket. ...  :)  


Amire utalsz, az az avatár, ami arra szolgált eredetileg, hogy a fórumokon a hozzászólókat könnyebben azonosítsák a többiek. Egy társkereső oldalon, ahol szinte mindenkinek a szlogenje az őszinteség igénye, szerintem nem jó megoldás. A te döntésed, hogy teszel fel képet és élvezed annak előnyeit, vagy nem teszel fel semmit és a huncut kis képeket a galériában tartod.
Georgina61 írta: És Téged miért moderáltak ki, Maha?


Magam moderáltam magamat. tetszik ez a sziluett. :)
"A te döntésed, hogy teszel fel képet és élvezed annak előnyeit, vagy nem teszel fel semmit és a huncut kis képeket a galériában tartod." Tibor,  Jelzem, hogy ez éppen nem az én döntésem. Az én fantáziám azért ennél egy kicsit gazdagabb. Nekem beleférne az önkifejező eszközeimbe amit egy profilkép esetében fontosnak tartok egy grafika. Mint írtam , nem példa nélküli az 50 pluszon. Nem pont olyan grafika mint amit letiltottak de azért mégiscsak grafika.
Hmmm ... ????
Nem mellesleg ez a sziluett itt mellettem szintén grafika. :) 
Myrtill grafikája jobban tetszett! :) 
Maha írta: Többféle oka lehet az arcnélküliségnek. Többek között , nem szeretné ha felismerné a házastársa, vagy ismerőse egy társkeresőn mert tilosban jár. Az is előfordulhat, hogy visszaéléstőrt tart, fél , hogy rossz emberek felhasználják a fotóját. Vagy csak körülnéz a klubban, mégis milyen a választék, milyen a klíma és majd eldönti,  marad-e vagy tovább megy. Én sem kedvelem ha kép nélküli, erősen hiányos profiladatokkal bíró sziluett nézegeti az arcomat, profilomat. Én kérem ezért az arcért sokat tettem, hogy olyan lett amilyen. Az életem által rá van szobrászkodva mind az 55 évem. Láthatja bárki de ha lehet, kérek cserébe én is egy arcképet.  :D


Bocsi, csak én még ennél a véleményednél jártam.... Persze,ha most ez tetszik, miért ne....
Georgina! Most vagy úgy csinálsz , mintha nem történt volna semmi esemény ami kiváltotta volna belőlem a profilképem levételét, vagy nem érted és ezért vetted elő egy régebbi, normál helyzetre vonatkozó álláspontomat. :D  Jelezném, hogy amit idézetként beillesztettél 17.03.2015, 14:39 -kor írtam és a jelenlegi helyzetben irrelevánsnak tekinthető. Kivéve abban az esetben ha csak nem egy szellemi szkandernak álcázott tréfát szeretnél előadni nekem. :) 
Egyet értek Lorettel ,,, ???????
cron