Kedves Ildikó!

A feltett kérdésedre  a mi korosztályunkban már mindenki igent mondana. 

A legújabb "csodaszer" 15ml -ami arra nem elég, hogy az arcodat és a nyakadat bekend vele rendesen- akciósan (!)  25000Ft-ért. :mrgreen:  Hááááááát....aki elhiszi, hogy ettől 10-15 évvel fiatalabb lesz, az vegye!  

Az idő kerekét nem lehet megállítani.  Véleményem szerint  egy kis szerelem még ebben a korban is kisimítja a ráncokat,  jobban mint bármilyen csodaszer.  :)

Üdvözlettel:
Sym 
Kedves Ildikó,
persze, hogy minden szemlélet kérdése. Kinek a pap, kinek a papné.....stb. Természetesen a mozgás, a jó alvás, az egészséges táplálkozás  sem utolsó ha jól akarunk kinézni és nem utolsó sorban egészségesek szeretnénk maradni.

 Az én bevált receptemet megosztom, hátha valaki nem ismeri:
1 evőkanál olivaolaj, 1 db citrom kifacsart leve, 1 teáskanál méz  + 1 fej saláta.

Az olajat összekeverjük a citrom levével és a mézzel. Az egyik felét ráöntjük a  megmosott és feldarabolt salátára és elfogyasztjuk vacsira.  A másik felét pedig felkenjük az arcra, nyakra és a dekoltázsra. 

Próbáld ki, szuper és olcsó. Egészséges és nem tartalmaz semmi gyanús anyagot. :)

UI.:  A szem alatti ödémák mindig veseproblémára utalnak. 

Üdvözlettel:
Sym  
Kedves Sym!
A recepted tetszik! Kipróbálom.
Folytatom újabbal:
Kávézacc és oliva olaj - a legremekebb testradír. Felpezsdíti a bőrt, méregtelenít, fogyaszt (a bőrből távozásra szólítja fel a felesleges zsírt, vizet), narancsbőr ellen is kiváló. Selymes tapintású bőr az eredmény.
Az oliva olaj remek az ajkak szárazsága ellen is. 
Feszes popsit eredményez a gizgazok sarlózása, gyomlálás guggolva, és egyéb kerti munkák. Lehetőleg mosolyogva, fütyörészve, dalolva, gyönyörködve a szem elé táruló szépségekben.
Fiatal marad, aki mindig tud újabbat tanulni, aki szót tud érteni az ifjabb generációkkal, és aki még tud szívből, őszintén szeretni. 
Kit érdekelnek ekkor a ráncok?
Ylen 
Sziasztok :)
Nem,nem szeretnék fiatalabbnak látszani,mert mért is kéne ? Vállalom a koromat a ráncaimat ,mindent ,mert így vagyok én . Eszem ágában sincs attól szenvedni hogy az évek múlnak
és megereszkedtek a vonásaim :) Ez az élet rendje oszt csókolom :)
Nem néznek át rajtam az emberek,mert én sem nézek át rajtuk :)
Nem. :-) Pénztárca nyitogató csodaszerektől meg végképp nem.
A tudomány mai állása szerint ami megegyezik az én véleményemmel is a szem alatti ödémák , ráncok eltüntetésére legjobb csodaszer a sör. Hatásmechanizmusát a vesén keresztül fejti ki. 10 haveremből 9 a sört ajánlja. Szinte megőrülnek érte. :-)
Engem valójában a látszani szó zavar. De nagyon. Itt nem csupán pénztárca-nyitogatásról van szó. Elvekről is. Ki szeretne annak látszani, ami nem az?  
Kedves Maha! bizonyára kőkemény tapasztalat van amögött, amit állítasz. De ennek kúrának van egy icipici, szerintem nem elhanyagolandó hátránya is: az ödéma alászáll és átalakul sörpocakká. :))
Kedves Sorstársaim! Egy idősödő hölgy az orvosától kap egy nagyon egyszerű terápiát.A nő feje búbjára beépít egy kis csavart.A paciensre bízva,hogy amikor úgy érzi ,hogy szükség van rá használja tekerő srófot amikor nincs megelégedve az arcbőre fiatalságával..A hölgy fél év múlva jelentkezik az orvosnál, hogy iszonyatos nagy zacskók jelentek meg a szeme alatt. Az orvos válasza:Asszonyom ha így folytatja lassan szakálla is fog nőni./ Vajon a hormonoktól, vagy mástól????/ Üdv:Fanni
Azért, hogy fizikailag minél tovább fiatalok maradjunk sokat tehetünk. Mozgással, tornával,
megfelelő étkezéssel. A külső adottságainkban sokat jelentenek a gének, amit öröklünk.
Rá lehet ugyan segíteni, lehet, hogy ideig-óráig jelent valamit, de hosszútávon nem. 
Épp a gének hatására van aki szépen, van aki kevésbé szépen öregszik. El kell tudni
fogadni, hogy az idő nem áll meg felettünk. 
Sziasztok! A régi jó szlogen!! Igyekezz mosolyogni,szeretni,Az élet apró örömeit elfogadni.Szeress, szeress,nem baj ha magadat is egyre jobban!Ne panaszkodj,ne zsörtölődj,vedd elő a higgadt bölcsességed. És a belső kisugárzásodtól ragyogni fogsz! Üdv:Fanni
Szerintem, aki mindenáron fiatalabbnak szeretne látszani, a görcsös akarástól újabb ráncokat szerez.
Ha valaki nincs békében önmagával és a világgal, az bizony előbb-utóbb kiül az arcára.
Persze a Maha által javasolt sör -kúra jó ötlet lehet. Pár korsó után, ha a kúráló belenéz a tükörbe, tuti nem látja a ráncait. Igaz, nagy valószínűséggel mást sem :)
Csatlakozom Maha sörkúra-ötletéhez. Nem mond ám hülyeséget!
Tudtátok, hogy a sör méregtelenít, fogyaszt - manökenek naponta isznak alkoholmentes sört.
Műtétek után is ajánlják, mert előbb gyógyul a páciens. Az mellett, hogy tele van vitaminokkal, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása is van.
Én ugyan nem szeretem, de erősen gondolkodóba estem, hogy nyáron rászokok, hogy megszabaduljak a  néhány kiló feleslegtől. 
Ylen 
Egy üveg sör mindössze 200 Kcal. Ragyogóan beilleszthető akár egy diétás étrendbe is. És ha még fokozni szeretném a hatását, szűretlen búzasörrel egészíteném ki a táplálkozásomat. 
A szűretlen sör gyakorlatilag egy rostos ivólé. Talán még léböjtkúrához is alkalmas élelmiszer. :D
"Te Jenő azt írta az újság,hogy a sörhas az nem a sörtől van""De képzeld Jenő annak a nőnek aki a szeme aljáig tekerte a bőrét és a melle lett a szeme alatti zacskó,tovább feszítette a dolgot, és lehet,hogy attól lett sörfeje?" :D
Kedveseim, benne van a kérdésben " látszani" az arra jó, hogy megszerezz valakit pl. A lényeg , hogy meg tudd tartani és ott már a látszatnak nincs jelentősége. A titok, hogy elfogadd magad és tudd az értékeidet és máris megváltozik a kisugárzásod. "Szirmos"
cron