Dzsungel könyve..

láttam a bemutatóját, fantasztikusan látványos film, a mai technika és régi aranyos történet életre keltve ajánlom nézzétek meg
 
Hátrahagyunk magunkból valamit, mikor eltávozunk valahonnan. Ott maradunk, akkor is, ha elmegyünk. És vannak olyan dolgok bennünk, amiket csak akkor találunk meg, ha visszamegyünk arra a helyre. Önmagunkban tett utazás, mikor elmegyünk valahova, ahol az életünk egy részét töltöttük. Mindegy, hogy milyen rövid volt az az idő.(...)


Egy nagyszerű filmet ajánlok figyelmetekbe:

http://port.hu/adatlap/film/tv/ejfeli-g ... vie-144894
Testről és lélekről
Enyedi Ildikó filmje méltán kapott Arany Medvét!
Már maga az ötlet, hogy két ember egy történetet álmodik egyszerűen zseniális. :)

http://port.hu/adatlap/film/mozi/testrol-es-lelekrol-testrol-es-lelekrol/movie-174216
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Igen, nagyon jó film! Bár amíg csak a "természetfilm" része volt, nem voltam biztos, h végig kell néznem. De ahogy egyre jobban kibontakozott a sztori, lebilincselt a két ember játéka. Az enyhén autista nő reagálásai, a kapcsolatépítés sutaságai, a sok hűhó nélküli tiszta érzelmek, az egyszerű és mégis romantikus mozzanatok.
Szerintem mindenkinek látnia kellene. 
És egy másik film, amit az ezen az oldalon bóklászóknak fontos lenne látni.

Egy baráti társaságról szól. Három házaspár és egy szingli férfi rendszeresen összejönnek, vacsoráznak, beszélgetnek, együtt vannak. Egy ilyen alkalommal egyikőjük azt kéri, h mindenki tegye ki az asztalra telefonját és minden hívást, sms-t osszanak meg egymással, hiszen nincsenek titkaik, mindent tudnak egymásról. Megtörténik minden, amit csak el tudsz képzelni, sőt, még azon túl is.
Kiderül mennyire ismerik egymást, tudják-e kezelni az új infókat. A film végig izgalmas. Kacagtató, ökölbe szorító, mikor kivel szolidalizálsz, s még napokig gondolkodásra késztet.

Teljesen idegenek az olasz film címe. Az art mozik játsszák most is.

Jó szórakozást!  
A Baráti vacsorát hozzáadtam a megnézendőkhöz, csak még várom a megoldást, amivel össze tudom kötni a kütyümet a tv-vel... :?
Megnéztem az ajánlott filmet - Baráti vacsora - nagyon tetszett.
Köszönöm az ajánlást.
https://www.youtube.com/watch?v=o6vS8GVnNTI

Könnyű, szórakoztató, szerintem bájos film. Nem egy nagy durranás, de ki-ki megtalálhatja benne az "elgondolkodnivalót".
Magányos estékre pont jó ;)
Figyelmetekbe ajánlom a Brazilok című magyar vígjátékot. :)
A filmet nézvén, azon túl , hogy tükröt tartott a mai magyar valóságról, mélyebb érzéseket is előhozott belőlem. Elgondolkodtatott egy kicsit magamról is. Arra a következtetésre jutottam, hogy tök jól rendben vagyok belül, és nem a CT rétegfelvételeimre gondolok. :D
Még egyszer. Ajánlom mindenkinek! :)
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Én is ajánlok egy filmet :)
VÁRATLAN SZÉPSÉG a címe !!
Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától… már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek.
Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel – ha megéri.
A fantasztikus szereplőkkel készült film őszinte, szívbemarkoló, és bőven ad gondolkodnivalót nézőinek, miközben arról beszél, hogy a legnagyobb bánat is hozhat jót, mert élet és halál, szerelem és magány mind együtt alkotják a teljes életet.https://www.youtube.com/watch?v=OmXZ4u14qEo
cron