Sziasztok!
A PCT lehet, hogy valakinek a bakancslistáján szerepel :?

Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy filmet. A film címe Vadon ( Wild) Életrajz film.

"Cheryl (Reese Witherspoon) fiatal, mégis úgy érzi, mindent elveszített. Az élete összeomlóban van (és ő is mindent elkövetett, hogy tovább omoljon), de lát kiutat. Csak nagyon hosszút. Bár életében nem kirándult, egy hirtelen ötlettől vezérelve vándorútra indul. Több mint 1500 kilométert gyalogol az Egyesült Államok nyugati partvonalán. Átkel a Mojave sivatagon, megmássza a Sierra Nevadát, végiggyalogol Kalifornián és Oregonon, kibírja a havat és a forróságot. És legfőképpen: a magányt. Hosszú útja során persze sok emberrel találkozik, köt barátságokat és túlél néhány ijesztő kalandot: de az igazi társaságát a múltjából meríti. Menet közben a régi, elrontott élete szereplői kísértik. "

http://videa.hu/videok/film-animacio/vadon-B1bdGN3VZWZHLBbX


A film bejelentkezés nélkül megtekinthető az fenti linken.

Eva962
Sziasztok!
Rögtön még két film. Mindkettőt ajánlom mindenkinek.
Az Első film az Everest.

"A filmet a világ legmagasabb csúcsának meghódítására tett egyik kísérlet során történt hihetetlen események ihlették. Az Everest két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája. Ez a két expedíció az emberiség által tapasztalt egyik legdurvább hóviharral találja szemben magát. A hegymászók kitartását a bolygó legkönyörtelenebb elemei teszik próbára, csaknem lehetetlen akadályokkal kell megküzdeniük, és életük szenvedélye a túlélésért folytatott lélegzetelállító harccá válik."
https://videa.hu/videok/film-animacio/everest-teljes-film-a-az-full-RrNiWh381xxVwolF

A második film a Vándorút ( The Way) Sokan ismerhetik Szent Jakab zarándokútként, vagy El Camino, vagy Camino de Santiago néven.

"Tom fia a Camino de Santiago, vagy más néven Szent Jakab zarándokúton, egy viharban veszítette életét a Pireneusokban. A kaliforniai orvos Franciaországba, St. Jean Pied de Portba utazik a fia maradványaiért, hogy elintézze a formaságokat. Ám ahelyett, hogy ezután hazatérne, elhatározza, hogy beteljesíti a fia vágyát, és végigjárja a zarándokutat. Tom rájön, hogy az utazását tekintve nincs egyedül. A világ minden részéből érkező zarándokokkal találkozik, akik a saját problémáikra, életük értelmére keresik a választ."
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/vandorut-the-way-2010-PHfff0S9cFu0ovgG

A második filmhez van személyes kötödésem, tervezem az El Camino utamat, nem a teljes zarándokutat szeretném bejárni, csak egy részét az utolsó 300 kilométerét, Ponferrada León és Finistera ( Fistera) közötti szakaszt.
http://port.hu/adatlap/film/tv/carringt ... /movie-326

Aki szereti az életrajzi filmeket.
Hátha van, aki nem ismeri. Könnyed, de tanulságos film Julia Roberts főszereplésével.

https://vimeo.com/161837235
https://vimeo.com/162252124

Jó szórakozást!
https://www.youtube.com/watch?v=72aIa__oWYc

egy újabb. ha unatkoznál. magyar film...
https://www.youtube.com/watch?v=8QcMlbipv8k

Egy szép történet barátságról, elmúlásról. A filmet online meg lehet nézni a filmezz.eu-n.
https://youtu.be/Dv2JFLycPOs

Életrevalók

Ajánlom mindenkinek ,aki műproblémákat ,műbalhékat gyárt :)
cron