jutiq

A bátyám cipőjében
Kedves, romantikus, könnyű, de jó film. Nekem kedvencem. Olyankor nézem, amikor csak lazulni akarok, de pozitív érzésekre vágyom.
https://videa.hu/videok/nagyvilag/a-bat ... p7rEpYJudD

Örülök, h az Új barátnő tetszett. Akkor mindenképp nézd meg A dán lány c filmet. Keményebb, megrázóbb, és nagyon elgondolkodtató.
Csak akkor nézd meg, ha úgy gondolod, nyitott vagy bármire.
https://videa.hu/videok/film-animacio/a ... lKjT6Q4SKs

ditke

Az Életrevelók bent van a listádban? Az is jó kikapcsolódásnak. Zseniális :)
https://videa.hu/videok/film-animacio/e ... CFmZeoPini
Kedves Ditke! Közben megnéztem a Nicholson filmet (Lesz ez még így se!) Egy darabig nagyon tetszett, de az utolsó kb. fél óra már kevésbé...
A Bátyám cipőjébent holnapra tervezem, a Dán lányt pedig majd legközelebb ha lesz időm "mozizni" Azt gondolom, kellőképpen nyitott vagyok...Egy film van, amire nem eléggé. Egyszer az előzetesét láttam a Salónak, azt nem vállalnám be, már csak azért sem, mert a könyvet sem bírtam elolvasni...
Az életrevalókat nemrég látta kicsifiam egy osztálybulin, tetszett nekik. Felírtam a listámra :-)
És a Síró játékot is felírtam, mert bár már láttam, valszeg Az új barátnő hatására, nagyon szeretném viszontlátni :-) Nagy kedvencem volt, bízom benne, hogy másodszorra is tetszeni fog :-)
Úgy alakult, hogy beelőzött az Édes november, az édes Keanuval a főszerepben :-)
A kritikusok szörnyen lehúzták a filmet és a főszereplőket is...Én szerettem őket...Kedves kis film volt, megkaptam a napi transzvesztita adagomat is :-) A biztonság kedvéért rákerestem erre a szóra, és többek között ezt találtam: "Szóval előfordulhat, hogy valaki bár nőnek születik, transznemű férfi szeretne lenni, és eközben a férfiakhoz vonzódik, ezért ő homoszexuális." Fantasztikusan színes az élet fája :-)
Kedves Ditke! Megnéztem A bátyám cipőjébent. Tényleg kedves, szívmelengető film, de sajnos ez sem tudott most felvidítani, mert az eltűnt cicám miatt aggódom... :-(
a kardforgatónő sajnos a II.rész nincs meg
Kedves Árpád, A Kardforgatónőt felírtam a listámra, amely egyre hosszabb lesz, pedig mostanában sok filmet nézek...Lássuk csak szép sorban...

Pár lépés a mennyország.
Már csak Keanu miatt érdemes volt megnézni, de rajta kívül játszik benne Anthony Quinn és Giancarlo Giannini is...Gyönyörű táj, egy szép szerelmi történet. mi kell még a boldogsághoz? :-)

A dán lány

Igaz történet egy dán festőről, aki Nő szeretne lenni. Akit az alapsztori nem sért, okvetlen nézze meg!

Végállomás esküvő

Ismét egy Keanu film, de ebben sem nem szép, sem nem kedves...Állítólag romantikus vígjáték, de én nem sok romantikát fedeztem fel benne :-) Na a végén egy icuri picurit. :-)

Vadállatok a fedélzeten

Nem is értem, hogy tudtam úgy felnőni, hogy még nem láttam! Tominak is nagyon tetszett :-)

Életrevalók

Toma már látta a suliban, nekem is tetszett

Johnny English, Mr Bean nyaral

Nem egymás után néztük meg, nekem a második jobban tetszett, de az első is szupi volt :-)

Apa csak egy van

Már megint egy nőnek öltöző férfi, Toma is imádta

Isten veled ágyasom

Ezt persze egyedül néztem, és imét egy női férfi...Kemény, kegyetlen film, de nagyon szép.

Brian élete

Az első Monty Python film mindkettőnk életében és megegyeztünk, hogy nem az utolsó! :-)

Királylány a feleségem

Anyu tévéjén hármasban néztük. Azt hittem Tomának nem fog tetszeni, de tévedtem. Engem már nem ragadott magával, pedig gyerekkoromban szerintem legalább évente láttuk, és nem tudtam megunni :-)

Kapj el ha tudsz

Kedves, izgalmas, két remek főszereplő (Tom Hanks, Leonardo DiCaprio)

Kincsvadászok

Azt hittem ebből sem lehet baj, ehhez képest elég horrorisztikus volt. Többször is bocsánatot kértem Tomitól a nézése közben :-)

Csúcsformában

Ezt a nagyfiam javasolta és hármasban néztük. Terveink szerint a folytatások is sorra kerülnek majd, no meg Jackie Chan további filmjei is. Na és persze Jackie-ről eszembe jutott a Nagy Előd, szóval a Sárkány is hamarosan közbe fog lépni :-)

A végére három Felnőttfilm amiket természetesen egyedül néztem...

A halál és a lányka

Még aktív mozibajáró korszakomban imádtam Polanskit és most sem csalódtam benne. Aki még nem látta, okvetlenül nézze meg. Van benne némi verbális borzalom,ezért aki nem bírja azt sem ha "csak" beszélnek kínzásról, annak nem ajánlom.

Priscylla a sivatag királynője

Vicces road movie három pucc királynőről (nőimitátor férfiak) akik egy kisbusszal szelik át az ausztrál sivatagot és néha bajba kerülnek...

Síró játék

Pryscilla hatására éreztem úgy, hogy újra látnom kell. Akkoriban amikor a mozikba került, nagy hatással volt rám, ami persze másodszorra már nem volt olyan ütős...