Kedves Shezán!
Igen teljesen egyetértek veled. Én picit idősebb vok nálad,de ez persze nem számít ebben a korban.
Én is rettenetesen szeretek kondizni. Az elmúlt 15 évben rendszeresen csináltam is,annak ellenére hogy már több Nőgyógyászati műtéten túl vagyok,de most sajnos a 3. után már nem lehet tovább kondizni. Ez nagyon lesúljt engem,mert lassan ki van zárva minden ami mozgás. na jó lehet úszni,és sétálni az is valami,de nem az igazi :( --Persze sokan lustaságból nem sportolnak ez igaz,vagy az idejük nem engedi,de még a pénztárca is közbeszólhat. Valljuk be nem olyan olcsó a sportolás sem.
Használd ki a lehetőséget hogy kondizhatsz. Nekem fáj a szívem érte.-Sajna így alakult,de azért nem fogom elhagyni magamat.
Üdvözlettel: Lizamona :)
Kedves Lizamona,

Köszönöm, hogy megtiszteltél a hozzászólásoddal.
Nagyon jó egészséget kívánok Neked : )
Csodálatos dolog jó kondiban fizikailag aktív eletet élni idősebb korban is. Valamikor én is futottam és kondiztam is sokat. Mostanában inkább rendszeresen járok táncolni, 3-4 óra rock&roll és garantált a jó kondi és fantasztikus kedv. Az Újpesti Kulturális Központban kéthetente vasárnaponként fellep az Anonymus zenekár, akik 60-70 évek zenéjét játszanak és nemcsak 60-70 éveseknek :). A láb mindig kéznél :) van, tessék kipróbálni:
https://youtu.be/UohnFXtaa-E
kedves Klubtársak!
Csatlakozom az előttem szólóakhoz, én is az aktiv tevékenység hive vagyok mind fizikai, mind szellemi szinten.Bár már az 50 ++ körül vagyok nyugdij mellett még dolgozom és a sportnak egy nyugisabb-de nem sokkal könnyebb- változatás gyakorlom : jógázom.Ennek köszönhetem, hogy nincsennek izületi gondjaim,rugalmas és hajlékony vagyok, ami nem csekély dolog a mindennapi feladatok elvégzése során.Mindenkinek ajánlom kezdjen mozogni... keresse meg azt a mozgásformát ami neki kedvező és jól érzi magát tőle, hiszen most már van rá időnk....
Sziasztok! Régen jártam erre.... kiváncsi lennék akikkel két évvel ezelőtt beszélgettünk az 5 tibeti jógáról elkezdték-e, és érezték e a jótékony hatását?Volt e kitartásuk ahhoz , hogy megszünjenek az izületi problémáik, vagy a fájdalom győzőtt és abbahagyták? Ha még tagok örülnék ha irnának egy pár szót magukról...én továbbra is jógázom és mindenkinek ajánlom,hogy keresse meg azt a mozgásfajtát amiben örömét leli nagyon sokat segit a mozgékonyságunk megtartásában......