Sziasztok!
Olvasgattam itt a fórumon a hozzászólásokat és fájt a szívem,hogy messze lakom Budapesttől,ezért nem tudok részt venni a jobbnál jobb programokon.Jelenleg még Mosonmagyaróváron élek,de sokat vagyok Győrben és tervezem az oda költözésemet is a jövőben.Arra gondoltam,itt is kellene hasonló kis társaságot szervezni.Egy-egy közös program,séta,kirándulás,vagy biciklitúra....mikor,mi, még nincs konkrét tervem,először tudnom kell,van-e igénye(rajtam kívül) az itt élő hölgyeknek,uraknak ilyen közös programra.Nem szeretnék konkurencia lenni az 50plusz klub hasonló csoportjainak,de higgyétek el,Nekünk itt a Nyugati határszélről nem egyszerű olyan messze utazni mondjuk egy barlangtúráért,ami kétségtelen,hogy különleges élmény.Nekünk közelebb van a Bakony(ami szintén csodálatos), Pannonhalma,vagy érdekességnek a víztározó Gabcikovónál.....de sorolhatnám.
Szóval,kíváncsian várom a jelentkezőket!!!
Üdv mindenkinek!! Márti
Kedves Márti!
Nagyon jó ötlet, ha megyei szinten próbálsz összehozni egy kis csapatot! Biztos vagyok benne, hogy ott is vannak egyedül emberek, akik szívesen alkotnának egy kis társaságot. Az első lépés ahhoz, hogy társra leljünk, az ha kimozdulunk otthonról, és új emberekkel ismerkedünk, minden görcs nélkül. Ha már sikerül agy jó kis társaságban megvetni a lábunk, lesz önbizalmunk arra, hogy bárkivel szóba tudjunk elegyedni! 
Remélem jelentkeznek a Győr és Mosonmagyaróvár közelében élő klubtagok és kialakul egy jó kis csapat! 
Sok sikert, drukkolok, Katakat 
Szia Katika!Kicsit el vagyok keseredve!Bár ismerve a többi társkereső oldalról,meg személyesen is az itt egyedül élő sorstársainkat,sok mindenre nem számítottam.Azért reménykedtem,hogy talán páran mégiscsak megmozdulnak.Nem tudom,mi lehet az oka,hogy ennyire nem jelentkezik senki,pedig már sokan benéztek az oldalra.Jelentkeztem regionális csoportra is,de még arra sem kaptam választ,valójában nem tudom,annak mi a menete.Kaptam e-maiben egy felhívást és arra jelentkeztem ezzel a csoporttal.
Minden esetre nem adom fel,a bicikli túrára mindenképp elmegyünk,de lehet,hogy egyedül leszek GY-M-S.megyei. :lol: Csak jöjjön már a jó idő!!!Milyen sűrűn jössz Győrbe?Remélem sikerül összehoznunk egy talit!
Üdv:Márti
Kedves Márti!
Semmiképp ne keseregj, mert látod páran azért próbálkozunk a mozdulással, és valami eredménye biztosan lesz. Felvesszük a kapcsolatot más formában is, s hidd el, néha össze tudunk majd jönni!
Sokakat ezek szerint kielégíti a képernyő bámulása, s nem a lehetőség kihasználása. Pedig a fotelből jó kimozdulni, élménnyel tölt el, felvidít,célokat könnyít. Egész biztos, hogy elmegyek hozzád. Már csak azért is, mert valahol Óvár szélén láttam pár éve egy kirakodós boltot kerámiákkal, s kinéztem egy többrészes csigát a kertbe. Az kell nekem! 
Lehet, hogy az emberek várják a jobb időt, türelemmel viseld.
Üdvözletem: Anikó 
Kedves Márti!
Csak üdvözölni tudom az elhatározásodat és lelkesedésedet.
Győr, kis hazánk egyik gyöngyszeme, legalább is szerintem. Látnivaló pedig akad bőven.
Hogy oldjam kicsit a szkeptikus hangulatodat, engedj meg kérlek egy pici javaslatot.
Természetesen nem bántó szándékkal mondom, de az , hogy gyertek el Győrbe, aztán majd kigondolunk valamit, ez nem vonzó.
Ha jól ismered a várost és vállalod a házigazda-idegenvezető szerepét, egy részletes programot kellene kidolgoznod. Milyen látnivalókat érdemes megnézni , milyen egyéb programot javasolsz, és konkrétumokkal , időpontokkal kiírni a lehetőséget. Pl el tudok képzelni délelőtti városnézést, esetleg du.-i színházi programmal összekötve./ Persze ez csak 1 kósza ötlet/ Hétvégén vannak 3 órakor is előadások.És mondhatom, hogy a Győri Nemzeti Színház vetekszik akármelyik másikkal./ /Tavaszig még van idő erre/
Hidd el lesz jelentkező.Ha pedig nem , nincs tétje, hisz nem kell szállást foglalni, időre menni stb. el lehet halasztani, ha nem érdeklődik senki.
De ezt nem gondolnám. Mivel én közel lakom, ha úgy adódik Veled tartok. Abban is biztos vagyok, ismerve a Túraklub-os "lányok" - " fiúk" lelkesedését, közülük is lesz akinek tetszeni fog a program.
Hisz Komáromba is szívesen eljöttek, + 40 km nem hiszem, hogy visszatartó erő lenne. Meglátjuk.
Ezen túl remélem, hogy az én barátaim közül is lesz aki velem tart.
Ami az odajutást illeti, azt is érdemes összehangolni.A vonat is jó megoldás, hisz a pályaudvar a belváros közelében van. De a telekocsi is kiváló ötlet, mint ahogy Anikó is írta. Én már többször utaztam így és mondhatom olcsóbb és gyorsabb.
Jó szervezést kívánok és várjuk a tavaszi programot :)
Üdv: Mara
Kedves Lányok!
Igazán jólesik a lelkesítésetek!Természetesen lesznek konkrét program javaslatok,itt most egyenlőre csak az igényeket szerettem volna felmérni.
Nagyon várom a jó időt,hogy kitavaszodjon!Igaz a kertben is megszaporodik a munka,de azért talán jut idő a kimozdulásra is,hisz gyönyörű az éledő természet.Jó ötlet a színház,szívesen megyek én is,ha van kivel.Annak idején a családdal sokat jártunk,pl.:rendszeres program volt karácsony másnapján a délutáni előadás a gyerekekkel.Nagyon élvezték.Majd megnézem a színház programját,de javasolhattok Ti is bármit,ami érdekelne Benneteket,amit szívesen megnéznétek.
Nekem az év eleje a munkáról szól elsősorban,sokat dolgozom,pluszban még a lakásom kiadásával is bajlódom,de remélem egy hónap múlva már minden sínen lesz és lesz időm a programok kidolgozására is.Netán szerveznétek valamilyen programot a hónap vége felé Székesfehérváron,vagy Gárdonyban és környékén,szóljatok.Minden hónapban (a vége felé)az egyik hétvégét ott töltöm.Édesanyámat megyek meglátogatni Adonyban és ilyenkor,vagy az egyik lányomnál szállok meg Fehérváron,vagy a másiknál Gárdonyban.Szívesen csatlakozom hozzátok,ha épp akkor szerveztek ott valami programot.
Üdv.mindenkinek:Márti
Mártikám!
 Jövő héten vasárnapra ceruzásan beszéltünk az újdonsült csapattal egy Nádasdy kastély+ Agárd gyógypancsolást. Részt tudnál venni??
Üdv: Anikó 
Szia Anikó!
Pont terveztem a Gárdony-Adony utat.Még nem döntöttem,hogy most,vagy a jövő hétvégén mennék.Még nem beszéltem a lányommal erről,nem tudom mi a programjuk,otthon lesznek e.Most a másik lányom,aki Fehérváron él,az kiesik,mert Ők a húgáékkal síelni mennek és így ott nem alhatok,sőt haza is jobban kell sietnem,mert a kutyusunkat nem lehet sokáig magára hagyni.Ha megyek is csak az Agárdi fürdőt tudom most bevállalni.Kb. mikor érnétek oda és meddig szándékoztok maradni,mert nekem még haza is kell érnem 2x-i átszállással,mert hétfőn dolgozom.Nagyon szívesen mennék,szeretnélek Benneteket személyesen is megismerni!Örülnék,ha össze tudnánk hozni!
Üdv:Márti
Ui.A másik Fórum oldalon is jeleztem picivel korábban ezt a szándékomat. :lol:
Szia Márti!
Mi pénteken újból találkozunk, ha többeknek jó, akkor megyünk. Megírom majd a részleteket, ha már tudom. Szép napokat kívánok: Anikó 
Kedves Győri ,Óvári és környékbeli klubtagok! Nem tudom,láttátok-e,hogy Vajk és Katakat szerveznek június végén(júni.29-júli.5-ig) egy szigetközi kenu-és kerékpár túrát.Felhívnám erre a figyelmeteket és nagyon örülnék,ha hozzám hasonlóan csatlakoznátok a túrához.Nagyszerű lehetőség lenne arra,hogy a környéken élőkkel összeismerkedjünk,és új barátokat szerezzünk az ország többi részéből.Helyismeretünk segítségére lehet a szervezőknek is.Jelentkezési szándékotokat Vajknál,vagy Katakatnál a Fórumon tehetitek meg,de jelezhetitek nekem is,és továbbítani fogom!Nagyon örülnék,ha megmutatnánk,mi is aktívak vagyunk ezen a vidéken!!! :-) :-)
Üdvözlettel:Márti
Kedves megyei Klubtagok!
Mint tudjátok,júni.30-én,azaz kedden indul a Szigetközi kerékpár és kenu túra.A "bázis" a Kisvesszősi Kemping Dunasziget/Cikolaszigeten lesz.Itt fog táborozni a csapat.Innen indulnak a túrák.Lehet csatlakozni,sőt örülnék,ha minél többen csatlakoznátok,1-1 napra.Utolsó nap Győrben leszünk,ott ér véget a túra.Felhívom erre a Győri klubtagok figyelmét,csatlakozhatnátok hozzánk!Akinek van kedve,írjon,hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot,tudjunk egyeztetni a csatlakozással kapcsolatban.
Gyertek!!Jó lehetőség a személyes ismerkedésre!Várunk szeretettel!
Üdv:Márti
Nagyon sajnálom,hogy senki nem kapcsolódott be a környékünkről a Szigetközi túrába!Kár,hogy ilyen nagy a passzivitás,nem tudjátok,mit hagytatok ki!Nekem (aki elég jól ismeri a Szigetközt)is nagy élmény volt,főleg,hogy egy nagyon jókedvű,50+ klubos csapattal lehettem együtt.
Felhívnám a figyelmeteket egy közelgő rendezvénysorozatra,ami Mosonmagyaróváron ingyenesen kerül megrendezésre évek óta.Itt találjátok az idei programokat.
www.szentistvanfeszt.hu
Ki tart velem?
Üdv:Márti
Sziasztok! Úgy látom,hogy nagyon sok látogatója van az oldalnak,már lassan elérjük a 750-es számot.Ellenben a hozzászólások és a csatlakozók nem tolonganak és ez elkeserít.
Teszek egy utolsó kísérletet és egy konkrét programot ajánlanék! A Szent István napok keretében Mosonmagyaróváron Illés koncert lesz,erre invitállak benneteket! Találkozzunk augusztus 22-én 20 órakor Mosonban a nagyszinpaddal szemben,a katolikus templom bejáratánál.
Várok mindenkit szeretettel!
Üdv:Márti
Szia Márti !

  Nagyon jó a fotód :) !  Igen sok szép  dunántúli látnivaló is van, bízom benne, hogy tudunk találkozni valamelyiken. Sajnos az eddigiekre egyéb elfoglaltság miatt nem tudtam jelentkezni. Azt is látom, hogy Veszprém környékéről nemigen van jelentkező, pedig össze lehetne állni, akár telekocsis módszerrel is. Nagyon sok szép helyen jártam már, de sok van, ahol nem.
Köszönöm a szives invitálást, remélem összejön.
Üdvözlettel:lilao. 
Szia Liao.!
Köszönöm,a fotó most készült Mártélyon ,a közös vacsoránál.Sajnálhatod,hogy nem voltál.Nagyon jól éreztük magunkat.Nem tudom,milyen az érdeklődés Veszprém környékén,arra nem vagyok ismerős.Azt viszont tudom,hogy itt Győr-Moson-Sopron megyében semmilyen.Nem lehet megmozgatni senkit.Ezt az oldalt is már több,mint 800-an megnézték,de látod,senki sem jelentkezik,hogy csatlakozna.De nem csak itt,az eddigi rendezvényekre sem ment innen a kolléganőmön és rajtam kívül senki.Itt volt a Szigetközi túra is,ami szintén nagyon jól sikerült,arra sem jöttek,pedig az helyben volt.Ez az Illés koncert lesz az utolsó próbálkozásom,aztán feladom.Ha nem,hát nem .Nem erőszak.....Vannak a klubban (egyre többen is) akikkel szívesen megyünk túrázni,kirándulni,rendezvényre...stb
A Pilisi túrára,ha tudsz,gyere Te is! Ismerkedjünk meg személyesen is!
Szép napot !!!
Üdv:Márti