Sziasztok!

Megszakításokkal kb. 10 éve űzöm ezt a szép sportot, sajnos nagyon magányosan. Mivel Ausztriában élek és itt nem elterjedt a magyar íj, így nincs kitől tanulnom, nincs kivel közösen gyakorolnom. A dolgot még azzal tetéztem be, hogy íjászgyűrűvel lövök. :shock:
Jó lenne legalább itt egy pár ismerősre szert tenni (nem muszáj gyűrűsnek lennie!), közösen megbeszélni az esetlegesen felmerülő problémákat, sőt alapvető dolgokról is szivesen beszélgetnék. Érdekel az íjászöltözet is, nem szeretnék mindent keverni.
Nézegetem az örömíjász versenyeket, talán jövőre elmennék egy-kettőre, ahol van esélyem nem az utolsó helyen végezni. :lol:

Íjászok jelentkezzetek!

Üdv: Szilvi
Én mostanság próbálom.. próbálom újra célba venni a nők szívét, de nem sok sikerrel. Lehetséges, hogy meg kellene próbálnom a hagyományos módon ? :-)
"Hey, William, Tell me, te meg mit vigyorogsz már előre ?
- Nem tudtad...apám, ez egy örömíjász verseny." :-)
Tényleg.. Szilvi, elmondanád h. mit jelent ez ? Gondolom nem azt: örülök hogy eltaláltam. :-)

L.
Hm.... azt hittem Magyarországon az íjászat olyan nemzeti sport.....minden sarkon van egy szakosztály....bár lehet, hogy az ottani tagok lelkesen gyakorolnak és nem itt a fórumon olvasgatnak.
Ha jól értelmeztem, az örömíjász verseny azt jelenti, hogy elmegyek amatörként, jól érzem magam és (majdnem) mindegy, hanyadik helyen végzek. Szóval nem a pontok, hanem a szórakozás áll az első helyen.
Örömíjász = Ámor nyílával?
Akkor van öröm ha eltalál .... :-)
Bocsi csak viccelek... :evil: :evil:
Az a baj (vagy mégse?) hogy 30 éve Ausztriában élek és csak 10 éve íjászkodom. Ez azt jelenti, hogy az örömíjász fogalom nekem se tiszta, örülnék, ha valaki pontosan meghatározná, hogy mit is takar. De addig is fogjuk Amorra.....nekem se ártana, ha eltalálna :-))))