Kedves Mikolt!

A vicc jó.

De a lényeg mégis csak csak az, hogy sikerül, vagy nem sikerül.

A vicctől függetlenül.

Nem?
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kedves Belmonte!

Aki nem a saját öröméért csinálja, annak minden sikerül vagy így vagy úgy akárhány éves. Éppen most 19 éves a Szex és New York már kultikusnak mondható c. film és íme az egyik idézet a filmből:

"Az orális szex isten ajándéka a nőknek. Anélkül is élvezhetsz, hogy aggódnod kéne a terhesség miatt."

Azt hiszem, már nem sokan itt az 50pluszban aggódnánk a terhesség miatt 8), de a műfogsor miatt sem kell aggódni senkinek, hiszen ebben az esetben nem kell rágni :D :D :D

Mindenkinek kellemes időtöltést!
Mirage

18-eves-a-Szex-es-New-York-A-kedvenc-idezeteink_36ab5cc90b41e7bf74a33e83e3a6d908.jpg
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kedves Belmonte!

Azért a sikerhez vezető út is lényeges. :D :D
Kedves Mirage!

Imádom azokat a hölgyeket, akik érzékletesen élik meg a lényeget.

Kívánom, hogy életük végéig találják meg örömüket ebben.
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kedves Simi!

Ebben is egyetértünk!
Végigolvastam mindent :)

Számomra nem probléma a szexről beszélni- no nem a saját szexuális életem részleteit kikotyogva- sem a nyilvánosság előtt, sem a partneremmel. Nem vagyok álszent.

A rendszeres és jó szex az egészség része.ám az igények mindenkinél másak lehetnek.
Én általában statisztikákból dolgozom, szeretem a tényszerű dolgokat .
Fiatalabb korban napi sokszor van szex, mert tombolnak a hormonok és a libidó az egekben.
Persze vannak kivételek, van aki már akkor sem annyira vérmes.
Haladva az idősebb kor felé csökkenést mutat a tendencia,de általánosítani ittt sem lehet.
Férfiaknál általában 40 éves kortól- urológus barát szerint-jönnek a gondok. Sokaknál megnagyobbodik a prosztata, magas vérnyomás, stressz következtében a teljesítmény drasztikusan visszaesik. Orvoshoz kevesen járnak.próbálkoznak a reklámozott termékekkel.
Ám azért egy középkorú férfi még bírja és igényli is, van aki akár naponta is.

A statisztikák szerint a magyar nők közül nagyon sokan sosem élnek, éltek át igazi orgazmust, nem elégülnek ki. Az idősebbek körében -tisztelte a kivételeknek- sok a prűd ember.Ám a pasiknál is lehet hiba,mert frigid nő szerintem nincs. Egyesek magyarázzák azzal, hogy mely korban szocializálódtak.

Hát, nem tudom. Illik felnőni szerintem ilyen téren is.
Én nem tudnám elképzelni, hogy lefekszem a partnemmel, lekapcsoljuk a villanyt, csak sötétben, szétteszem a lábam ő pedig ott gyömöszölget kedvére.Megbeszéli két ember , neki mi a jó, akár szex közben is,mert maximálisan ki akarjuk, hogy elégüljünk.Aki nem ismeri a testét, nem ismeri a másikét, nem felvilágosult, nem aktív résztvevő, az csak kefél.
Az ESZO-t kötelező olvasmánynak tartanám mindenkinek aki szexuális életet akar élni.

Czeilzer Endre hivatásánál fogva tudta mi a dörgés férfiaknál szépkorúan is..Ő a nagyon kevés kivételhez tartozik, abban az életkorban már azért nehezen hihető, nagyon keveseknél.
. Ám van Viagra is, nagyon sokan idősebb korban már csak ilyesmikkel tudnak szexuális életet.Egy férfi mesélte- nagy kujon volt 60-hoz közel-, hogy az aktuális barátnője miatt Viagrát szedett,mert a nő elvárta a teljesítményt. :)
Vannak injekciók is. Egy közel 70 éves fazon péniszgyűrűt húzott a nemi szervére ,mert már másképpen nm áll fel neki, és úgy fotózta le magát és tette fel ajánlgatva magát társkereső oldalon. Vén hülye,már bocsánat. Több esze lehetne.
.:D Idősebb, érdeklődő nőktől hallottam :D


Kétségtelen, idősebb korban is létezik szex.
Sokan középkorukra érik el a szexuális kiegyensúlyozottságukat.,Olvastam -orvosoktól, szexológusoktól -hogy sok nő csak negyvenévesen talál magára., vannak akik később.
Sokakban elmúlik a bizonyítási kényszer erre az életkorra.
Ezt az életkort tartják annak, amikor egy nő, ha nem prűd, már mindent tud.
Vagy illene tudnia.

A statisztikák szerint inkább a férfiakat foglalkoztatja , hogy meddig bírnak teljesíteni.
Nagyon félnek attól, hogy elveszítik a férfiasságukat.
Akinek már nem működik az talán megnyugszik, ha úgy hallja másnak sem az ő korában.
Egy hozzászóló szerint erről nem beszélni,hanem csinálni kell.
Így van.
Vigyázni magunkra, figyelni magunkra, orvoshoz járni kontrollokra.
Szerintem egy nőt is foglalkoztatja az, hogy meddig tud aktív résztvevője lenni egy együtt létnek. Hogy az ez irányú vágyai meddig intenzívek, esetleges változások mennyire és milyen mértékben fogják befolyásolni. A testének fiatalságát meddig tudja megőrízni, öregedés folyamatát hogyan tudja lelassítani. Hogyan tudja elfogadni a megmásíthatatlant, mindezek mellett hogy tud elégedett, sugárzó egyéniségével vonzó maradni.
Csenta hozzászólásait olvasva folyton az alábbi idézet jut eszembe: "Csak abban a statisztikában hiszek, amit magam hamisítottam."

Én nem hiszek a statisztikákban. Azokban sem, amik elvileg konkrét tényeken alapulnak (pl. egy gazdasági társaság mutatói), mert láttam már számtalanszor, hogy egy adatot hányféleképpen lehet bemutatni/magyarázni. (Pl. a viccben, amikor három induló közül az orosz harmadik, az amerikai második lett, de a Szovjetunióban ezt anno nem lehetett így tálalni, ezért ezt mondták be a hírekben: A Szovjetunió csapata az előkelő harmadik helyen végzett, míg az USA csak utolsó előtti lett :lol: )

Az emberek szokásait bemutató statisztikák pedig vszínűleg nem felelnek meg azoknak a követelményeknek, ami alapján az eredményekről bátran ki lehet mondani, hogy a teljes lakosságra nézve relevánsak. Gondolok itt arra, hogy a válaszolók száma és összetétele nem éri el a kívánt mennyiséget, és nem tükrözi híven a társadalom szerkezetét.

Az internetes statisztikákat pedig jobb is, ha hagyjuk.
Minden statisztika ereménye azt mutatja amit a megrendelője látni kíván.
VagyimPetrovics írta: Szervusz Belmonte!
Egy ideje már, majd négy éve, hogy olvashatom írásaidat. Eleinte kíváncsian, ma már csak megrészegülve a borzongástól, amit nárcisztikus kommentjeid okoznak, de ez a mostani... hát ne kerteljünk, ez már a vég. Hofi azt mondaná, hogy ennél lejjebb, csak, ha a béka is jelenthet.
Most komolyan azzal akarsz etetni, mert ugye erre megy ki a játék, hogy neked még feláll? és abban a harmonikus házasságban, amit vizionálsz ez mennyire fontos? Ja... és, hogy fontos a véleményünk?
Agyrém!
Az egoizmus feldob, vagy riaszt?
Ragaszkodom egy csatolt önarcképhez a válaszodban..., de lehet több is, csak, hogy lássam kivel beszélek.


made my day :D