Egy kérdés, kérés a klubtagokhoz: ismertek olyan utazási irodát, amelyik hazai tájakra, magyar városokba indít társas utakat? Busszal, szervezett programmal, idegenvezetővel.
Tavaly voltam kétszer Ausztriában, felejthetetlen élmény volt mindkettő, de nagyon fárasztó. És hát annyi gyönyörű hely van itthon is, amit érdemes látni.
Nézelődöm az interneten, de nem találok olyan irodát, amelyik belföldi társas utazásokkal, buszkirándulásokkal foglalkozna. Ha valakinek tudomása van ilyenről, kérem, ossza meg velünk!
A Ken-edi Travel indít belföldi egynapos kirándulásokat is.

https://www.keneditravel.com/index.php?page=content&tid=631
Kösz, ezek tényleg jók.

Valószínű, hogy nagy az érdeklődés ezekre az utakra, nem véletlen, hogy már két hónappal előre beteltek az utak. Vajon akkor miért nem foglalkozik több iroda ezzel?
Indítsd egyet!!!!!

Hiánypótlás :) 
Kellemes hétvégét mindenkinek! Kedves camparijuice! Nagyon jó kül és belföldi utak vannak a ROMCAR TRAVEL irodánál is! :roll:
Esetleg holnapi napra: Soroksári Botanikus Kert - Terefere parti Betty60 szervezi -
Baráti üdvözlettel: Erzsike
Velük is lehet hazai utakra menni.

http://www.vandorbot-turacsapat.hupont.hu/
Bár nem én kértem, de belenéztem! Hu, de jó utak vannak benne. Köszönöm Jagica az ajánlást! A május 6.-i túrára már megyek is! :roll: Jó időt, jó túrákat és túratársakat mindenkinek! Írány az egri -fa- vár! :arrow:
Mindenkinek köszönöm az értékes hozzászólást.
Kedves Zsikem! Amikor a fórum témát indítottam, nem úgy gondoltam, hogy csak az én megelégedésemre születhetnek bejegyzések. Gondolom, többeket érdekel(het)nek a hazai utazások, kirándulások, lehetne ez a topik a lehetőségek tárháza, a tapasztalatcsere színhelye, de akár kötetlen beszélgetés is jöhet minden utazással kapcsolatos témában.
Lehet, hogy már későn vettem észre! A Zseppelin utazási iroda is szervez belföldi utakat, és a Cartour utazási iroda Barátság klubja. Mindkettőt ismerem, az utóbbinak évek óta tagja vagyok, sokat utaztam már velük. Üdv!