:P Szuper volt :D
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Sziasztok!
 Épségben megérkeztünk az otthonainkba.
 Nagyon szépen köszönjük Hamucipőkének és Misának, hogy fogadtak és kalauzoltak bennünket. Nem is tudom mi lett volna velünk ha példának okáért nekem kellett volna értelmeznem egy szlovák nyelvű étlapot, vagy a fürdőben elmondani a recepciósnak, hogy a szekrényben felejtettem a telefonomat amiben az összes fontos adataimat és az agyamat tárolom.
 A víz szenzációs volt. Már most visszavágyom kb. 70 fokos sós vízbe majd egyazon lendülettel az 5 fokos édesbe.
 Az első napi fürdés után megszálltunk egy éttermet és jól bevacsoráztunk. Ezután Misáék vendégül láttak a szobájukba. Ismét megkóstolhattuk a legendás mézborukat majd heves pezsgőzésbe kezdtünk. Itt kérésemre Hamuci majdnem megtanított szlovákul. Majdnem memorizálni tudtam , hogy kell kérni reggelire egy pezsgőt mazsolás kuglóffal. A kuglófra még emlékszem.. Sampanszki vagymi .  Megbeszéltük a másnapi programot. Mindenki az ismételt fürdőzésre szavazott. Utána elköszöntünk Misáéktól és Lévára mentünk.
 Megnéztük a várat majd a múzeumot. Az ebédnél mindannyian izgatottan vártuk, hogy mit hoz nekünk a semmilyen nyelven nem beszélő pincér. Én lazára vettem a várakozást miután Hamuci megtanított szlovákul. Gondoltam, nagy meglepetés nem érhet ha pizza klobaszovát rendelek. Hazafelé menet még megnéztük Bényben a körtemplomot és az Árpád kori templomot. Kávéztunk, forralt boroztunk egy jót az esztergomi trafóban majd hazafelé vettük az irányt. Hamucipőke és Misa után köszönöm szépen Zsannának, Borbikának, Sissynek, Riának, hogy egy remek hétvégét varázsoltatok nekem és egymásnak!  

Maha 
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Helló kedves résztvevők!
Nagyon jól éreztem magam, köszönöm Hamucipőke és Misa gondos szervezését, valamint Maha Taxi-szolgáltatását. Hasonló fürdőzést többször is szervezhetnénk.
Marcsi
Sziasztok!

Kicsit fájó szívvel olvastam a beszámolót és néztem végig a fényképeket. (Amíg Ti pancsikoltatok, én dobozoltam. :mrgreen: ) De nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Látom Hel betartotta az ígéretét, köszönöm a fotót és azt is, hogy helyettem elláttátok a szervezési feladatokat.
Kedves Maha, csak ismételni tudom magamat, úgy sajnállak!  :lol:

A vízről nem írtatok, tényleg annyira sós, hogy "hárem" nélkül is lehet lebegni?  :)

Sym 
Sós volt, megnyaltam :D Aki szárnyalt a boldogságtól, azt fenntartotta a víz is :D
A padkára ülni kicsit bonyolult ,mert ha nem kapaszkodsz akkor nem érintkezel a felülettel. Viszont tökéletesen el lehet benne merülni a fejed búbjáig ,mármint a vízben:D Nekem sikerült, ahogy a mellékelt ábrák mutatják :lol: Nem is értettem, hogy a többiek hogy tudták megóvni a frizurájukat :lol:Bár lehet ,hogy a az úszásnak nevezett kapálódzástól veszítettem a varázsomból :lol:
Kedves kirándulásból pihenten és élményekkel megérkezett Klubtársak! Szívből örülök a jól sikerült hétvégének.Remélem,hogy az alkalom majd megismétlődik és akkor bepótolhatom az elmaradt élményeket.Üdvözlettel:fanni0214