Kedves Klubtársak!
 
Januárban el kéne ide menni, egy kis holt tengeri vízben lubickolni. :) Utána finom sör, sztrapacska... A benzinpénzt szétosztanánk.
Mit gondoltok? Esetleg járt már valaki ott, van saját tapasztalata?
145 km-re van Budapesttől, egy ugrás. Mégiscsak közelebb van, mint Izrael.  :lol:  

http://sokszinuvidek.24.hu/viragzo-vide ... gszencsen/

A booking-on találtam egy jó és aránylag olcsó szállást a Fontana Panzióban, de lehet hogy még jobban jönnénk ki, ha egy házat kibérelnénk.
http://www.booking.com/hotel/sk/penzion ... al;ucfs=1&
Sym,
ez nagyon jól néz ki :)
Szerintem is nagyon jól hangzik,de nekem a január nagyon húzós lesz és még messze van.Egy későbbi időpontban érdekelne a lehetőség.
A héten már nem leszek gépközelben,így mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok ebben a napsütéses,szinte tavaszias időben. :)
Puszi: Márti
Sym, ez nagyon jó ötlet!
Nekem is nagyon tetszik! Nekem is inkább február lenne jobb.
Katakat
Nekem is nagyon tetszik! Időpont tekintetében alkalmazkodom, és imádkozom, hogy ne ütközzön egyetlen fontos túrámmal sem :) Szóval szeretnék menni. :)
Sziasztok!  
  
Igaz, hogy messze van még, de tapasztalataim alapján olcsón szerezni szállást csak korábban lehet. No jó,  nem ennyire korán.  Azoknak akik dolgoznak viszont jobb előre beírni a naptárukba. Nekem jó a február is.
De jó lenne Veletek lenni újra. :D

Kedves Maha mit szólsz hozzá? Vállalod a fuvarozást? 

Üdv:
Sym 
Sziasztok! - bármikor mentek, megyek. -ezt nem szeretném kihagyni....
Ha esetleg útba tudna ejteni valaki erről a vidékről, én is mennék.
Ez nagyon tetszik !

Szívesen mennék én is .......igaz kicsit távolabbról, de talán megoldható lenne. :)
Nemrég lebeghettem a Holt tengerben. :D
Sym108 írta: Sziasztok!  
  
Igaz, hogy messze van még, de tapasztalataim alapján olcsón szerezni szállást csak korábban lehet. No jó,  nem ennyire korán.  Azoknak akik dolgoznak viszont jobb előre beírni a naptárukba. Nekem jó a február is.
De jó lenne Veletek lenni újra. :D

Kedves Maha mit szólsz hozzá? Vállalod a fuvarozást? 

Üdv:
Sym 


Vállalom :) Már nem is elég egy kocsi. :)
Szivesen mennénk:) Meg ha esetleg tolmács kell:)
Sziasztok!

Ez a program engem is érdekel, szívesen csatlakozom.
Akár január, akár február is szóba jöhet.

Zsanna.
Sziasztok!


Nagyon jó ötlet, csatlakoznék a kiruccanáshoz, mindegy mikor!
 
Húúúúúhaaaa....nagyon örülök, hogy ilyen sokan jelentkeztetek.  Mit szólnátok hozzá, ha megállapodnánk a február 11-12 .i hétvégében? Remélem Katakatnak és Mártinak jó az időpont, mert ha nem, akkor január közepe felé is tudnánk menni. De nem szívesen mondanék le a társaságukról.  :D

Egy-két dolognak utánanéztem:
A szállás, ha előre lefoglalnánk 4-5000Ft-ba kerülne. De még ennél is olcsóbban ki tudnánk hozni, mert láttam, hogy bizonyos napokon 15-25%  engedményt adnak. Szép és igényes, franciaágyas, két személyes szobáik vannak és nemcsak a fényképek alapján. Négy éve adnak ki szobákat a bookingon keresztül és az ott megszálló vendégek véleménye szerint is kiváló minősítést kapott.
A Fontana pansio azért is lenne még előnyös, mert 400 méterre van a fürdőtől. Így a sofőrök is tudnának szombaton sörözni. A fürdőbelépő ára hétvégén 7,5 euró , nem is olyan drága a budapesti fürdőkéhez viszonyítva. Előzetes számításaim alapján a benzin költség kb. 2000-2300 Ft/fő körül lenne.

Kedves Hel, örülök hogy elvállalod a tolmács szerepét. Párkányban is nagyon jó és kedves házigazdák voltatok. :)  

Köszi Maha. Igen úgy tűnik, hogy több autóra is szükség lesz. :)
Ugyan azt írtam, hogy az időpont tekintetében alkalmazkodom, de pont a február 11-12-ei hétvége nem jó. Előtte, utána mindkét hétvégén szabaddá tudom tenni magam. Januárban is úgy nézek ki, hogy minden hétvégém foglalt.
Végül is az a hétvége lesz a nyerő, ami a többségnek lesz jó. Így feszülten várom a fix időpontot, hogy tudok-e menni, vagy sem.